- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.341
günaydın kızlar.kilo bildirimi yapacağım ama canım çok sıkkın sabahtan beri.kilom 80.5 vermediğim gibi 200 gram almışım.acaba ödem mi tuttum.ya hala nasıl olur diyorum.her gün sporumu yaptım.diyetime uydum ara sıra kaçamaklarım oldu ama çok değil.nedenini anlamadım.canım da çok sıkıldı.
hedefim 57-58 civarı kuzum hiç olmadım o kiloda bilmiyom nasıl olacagımı :)
ben oldum... doğduğumda ahahahahahahah
günaydın kızlar.kilo bildirimi yapacağım ama canım çok sıkkın sabahtan beri.kilom 80.5 vermediğim gibi 200 gram almışım.acaba ödem mi tuttum.ya hala nasıl olur diyorum.her gün sporumu yaptım.diyetime uydum ara sıra kaçamaklarım oldu ama çok değil.nedenini anlamadım.canım da çok sıkıldı.
kilom 62.3 300 gr gitmiş üzgünüm kızlar
kızlar lütfen sıkmayın canınızı az verdim yada veremedim bu hafta da diye. lütfen ya. biz bu yolda savaşıyoruz. elbette bazen metobolizmamız kazanacak. sonucta kilo alırken de her hafta 500 gr yada 1 kilo almadınız. bir aldınız bir durdu öyle öyle çoğaldı bu kilolar. moralimizi bozmayalım. bizim tek gücümüz morlimiz. sizi çok seviyorum.
düşünün ki bir çocuk bile anne karnında 9 ay duruyor yada başaklar boy vermeden toprak altında bazen yıl boyunca kalıyor. secret izleyin yada okuyun olacak bu iş.
oturalım bir liste yapalım hepimiz kendi adımıza. yaptıklarımızı yazalım. eminim arada bişeyler çıkacaktır bizi gerileten
kızlar dünki menüm hani kuzenimin doğum günü vardı yaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
1. dilim incecik kek
yarım dilim pasta( ev yapımı hazır değil)
1. bardak asitli içecekk(uzun zamandır ilkkkkk)
bukadarcıkkkkkk
sigrayıdaa bıraktım yaa inanın dün okadar zorlandım kiii ağladım resmen herkez içiyo yanımdaaa uffffff dayanıcam ama
haklsınn meleğimmmm yaaa wallaaa moral bozukluğuda etkiliyo bence:44::44::44:
seviyorum seniiii yawrummmm
canım sporun ilk zamanlarında kilo almış gibi görünmek normal miş bana spor hocam söyledi. kılo değildir o su tutuyormus kaslar
günaydın canım hoş geldin..
sıkma canını ödem vardır belkiii bak eğer maydonoz tüketebiliyorsan hayatımm kaynat suyunu iç yada sabah kahvaltılarında tükett yeşil çayda çok faydalıdır
kilom 62.3 300 gr gitmiş üzgünüm kızlar
ben oldum... doğduğumda ahahahahahahah
kızlar lütfen sıkmayın canınızı az verdim yada veremedim bu hafta da diye. lütfen ya. biz bu yolda savaşıyoruz. elbette bazen metobolizmamız kazanacak. sonucta kilo alırken de her hafta 500 gr yada 1 kilo almadınız. bir aldınız bir durdu öyle öyle çoğaldı bu kilolar. moralimizi bozmayalım. bizim tek gücümüz morlimiz. sizi çok seviyorum.
düşünün ki bir çocuk bile anne karnında 9 ay duruyor yada başaklar boy vermeden toprak altında bazen yıl boyunca kalıyor. secret izleyin yada okuyun olacak bu iş.
oturalım bir liste yapalım hepimiz kendi adımıza. yaptıklarımızı yazalım. eminim arada bişeyler çıkacaktır bizi gerileten
ay oya yüreğime su serptin canım.inşallah öyledir.olabilir diye düşünüyorum çünkü spora ara vermiştim bu hafta büyük bir hızla başladım ay inşallah ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?