Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim züper keyfim var.. Bırakmayı düşünürken Diyete tam adapte oldum sonunda:)

niye bırakacaktın ya biraz kararlı olun böyle vazgeçiyonuz hemen tam dayaklıksınız yalan dünyadaki tülayın dediği gibi
ezik misiniz lan siz

canım inş kötü bişey yoktur

akşam tabi olacak az olsun ama ye bişeyler canım

ne oldu canım hayırdır??????

kesinlikle çok zararlı canım ama valla dayanamadım yedim gitti valla=((((

senin şuuu avatar resminnnn varayaaaa harika yaaaaa ne zamndır sölicem hep unutuyorummmm

bende yazısını beğeniyorum salihanın görünce gülümsüyorum

selam canım.
ben de iyiyim işteee. okuldan geldim nete girdim hemen... ama biraz uyumak istiyorum...
çok geçmiş olsun canım bnmki de çok ağrılı oluyo valla ...

sağol cnaım benim ağrılı olmaz ama üşütünce kötü oluyorum

güzel canım menün leblebinin kalorisi hakkıında bi fikrim yok ama bilmiyorum çok mu=)

doktorun verdiği diyet olduğu için sorun yoktur heralde

menün güzel canım

slm kızlar leslie ile 45 dk 3 mil yürüdüm platesimide yaptın acayip formdayımama sağ böbrek kısmımda bi ağrım var iki gündür spor yaptıktan sonra çoğalıyor ya kum döküyorum ya da sinir sıkışması oluyor...

ben beğendim canım menünü.afiyet olsun

Can sağolsun o çatlaklar hiçbirşey benim için allah başka kusur vermesin.. söyle engelli birini görünce kusurlarımi hiç saymayı öğrendim

canım evet çatlaklara şükrediyor insan engelli ve hastaları görünce.halimize şükür.benim de bol bol çatlağım var

vallahi güzel canım menün makarna canavarım benim

kesinlikle çok zararlı canım ama valla dayanamadım yedim gitti valla=((((

aman sağlıksız bir yiyecek hamburger ama lezzetli ya ne yapiiim seviyorum bende ama sık yememeye çalışıyorum.malum et yemeyince sadece hamburger ve kebapta et yiyince eşim de ısrar ediyor yiyoruz

2 gündür iş ve gezme yoğunlugumdan spora gidemedim. ama yarın telafi edicem.

bu arada ben bu hafta telafi haftası yaptım malum geçen hafta evdeyken mohini gibi yediydim. o yuzden menu bile sayılmaz yediklerim şaşırmayın.

Bu arada mohini timurlengin en şişman filinin adı ahahaha

bugün yediklerim

sabah
1 armut

öğlen yarım simit bir bardak çay

akşam
1 kepekli beyaz peynirli tost (yağsız)

3 litre su

4 saat pazarda gezi:) spordan sayılmaz ama inanın iflahım kesildi yorgunluktan

kızlar şimdi benim bi 45 dk lık işim var şirketle ilgili bir excel i tırmalamam gerek. sonra gelip geçmiş yaparım.

öpüldünüz şimdilik

iyi akşamlar arkadaşlar,hepiniz nasılsınız?ben okuldan geldim,çarşıya çıktım ama tam çıkarken benim ufaklığın parmakları asansöre sıkıştı,yavrum nasıl ağladı bi görseniz apartman inledi.neyseki kırık çıkık yok sadece ezilmiş,çarşıdan geldikten sonra yürüyüşe çıktım geldim yemek yedim derken burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…