- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.301
ahahahha kız mohini yemek değil. filin adı:) tarihte timurlenk diye bi kral var ya. onun filden bir ordusu varmış. mohini o ordudaki en iri filin adı:))))))))))))
günaydın gününüz aydın olsun
kalbinizde ve yanınızda sevgi olsun
yüzünüzde gülücük olsun
günaydın gül güzelim nasılsın bugün.
kilo bildirimim
geçen hafta =92.400
bu hafta=92.300
giden =100 gram
günaydın kuzum iyi diyelim iyi olsun ya..o kadar spora ve dikkat etmeme ragmen bu hafta yine fiyasko oysa çok umutlanmıştım yaaa..neyse ben çıkıyom güzelim işler beni bekliyo bi daha tartılam bakam farkolcakmı
canım çok güzel kilo kaybettin bende bünyen yeni kilosuna alışmaya ve oturtmaya çalışıyor veya kendini korumaya çalışıyor olabilir. çünkü verdiğin kilo hiç de az değil. o yuzden morl bozma ve devam et. bu direnme süreci muhakkak bitecektir ve yine haftada 2 kilo ile devam ettiğin günlere döneceksin .
ben çıkıyom kızlar.bugün işler çok çamaşırlar ortalık sil süpürmeler.ögleden sonra başsaglıgına gitcem.akşamada ya misafir gelir ya biz gideriz okul nedeni ile hafta içi çıkamıyoz çocuklar sıkılyo.yarına nöbetim var.fırsat buldukça damlarım buraya
görüşürük şekerimmm=)))))) bu arada anlaştın mı sen havuzla
Başlangıç=80.3
Geçenler hafta=72.5
Bu hafta=72
Giden=0.5
Toplam giden=8.3
Hedef=60
kilo bildirimim
geçen hafta 120,1
bu hafta 119,6
giden 0,5
kilo bildirimim
geçen hafta =92.400
bu hafta=92.300
giden =100 gram
günaydın gününüz aydın olsun
kalbinizde ve yanınızda sevgi olsun
yüzünüzde gülücük olsun
gerçi ben bunada şükrediyom çünkü enson 12 yıl önce görmüştüm tartıda bu rakamı.annem de dahil tüm çevremdekilerden aynı tepki çpk zayıflamışım diye annem göt göbek kalmamış diyo.kadın alışkın degil bu kadar ince olmama .aslında kilom inmiyo ama sporda olsa gerek çok inceliyorum..
haklısın canım ama şubattan beri 3 kilo gitmesi sinirlerimi bozuyo artık haftada 3 kilo veren biri olarak.ama sabır sabır başka çarem yok verene kadar azmetcem.burda atılana kadar .aslı beni atana kadar burdayım yada 80 olana kadar
mecburen değill akşamları yemelisin. sadece miktarını ve yemen gereken şeyleri bilmelisin...
diyet yapmak eşit değildir yemek yememek canlar
menün güzel canımm
ama akşamları salata,yoğurt,süt falan tüketebilirsin
yada az yağlı bir sebze yemeği falan...
selam kızlar
bugün regl oldum üşüttüm galiba ağrıdan duramıyorum okuldan geldim hemen yattım
şimdi kalktım banyo yaptım
siz nasılsınız
ben menümü de yazayım da çıkayım artık. akşam gelemem belki uyumaya gidiyorum. sonra da ödev yapcam...
sabah=bir yumurta-2yk lor-domates-derotu-maydanoz-2 dilim ekmek
ara=3 kayısı-yeşil çay
öğlen=tonbalıklı sandviç-ayran
ara=2hurma-2ceviz-zencefilli limonlu çay
ara=yarım paket form-100gr leblebi (çok oldu biliyorum ama felaket acıktım niye böyle oldu bilmiyorum bunlarla bastırmaya çalıştım bende)
akşam=2 kepçe çorba-3 yk yoğurt-bir dilim ekmek
ara=elma-kivi
Telafi Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2yk pestil çullaması
3kupa sıcak su
.
.
Öğle
2dilim ekmek
3yk lor
.
.
Ara
1.5 subardağı süt
.
Akşam
6yk makarna
1kase yoğurt
Akşamki 6 kaşık makarna diyetisyenin ölçüsüdür
canım yapacagım tabi ama ben zaten sporumu bırakmıyom hiç..3 gündür zaten salona gidiyom spora diger günlerde evde ama nolcak bilmiyom...alıştı herhalde bünye sıkılaşıyom ama tartı oynamıyo
çok güzel ya bende az yemek istiyom ama olmuyo çocuklar annem eşim offfffffffff ıssız bi adaya mı gitsem yada acuna rica etsemde benide götürse:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?