- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.321
niye bırakacaktın ya biraz kararlı olun böyle vazgeçiyonuz hemen tam dayaklıksınız yalan dünyadaki tülayın dediği gibi
ezik misiniz lan siz
canım inş kötü bişey yoktur
akşam tabi olacak az olsun ama ye bişeyler canım
slm kızlar leslie ile 45 dk 3 mil yürüdüm platesimide yaptın acayip formdayımama sağ böbrek kısmımda bi ağrım var iki gündür spor yaptıktan sonra çoğalıyor ya kum döküyorum ya da sinir sıkışması oluyor...
iyi akşamlar arkadaşlar,hepiniz nasılsınız?ben okuldan geldim,çarşıya çıktım ama tam çıkarken benim ufaklığın parmakları asansöre sıkıştı,yavrum nasıl ağladı bi görseniz apartman inledi.neyseki kırık çıkık yok sadece ezilmiş,çarşıdan geldikten sonra yürüyüşe çıktım geldim yemek yedim derken burdayım.
canım çok güzel kilo kaybettin bende bünyen yeni kilosuna alışmaya ve oturtmaya çalışıyor veya kendini korumaya çalışıyor olabilir. çünkü verdiğin kilo hiç de az değil. o yuzden morl bozma ve devam et. bu direnme süreci muhakkak bitecektir ve yine haftada 2 kilo ile devam ettiğin günlere döneceksin .
selam güzellerim. ben geldim nasılsınız bakem
2 gündür iş ve gezme yoğunlugumdan spora gidemedim. ama yarın telafi edicem.
bu arada ben bu hafta telafi haftası yaptım malum geçen hafta evdeyken mohini gibi yediydim. o yuzden menu bile sayılmaz yediklerim şaşırmayın.
Bu arada mohini timurlengin en şişman filinin adı ahahaha
bugün yediklerim
sabah
1 armut
öğlen yarım simit bir bardak çay
akşam
1 kepekli beyaz peynirli tost (yağsız)
3 litre su
4 saat pazarda gezi:) spordan sayılmaz ama inanın iflahım kesildi yorgunluktan
kızlar şimdi benim bi 45 dk lık işim var şirketle ilgili bir excel i tırmalamam gerek. sonra gelip geçmiş yaparım.
öpüldünüz şimdilik
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(8.00)
-2 dilim ekmek
-2 tatlı kaşığı krem peynir
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN(12.30)
-1 kepçe domates çorbası
-4 yemek kaşığı madımak
-2 dilim ekmek
ARA(16.00)
1 küçük dilim ekmek+peynir
1 greyfurt
-------------yürüyüş sonrası------
15-20 adet leblebi
AKŞAM
-3 kaşık madımak yemeğei
-yaklaşık 15 adet hamsi
-2 dilim ekmek
ARA
1 greyfurt
2,5 km tempolu yürüyüş
sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
ara
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 elma
vayss tibrikelr hatun kişi
kilo bildirimi 65.0
Mükemmel anlatmışsin oya.. Yani 25 kiloyu kaybedince vücut merak etmiştir bu kadar şey nereye gitti:) :) dur bi kendine gelsin vücudun:) :)
yawrummmmmmmmmmmmm bebemmmmmmm özledim yahuuuuuuuuuuu seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wallaaaa menünede gelmişken bi yorum yapayımmmmmmmmmm ahh be yawrum hani kahvaltıııı bak hasta olursun (diyene bak belki ama ) ayrıca bende gelmek istiyorum o pazara benide al nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende yürüyüm bi 5 saatttt
canım ekmek çok mu olmuş acaba:44::44::44::44::44::44::44:
tek cevap
evet ya bencede sen ben ayşe gitmeliyiz bir gün olmaz böyle bişey.
sıkma canını. diyetisyene gitmiş miydin sen belki de 50 kilo olmamalı hedefin ya
evet ya bencede sen ben ayşe gitmeliyiz bir gün olmaz böyle bişey.
hedefim 57-58 civarı kuzum hiç olmadım o kiloda bilmiyom nasıl olacagımı :)
ay evet buluşamadık size soluycem ama o kadar yogunumki hem sabah hem akşam doluyum..
günaydın kızlar.kilo bildirimi yapacağım ama canım çok sıkkın sabahtan beri.kilom 80.5 vermediğim gibi 200 gram almışım.acaba ödem mi tuttum.ya hala nasıl olur diyorum.her gün sporumu yaptım.diyetime uydum ara sıra kaçamaklarım oldu ama çok değil.nedenini anlamadım.canım da çok sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?