Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilahi kız çok fenasın sen var yaaaaaaaaaaa=)))) nasıl da sokmuş lafııı

hoşgeldinn canımmmmmmmmm ohhhh ne güzellll tebrikelr o zmannnn

süper canımmm kaç sınavın kaldıı allah kolaylık versinnn hepsi çoook güzell geçsin çalişkan inek seni=)

inşallah sonuna kadar başarıyla gider

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
aslında hiç inek değilimdiir ilk dönem notlarım çok düşük düzeltmek için uğraşıyorum böylee kuyruğum tutuştu yani
daha 6 sınavım var ki bunlar vize finalleri düşünmek bile istemiyorum

ilahi kız çok fenasın sen var yaaaaaaaaaaa=)))) nasıl da sokmuş lafııı

ama hayatımmmmm oda bana fazlasıyla ödettiiii bu lafffffıııı
hafta sonu sabah 8 de uyanıp kahvaltıları ben hazırladım 2 günnnnnn veee temizlik yapmammm cabasıııııı aa bide gün içindeki çay felan hanii öğle yemekleri onlarıda ben hazırladımmmmmm
o ne yaptı diyeceksen eğer uyudu
hafta sonuymuşş erkenden kalkamazmışşşş

derler ya hep erkeklerin hepsi aynı diye aynen öylee ! yapıosun bir hata bu taş kafana niye bu kadr geç düşüyoki ! ondan sonra tabi ...

günaydın kızlar sabah sabah uçmuş sayfalar hafta sonunun acısını mı çıkarıyorsunuz :)))bizde eve geldik daha yeni bu hafta temizlik haftam bütün evi baştan aşağıya temizlemem lazım bu hafta sonu defneye diş dilgidi yapıcam kimileri dilş ediği kimileride diş düğünü diyor...birde ishal olmuşum yine valla yine zayıflıycam diye korkuyorum artık valla eşim dün artık zayıflama işini bıraksan diyorum dedi yakında kilo al demeye başlıcak bana

çüüüşşş 3 kilo ne demek yaaa

ezikliğe bak yaa en nefret ettiğim insan tipi istenmiyorsan ne diye zorluyorsun gurur yerlerde resmen...
sen hiç cevap vermiyormusun hala oyacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…