Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa ne diim kiiii vallahiii zaten böyle duygusal moddayımm gözlerim dolduuu beni düşünerek bunları yazmannn değerli olduğumu hissettirmen ne bilimm canım benimm sağol gerçektenn

yaaa ne diim kiiii vallahiii zaten böyle duygusal moddayımm gözlerim dolduuu beni düşünerek bunları yazmannn değerli olduğumu hissettirmen ne bilimm canım benimm sağol gerçektenn

Sen tabiki değerlisin... hepimiz değerliyiz. önemli olan önce kendimize bunu hissettirmemiz. sigarayı bırakmak, kilo verip sağlıklı olmaya gayret etmek, daha falz aspor yapmaya çalışmak, kitap okumak, vitamin mineral almak, dua etmek, arkadaşlarla zaman geçirmek, keyifli şeyler yapmak bizim hakkımız. neymiş o sigara içki fazla kilo yada kendine acıma yapamadıklarına üzülme vs vs vs. alla alla yok öle bişi.

HERŞEY GÜZEL OLACAK.

Sıkılma canım üzüldükce motivasyonun düşer.. diyetine yeni birşeyler katmaya çalış..

ŞİMDİ SANA ONA NE YAPACAGINI YAZACAĞIM VE SEN AYNINI YAPACAKSIN ŞEKERİM.

bu akşam eve giderken ona küçük de olsa bir hediye alacaksın yani küçük bişi. sonra babanın yanında bunu ona vereceksin ve diyeceksin ki. ayşecim(yada ne diyorsan) sanırım ben farkında olmadan seni incitecek bişey yapmışım evde akşamları yemek yemeyerek. ve sen bundan çok irite olmuşsun öncelikle böyle düşündüğün için üzüldüm. ben siz evlenmeden önce kilo vermeye çalıştıgım için evde yemediğimi söylediğimi hatırlıyorum ama sanırım yanlış hatırlıyorum. Evde yemek yemiyor olmamın bunun dısında hiçbir sebebi yok bitanem. lütfen kendini üzecek şeyler düşünme.

aynen böyle yada buna benzer bir konusma yapacaksın mutlaka babanın yanında. hediye verme sebebin de sen konusmaya basladıgında bu konuda sözünü kesip kendini savunmaya alamayacak :) insan psikolojisi ni bilirim. güven bana.

sonra da şunu ekleyeceksin. "benim senden bir ricam var bu arada; herhangi bir şekilde incindiğin veya buna benzer bir konu oldugunda senle benimle ilgili lütfen bunu bu çatının altında birlikte konusup çözelim. çünkü biz bu evde bir aileyiz. yakın akrabamız olsalar da bu evde yaşamayan insanların bunları bilmesine gerek yok" sonrada bir öpeceksin yanagından istersen.

ve bu konusmayı yüzünde sevecen bir gülümseme ile yapacaksın (babanın yanında unutma)

ahahahaha yaşasın kötülük. arkandan konusup salalyarak seni üzen birine en iyi ceza ona iyilikle yaklaşıp dogruyolu göstermektir. güven bana

susmak yanlış yöntemdir. sakın susma. önemli olan ne dediğin. ama nasıl dediğinle desteklemen gerek. dediğimi yap. bırak g..t olsun :)

ayy canım benim nasıl acımıştır yaaa kuzum allahtan bişey olmamiş

susmak yanlış yöntemdir. sakın susma. önemli olan ne dediğin. ama nasıl dediğinle desteklemen gerek. dediğimi yap. bırak g..t olsun :)

daha önceki haftada bunu yapmıştım hatta alıp dışarı çıkarmıştım yemeğe götürmüştüm ve aynılarını sölemiştim nerdeyse ama anlamıyor demekkiiiiii ahahahahahaahah ama babamın yanında yapmam lazım demek kii süpersinn hayatım

evet babanın yanında. böylece konusmaya ve tavrına bir şahidin olmuş olacak hem de saglam bir şahit. ve bir daha birşey yaptıgında ki yapacaktır muhtemelen. sana babana nasıl bir tavırla nasıl yaklaşacagını da anlatırım:))

babanın yanında ve sevecen olmalısın.

kızlar ben bu hafta ayçayı yapacagım onunla başarılı olmuştum.gerçi çarşamba falan spora başlayacam..yapalım mı ayçada herkes kilo vermişti??

evet ya ayçada başarılı olmuştuk ayşe beee belli liste olmayınca rahat uyamıyoruz bence=(( ama ben p.tesi başlayabilirim malum annem var yeter diyip duruyo=)

haklısın oyacımmmmmmmmmm

onu izleyince 1-2 hafta cok iyi hissediyorum :)

valla bişeyşer yazacaktım ama oyanın yazdığını görünce vazgeçtim gayet güzel anlatmış=)

tammadırrrr yawrumm sağolllll iyiki varsın yaniiiiii

Ya sen süpersin muck

Vay vay vay yürü be :):)

bul kız o zaman hemen de hallet su işi=)

ya canım bu ara hayatım okadar yogunki uzun süredir gitmek istediğim kurslar vardı onlara başladım.işle ilgili yapmam gerekenler var onlarla ugrasıyorum..o kadar mutlu ve yorgunumki aslında kilo olayı cokta möhüm değel sadece bu kadar koşturmaya ve dikkat etmeye niye kilo veremiyorum ona cnm sıkılıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…