Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de dünki menu sayılır mı bilmem ama yediklerimi yazayım

sabah
1 armut

saat 17:30
2 parça ızgara tavuk bol yeşil salata sade soda ve mantar çorbası

Sabahları iyi ye akşam yemesende olur.. Bi de oyacim bol bol yoğurt ye çok hızlı bi şekilde yağ yakarsin

akşam gelirim demişim ama gelemdim malesef.budurumda cezaya kalmış oluyorum:26:1 gün kalıp dönecektim ama bazı durumlar oldu kalmak zorunda kaldım burda.dua istiyorum sadece sizden kızlar..bugun ve yrn için de müsade istiyorum sizden.
enkısa zamanda görüşmek üzere.Allaha emanet olun hepiniz.kocaman öpüyorum sizi

canım benim dualarım seninle her ne sıkıntın varsa rabbim çaresini versin inşallah .....

kızlar bennnnn geldimmm biraz geç geldim ama inanın çok yogunum anca fırsatım olduu
walllaaa özlüyorum sizi hani böyle sohbet edemeyince

kızlar bennnnn geldimmm biraz geç geldim ama inanın çok yogunum anca fırsatım olduu
walllaaa özlüyorum sizi hani böyle sohbet edemeyince

kızlarrr hemen menümü yazayım (biliyorum fazla paylaşmıyorum ama inan çok yediğim için değil yemediğim için yazmıyordum yada yemek yemeği unuttuğum zaman)9

sabah kahvaltım
08:30 (ablamla beraber yaptıkkk dışarda )
1. bardak şekersiz çay
1. tane sade poğaça

13:30 gibi

1. kase mercimek çorbası
2. dilim ekmek

şimdi şekersiz çay

akşamda kuzenime geçicem mecburen akşam yemek yicem :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

dünki menüm kızlar

sabah
1. dilim kepek ekm.
1. karper peynir
2. küçük çeri domatesi
şekersiz çay

öğlen

2. yemek kaşığı bakla
1,5 dilim ekmek

ara

1. tane portakal

akşam yokk

50 dk yürüyüş spor olarak ta

içtiğim suyun lt yazmıyorum çünki ben genelde 2,5- 3 lt içiyorum biliyosunuz kızlar

Afiyet olsun ama az geldi bana

bende bugün telafi yaptım SENIN menünden daha çok yemişim

ben daha günü kapatamadım ama kuzenimin doğum günü bugün ve ona gidicem şimdiii alışveriş yapıpppp zaten sğrayıda bıraktım 1 hafta olduuu yemek olayını abartmak istemiyorum korkuyorummm yaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…