- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.801
bu haftaki sıralama
Takım dereceler
1 ) 13. TAKIM 0,79%
2 ) 2. TAKIM 0,58%
3 ) 3. TAKIM 0,57%
Bireysel dereceler
1) 13. TAKIMDAN .... azrasilam .... % 3,48
2) 3. TAKIMDAN .... Yakar76 .... % 3,01
3) 1. TAKIMDAN .... GIRGIRINA .... % 2,45
14.04.2012
CUMARTESİ
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
aynalar İZİNLİ
tedis İZİNLİ
emidaf İZİNLİ
ay sorma ben son saniyede 2 mesaj eksikle kaldım cezaya cumartesi nöbette
içimden şu türküyü çığırmak geliyo şu an ve dans etmek
ahahahahahahha
lelele sakineeee neden gittin ttütüneeeeeeeeeee gel beraber fukuçuku bak gidiyor makineeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahahahahhahaha
ses var görüntü yok. arada mail falan atıodu salak salak şeyler ya. dün gecede 3 de sms atmış beni sabah 09:30 da uyandırır mısın karıcım iş görümem var yazmış ayyyyyyyyyyy bi gitsin ya. sözüm ona bak iş görüşmesine gidiyorum ayakları. istemiyorum ben onu bu saatten sonra
kızlar dün oğluşumun arkadaşının doğum günü vardı.kendimle gurur duydum çünkü hiç bir şey yemedim ne yaş pasta ne kuru.sadece kahve içtim.ama eve geldiğimde 2 dilim pizzayı da mideme indirdim.incecik dilimli ve sebzeliydi o yüzden pek bir sakınca görmedim çünkü öğlen de yememiştim.aslında benim hatam tüm gün aç kalıp akşam çok yemek.tüm gün yiyip de akşam az yesem harika kilo vereceğim.neyse bu hafta artık sabah öğle daha iyi yiyip akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum.artık 70 leri görmek istiyorum bu cuma
sporda olsa süper olcekmiş
kızlar dün benim için felaketti.oysa çok kararlı başlamıştım güne.ama yiyecekleri görünce bunuda yiyeyem bidaha yemem diyorum delircem ya.öküz gibi yedim dün...valla utanıyom yazmaya..kardeşimin gününde herkes aa çok zayıflamışın ,herkes seni konuşuyo, neler yiyon içiyon ,popo yüz kalmamış dedikçe şımardım herhaldenolcak yaaaakızın bana kızın olayacak yoksa atılacagım takımdan yaaa.zaten cumartesi nöbette yedim birsürü.dünde ipin ucu kaçtı.bazen yeter fazla vermeyeyim bunada şükür,burda sabitleyeyim diyom ama olmamalı .çünkü bunu dedigimde 5 kilo alıyom otamatik olarak.nolcam bilmiyom:18::18::18:neyse ben çıkıyom kızlar makina durdu çamaşırlar serilcek.
kızlar dün benim için felaketti.oysa çok kararlı başlamıştım güne.ama yiyecekleri görünce bunuda yiyeyem bidaha yemem diyorum delircem ya.öküz gibi yedim dün...valla utanıyom yazmaya..kardeşimin gününde herkes aa çok zayıflamışın ,herkes seni konuşuyo, neler yiyon içiyon ,popo yüz kalmamış dedikçe şımardım herhaldenolcak yaaaakızın bana kızın olayacak yoksa atılacagım takımdan yaaa.zaten cumartesi nöbette yedim birsürü.dünde ipin ucu kaçtı.bazen yeter fazla vermeyeyim bunada şükür,burda sabitleyeyim diyom ama olmamalı .çünkü bunu dedigimde 5 kilo alıyom otamatik olarak.nolcam bilmiyom:18::18::18:neyse ben çıkıyom kızlar makina durdu çamaşırlar serilcek.
ahh yawrummm ne olmadı kiiiiiiii
cuma eve gittim babam evdeydi ayşe hanım yoktu gezmeye gitmiş neyse babamda yemek istedi ara dedim gelsin yemeği hep beraber yiyelim neyseeee ben masayı felan hazırladım oda geldi ama yemek yemicekmiş karnı tokmuşş
bende dedim kii aaa ayşe abla niye yemiyosun bak yemek hazırladım ama insan demekki tok olunca yiyemiyormuş değil mi
evet dediii ama yoksa beğenmedim mi yemeklerimi dedimmmmmm
çok güldüm yaaa
ahh yawrummm ne olmadı kiiiiiiii
cuma eve gittim babam evdeydi ayşe hanım yoktu gezmeye gitmiş neyse babamda yemek istedi ara dedim gelsin yemeği hep beraber yiyelim neyseeee ben masayı felan hazırladım oda geldi ama yemek yemicekmiş karnı tokmuşş
bende dedim kii aaa ayşe abla niye yemiyosun bak yemek hazırladım ama insan demekki tok olunca yiyemiyormuş değil mi
evet dediii ama yoksa beğenmedim mi yemeklerimi dedimmmmmm
çok güldüm yaaa
ama hayatımmmmm oda bana fazlasıyla ödettiiii bu lafffffıııı
hafta sonu sabah 8 de uyanıp kahvaltıları ben hazırladım 2 günnnnnn veee temizlik yapmammm cabasıııııı aa bide gün içindeki çay felan hanii öğle yemekleri onlarıda ben hazırladımmmmmm
o ne yaptı diyeceksen eğer uyudu
hafta sonuymuşş erkenden kalkamazmışşşş
günaydın kızlar sabah sabah uçmuş sayfalar hafta sonunun acısını mı çıkarıyorsunuz :)))bizde eve geldik daha yeni bu hafta temizlik haftam bütün evi baştan aşağıya temizlemem lazım bu hafta sonu defneye diş dilgidi yapıcam kimileri dilş ediği kimileride diş düğünü diyor...birde ishal olmuşum yine valla yine zayıflıycam diye korkuyorum artık valla eşim dün artık zayıflama işini bıraksan diyorum dedi yakında kilo al demeye başlıcak bana
oofff kızlar benim durum çok vahim koştur koştur tuvalete gitmem lazım motorlar çok kötü bozulmuş :))
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
aslında hiç inek değilimdiir ilk dönem notlarım çok düşük düzeltmek için uğraşıyorum böylee kuyruğum tutuştu yani
daha 6 sınavım var ki bunlar vize finalleri düşünmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?