- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.841
bide ne soracağını yazmaz.. Neyi soracağını merak etmeni bekler.. Haydi li li li li li li yar :)
Akşam tutabilecenmi kendini akşam ayran yoğurt ekle birşeyler
ne soracak ya abuk subuk bişedir. sonrada ben seni çok özledim falan der. asla istemiyorum
Böyle biseyi ben yapmıştım çok önceden:) telefonu aç Çok önemli sadece 1 dakika tek bi soru sorucam dedim.. Telefonu açtı 'saat kaç' dedim cevap gelmedi..
böyle biseyi ben yapmıştım çok önceden:) telefonu aç çok önemli sadece 1 dakika tek bi soru sorucam dedim.. Telefonu açtı 'saat kaç' dedim cevap gelmedi..
evet bana bişey demedi ama onun ezilip üzüldügünü görmek yetti. müdürüm kusura bakmayın benim hatam oldu dedim. hayır senin sucun yok daha önce hiç böyle bişey yapmamıştın benim oturup seninle okumam lazımdı şartnameyi dedi. adamlara da sehven yanlış gönderilmiştir gibi bir mail atıp yeni fiyatları gönderdi ama big boss ne der ona fırcalar mı bilmem
bir türkü daha geldi aklıma
makaram sarı baglar lo kız söyler gelin aglarrrrrr niye ben ölmüşmüyem lo asiyem karalar baylaaaarrrr:))))))
tey tey
kime yaptın niye yaptın kıs?
Böyle biseyi ben yapmıştım çok önceden:) telefonu aç Çok önemli sadece 1 dakika tek bi soru sorucam dedim.. Telefonu açtı 'saat kaç' dedim cevap gelmedi..
Kızlar bu ara cok ilgilenemiyorum sizinle ne var ne yok napıyosunuz??
merhaba kızlar nasılsınız
ben yorgunum hava kapalı insanı boğuyor
bugün ev arkadaşımın günü var hazırlık yapıyoruz bi bakam dedim
siz nasılsınız
oya ayşe sizi görüyorum aşağıda nasılsınız
been bugün sınavdan çıktım geldim eve bir güzel karnımı doyurdum sonra da bir posta uyudum
sonra kalktım tekrar karnımı doyurdummbulaşıkları yıkadım tuvaleti banyoyu yıkadım şimdi de oturuyorum...
birazdan çıkacak ve ödev yapacağım sonra da ders çalışacağım...
işte benim zamanlar bu ve buna benzer şekilde geçip gidiyor
sen napıosun ?
kolay gelsin canım aman dikkat et günde
evet yaa hava bayaa kapalı...
iyiyim bnde yogunum bu ara..siz napıyosunuz..nur ogrenci olmak hem cok guzel hem kotu allah kolaylık versin..
ben bugun yapamadım görevliydim dışardaydım
bugün ki menum
sabah
yok
öğle
1 kase düğün çorbası
tavuklu sezar salata
ara
sade soda
akşam yok
bugün spora gidicem 2 saat biliyorsunuz.
kızlar hiç sormayın yeni bir iş vardı müdürüm şartnemeyi sen oku bana bilgi verirsin malityetleri çıkartırsınd edi
ben daha önce hiç şartname okumamıştım. bazı şeyleri atlamışımtabi öyle olunca maliyeti de olması gerekenden düşük çıktı ve fiyat da olması gerekenden düşük verildi. müdürüm kalkıp bişey demedi ama kendimi şu an o kadar kötü hissediyorum ki. 50 sayfayı okumaya üşenip atlaayarak okudum ondan oldu
başka müdür olsa sı..ar sıvardı ama bişey demeyince daha kötü hissediyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?