- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.781
ahh yawrummm ne olmadı kiiiiiiii
cuma eve gittim babam evdeydi ayşe hanım yoktu gezmeye gitmiş neyse babamda yemek istedi ara dedim gelsin yemeği hep beraber yiyelim neyseeee ben masayı felan hazırladım oda geldi ama yemek yemicekmiş karnı tokmuşş
bende dedim kii aaa ayşe abla niye yemiyosun bak yemek hazırladım ama insan demekki tok olunca yiyemiyormuş değil mi
evet dediii ama yoksa beğenmedim mi yemeklerimi dedimmmmmm
selamlaar :80: ben geldim
bugünkü sınavım da gayet güzel geçtiisıra önümüzdekiler deee
güzel başladık bakalım sonu nasıl gitcek
selamlaar :80: ben geldim
bugünkü sınavım da gayet güzel geçtiisıra önümüzdekiler deee
güzel başladık bakalım sonu nasıl gitcek
emoş o zaman sana kilo verdin demiyelim artıkk şimarma diye..emoş acilen zayıflaman lazım bak alacaksın verdiğin kilolarıda emek boşa gidecekk..eski emoşşş dönsğnnnn
yokkk annemm yaaa nerdeeeeeeeee hafta sonu bide temizliği ben yaptım oo sadece mutfağı toparladı onaa bilee dert yakına yakınaaaaaaa
ay bilmiyom yaaaa bıkkınlık geldi diyecegim ama zaten öküz kibin yiyorum ..bahardan herhalde..3 gündür spor bile canım istemiyo.adet oldum şimdi.çok yoruluyorum ama daha bi işimide bitiremedim.havalar ısınmadı şöyle tertemiz evimi temizleyemedim.mok böcesi gibi evde döneledim kaldım .evim kiri pisligi canımı sıkıy o.boya yapılcak yapılamıyo .genel temizlite tabi yapılamıyo.işlerim çok yoruyo beni..aslında 3 gün evdeyim 1 gün çalışıyom vardiya gibi.çok rahat olmam lazım ama .depresyona girdim herhal .ama giremem çok işim var ona vakit ayıramam ki .[/QUOT
yaaa emoşşşşşş bak iştee yaz geldiiii ohh tatillllllllll deniz kummmm güneşşşşşşşşşşş vee sen çıtır olmuşş bi haldeeeeee
tabiiiiii şimdiki gibiiii kilo verdim diyip salmaazsann kendiniiiii ama depresyona felannn girmedinnn valla gayettt şen şakrarksınnnnn sadece bahar havası çarptıııııııı
kendini toparlaaaa lüffennnnnnnnnnnnnn
hoşgeldinn canımmmmmmmmm ohhhh ne güzellll tebrikelr o zmannnn
süper canımmm kaç sınavın kaldıı allah kolaylık versinnn hepsi çoook güzell geçsin çalişkan inek seni=)
inşallah sonuna kadar başarıyla gider
ilahi kız çok fenasın sen var yaaaaaaaaaaa=)))) nasıl da sokmuş lafııı
ben çıkıyom kızlar yazmış oldugum işlerin bi ucundan başlıyayım artıkın
iki gündür benimki de öyle. sık sık kopma yaşanıyp
bu arada dün cem bey sms atmış ben seni çok özledim hiç kurtarılırımız yok mu diye:s
adama sorarlar yazdım 2 haftada bişeyleri düzeltmek adına ne halt ettin de şimdi bunu soruyorsun diye dedim.
haklısın demişişareti yapmış salak mı ne
canım hafta sonu olduğu için böle herkesler gezmede oluyor bizde arkadaşdaydık şimdi cezaya kalmadan gireyim dedim..
canım menün güzel dediğin gibi galetalar biraz kaçmış spor yapsan güzel olurdu ama olsun artık
eveeettt 5 dk kala doldurdum 7 msj hakkımı vee çıkıyorumm
günaydın sevgi pıtırcıklarım. güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. bu hafta iştahınız öyle bir kapansın ki sudan sebze ve meyveden baska hiçbişey yemeyin inşallah. amin:))))))))
çüüüşşş 3 kilo ne demek yaaa
bu haftaki sıralama
Takım dereceler
1 ) 13. TAKIM 0,79%
2 ) 2. TAKIM 0,58%
3 ) 3. TAKIM 0,57%
Bireysel dereceler
1) 13. TAKIMDAN .... azrasilam .... % 3,48
2) 3. TAKIMDAN .... Yakar76 .... % 3,01
3) 1. TAKIMDAN .... GIRGIRINA .... % 2,45
o değil de birkaç güne regl olacağım ve içimdeki canavar deli gibi simit istiyor bu sabah ama armut yicem ah ulan ah:)
ses var görüntü yok. arada mail falan atıodu salak salak şeyler ya. dün gecede 3 de sms atmış beni sabah 09:30 da uyandırır mısın karıcım iş görümem var yazmış ayyyyyyyyyyy bi gitsin ya. sözüm ona bak iş görüşmesine gidiyorum ayakları. istemiyorum ben onu bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?