Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seniii bu güçlü tavırların için tebrik ediyorum canımm

canımbak hatanı kendin bulmuş çözüm de üretmişsn çok güzel. iraden de çok iyi gerçektenn
hadi bakalım inş görürsün...

canım sen zayıflamışsın diyenleri çok duyma zayıfladın ama daha zayıflaman gerekiyor üstelik ideal kilona gelsen de p kiloyu koruman gerekiyor....bana da herkes çok iyi kilo vermişsin ne güzel diyor ama ben kilomu korumak için dikkat etmek zorundayım mesela gündüz 1 dilim kek yiyorsam akşamı sadece meyveyle geçiriyorum dengelememiz lazım...sen kilo verdin ama böle yemeye devam edersen geri alırsın şimdiye kadar ki çabana da yazık olur dikkat et canım yanında bir şişe su gezdir her canın birşey istediğinde suyu dik kafana yemek olan yereden de uzaklaşabildiğin kadar uzaklaşş

anam üzülme dert etmee yaaa telafi et birgün daha fazla enerji yakmaya bak. haftada birgün yaptıysan bir kaçamak bir sonraki haftaya kadar yapmamaya çalış.
bunların yanı sıra hiç dert etmeye gerek yok sadece kilo vereceğin süre uzadı ama eninde sonuna sen o kiloları vereceksin kararlısın öyle değil mi

ahahhaaaaaa

ahahhaaaaaa

anam cadııııııı sen de kalkmasaydın keşke yapmasaydıın ben olsam yapmazdım kendi işimi görür çekilirdim kenaraa

ama şuan senin kilon gerçekten iyi görünüyorr. eşin bile bunu söylediyseee

asli mesaj sayıminda: gün içerisinde giremedigimizde saat gece 12ye yakın girip 7 mesaj dolduruyoruzya.. 1.73 emine 12 gibi girip yazmış.. 12den sonra Bi kaç dakika sarkması cezaya kalmasını gerektirirmi

ahh canımmm olsun tadını çıkar üniversitenin valla ahh ahhh o günlere dönmeyi çok isterdim=) dersi asıp batak oynamak gezmek hehehhehe dert yok tasa yok=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…