- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.621
menümm
sabah
2 kuru kayısı
2dilim çavdar
1 çk tereyağı
1yk lor
3 zeytin
ara
3 kuru kayısı
1 parmak kadar kek (kekcik tadına baktım minicik)
öğle
3yk yoğurt
1kepçe yeşil fasulye
4 tane patates kızartması
(akşam bi arkadaşıma gitmiştim o yüzden biraz ağır oldu)
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe pilav
1tane karnıyarık
3yk yoğurt
yemekten sonra bi hata yaptım 10 bardak kadar sıcak su içtim
malesef sıcak su yiyeceklerin vücutta daha fazla kalmasına neden oluyoo
MENÜM
SABAH
yoook
ÖĞLEN
-fırında kızartılmış 4 köfte ve 2 yemek kaşığı patates
-2 dilim ekmek
-çay
ARA
-küççük bi ekmek arası 1 köfte
-1/2 greyfurt
AKŞAM
-4 kaşık menemen
-2 dilim ekmek
---yemek sonrası----
do 1 külah dondurma
reeee masmavi bir dereeeeeeee
fa denizde bir tayfaaaaa
1,5 kilometre yürüyüş
sabah
2 dilim ekmeten yapılmış tost
1 bardak çay
öğle
1 kase çorba
akşam
1 poğaça
3 kaşık patates salatası
2 bardak çay
ara
1 portakal
bu sabah tartıya çıktıgımda bir mucize gördüm 118.8 dim. ve bu durum regl min de yaklaşması ve bu nedenle içimdeki canavarın uyanması ile bana aşağıdaki menuyu yaptırdı. beni affetmenizi diliyorum
sabah
2 dilim uno denge light ekmek
2 kb kadar beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
çay
öğle
madoda dondurma
akşam
burger king wooper menu
alışveriş merkezinde 4 saat gezinti
görevimi yerine getirmedim cezalıyım 30
sen böle insanlar yüzünden hiç moralini bozma canım..boş insanlara olay lazım konuşacak....onlar çenelerini yorsun dursunlar sen öle insanlar için hiiç beynini yorma keyfine bak boş ver
kolay gelsin salihacıgım
canlarım dün oğlumun halk oyunları gösterisi vardı.tek kelimeyle harikaydı.insan çocuğunu sahnede görünce çok duygulanıyor.Allahım daha dün gibi doğumu şimdi büyümüş de gösteriye çıkıyor.neyse kızlar ben çıktım.bugün yine çok yoğun bir gün herkese çok güzel haftasonları diliyorum
ben başka bi takımdayken kızlar aralarında konuşuyorlar.. Işte leslie ile 3 mil yaptım falan.. Bende hepsiniz aynı şehirdemisiniz diye sordum..(köpeği sıraylami gezdiriyorlar diye) Yok dediler.. Eee hepinizin köpeğinin adı leslie mi diye sordum.. Leslie ile 3 mil 5 mil bende köpekleriyle yürüyüşe çıkıyorlar sanıyordum:)
Tadına bakmak için 1 tane yedimde süper olmuştu:)
neyse cezamı çektim....sizler mışıl mışıl uyurken biraz geçmişe bakem
haklısın ben de acaip pişmanım ve demoralizeyim şu an. yarın telafi yapıcam ama bir arkim var ne zaman bulussak kendimizi yerken kaybediyoruz
yuh bu ne saliha başına toplamışın marttan kalan kedileri
canlarım dün oğlumun halk oyunları gösterisi vardı.tek kelimeyle harikaydı.insan çocuğunu sahnede görünce çok duygulanıyor.Allahım daha dün gibi doğumu şimdi büyümüş de gösteriye çıkıyor.neyse kızlar ben çıktım.bugün yine çok yoğun bir gün herkese çok güzel haftasonları diliyorum
Kasap :) :)Çok güzel bi benzetme olmuşOyacım maalesef o durum bana da aynını yaptırıyo,"oh ne güzel kilo verdim nasılsa" diyip diyip yiyorum aslında az sabretsek daha da güzelini göreceğiz.....ama yoook ilk kez "yeni bir hayat"ı seyrettim ve acayip hırs geldi,inşaallah daha çok spora asılcam ve kaçamaklara son vermeye çalışıcam,bu ne yaa haftada 100gr-200 gr,kasaptan kıyma alır gibi
görevimi yerine getirmedim cezalıyım 30
gunaydınn iyi pazarlar saat 7'de ayaktaydım..dışarı gittim eve geldim tekrar cıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?