Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emrin başım üstüneeee kaptennnnnnnnn

ooooooo çıtır hatunum benimm wallaaa hasret kaldıkk yani karşılaşamıyoruzzz senin şu spor yapıpta yazmalarını özlemişim wallaaaaaaa

canım benim çok geçmiş olsunn şükür ki bişey olmamış

Mükemmel anlatmışsin oya.. Yani 25 kiloyu kaybedince vücut merak etmiştir bu kadar şey nereye gitti:) :) dur bi kendine gelsin vücudun:) :)

selam güzellerim. ben geldim nasılsınız bakem

bugün yediklerim

sabah
1 armut

öğlen yarım simit bir bardak çay

akşam
1 kepekli beyaz peynirli tost (yağsız)

3 litre su

4 saat pazarda gezi:) spordan sayılmaz ama inanın iflahım kesildi yorgunluktan

kızlar şimdi benim bi 45 dk lık işim var şirketle ilgili bir excel i tırmalamam gerek. sonra gelip geçmiş yaparım.

öpüldünüz şimdilik

yawrummmmmmmmmmmmm bebemmmmmmm özledim yahuuuuuuuuuuu seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wallaaaa menünede gelmişken bi yorum yapayımmmmmmmmmm ahh be yawrum hani kahvaltıııı bak hasta olursun (diyene bak belki ama ) ayrıca bende gelmek istiyorum o pazara benide al nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende yürüyüm bi 5 saatttt

canım ekmek çok mu olmuş acaba:44::44::44::44::44::44::44:

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek

ara
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 elma

tek cevap

evet ya bencede sen ben ayşe gitmeliyiz bir gün olmaz böyle bişey.

kızlarrrrrrrrrr alıntı yapmıştım hepsi gitmöişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımm meleklerimmm benim hepinize günaydınn cumanız mübarek olsunn haftanın son günüüüüüüüü çabuca geçsin inşallahhhh

kızlarrr hepinizi tebrik ediyorum vermiş olduğunuz kilolardan ötürüü

eemoşum annemmmm üzgünsün biraz kilo vermen duraksamadı ki annemm yaaaa çok hızlı veriyodun ee bünyee dedikiii azcıkk dinleneyimmm hem vücudun sıkılaşıyo annemm senin yaaaa keşke benimde öyle olsun hemm sen bukadar çabalarken nasıl kilo gitmeyecekmişşş heytt be şaşarım bennnnn şaşarrrrrrrrrr

günaydın kızlar.kilo bildirimi yapacağım ama canım çok sıkkın sabahtan beri.kilom 80.5 vermediğim gibi 200 gram almışım.acaba ödem mi tuttum.ya hala nasıl olur diyorum.her gün sporumu yaptım.diyetime uydum ara sıra kaçamaklarım oldu ama çok değil.nedenini anlamadım.canım da çok sıkıldı.

kızlar ben bu hafta ayçayı yapacagım onunla başarılı olmuştum.gerçi çarşamba falan spora başlayacam..yapalım mı ayçada herkes kilo vermişti??

bendede durum aynı 500 gr fazlayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…