- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.821
ama hayatımmmmm oda bana fazlasıyla ödettiiii bu lafffffıııı
hafta sonu sabah 8 de uyanıp kahvaltıları ben hazırladım 2 günnnnnn veee temizlik yapmammm cabasıııııı aa bide gün içindeki çay felan hanii öğle yemekleri onlarıda ben hazırladımmmmmm
o ne yaptı diyeceksen eğer uyudu
hafta sonuymuşş erkenden kalkamazmışşşş
günaydın kızlar sabah sabah uçmuş sayfalar hafta sonunun acısını mı çıkarıyorsunuz :)))bizde eve geldik daha yeni bu hafta temizlik haftam bütün evi baştan aşağıya temizlemem lazım bu hafta sonu defneye diş dilgidi yapıcam kimileri dilş ediği kimileride diş düğünü diyor...birde ishal olmuşum yine valla yine zayıflıycam diye korkuyorum artık valla eşim dün artık zayıflama işini bıraksan diyorum dedi yakında kilo al demeye başlıcak bana
asli mesaj sayıminda: gün içerisinde giremedigimizde saat gece 12ye yakın girip 7 mesaj dolduruyoruzya.. 1.73 emine 12 gibi girip yazmış.. 12den sonra Bi kaç dakika sarkması cezaya kalmasını gerektirirmi
ayşe bu arada yarın başlıyoruz di mi ayçayaaaaaaaaaaaa..ben başlicamm ona göree
o değil de birkaç güne regl olacağım ve içimdeki canavar deli gibi simit istiyor bu sabah ama armut yicem ah ulan ah:)
sadece iyi olmaya çalışıyorumm annemle babam iki günlüğüne biyere gittiler.. annemin aklı bende kalmış.. beni merak etme kızlarla oturuyoz didim (sizi kastettim)
selamlaar :80: ben geldim
bugünkü sınavım da gayet güzel geçtiisıra önümüzdekiler deee
güzel başladık bakalım sonu nasıl gitcek
ay bilmiyom yaaaa bıkkınlık geldi diyecegim ama zaten öküz kibin yiyorum ..bahardan herhalde..3 gündür spor bile canım istemiyo.adet oldum şimdi.çok yoruluyorum ama daha bi işimide bitiremedim.havalar ısınmadı şöyle tertemiz evimi temizleyemedim.mok böcesi gibi evde döneledim kaldım .evim kiri pisligi canımı sıkıy o.boya yapılcak yapılamıyo .genel temizlite tabi yapılamıyo.işlerim çok yoruyo beni..aslında 3 gün evdeyim 1 gün çalışıyom vardiya gibi.çok rahat olmam lazım ama .depresyona girdim herhal .ama giremem çok işim var ona vakit ayıramam ki .
ahh canımmm olsun tadını çıkar üniversitenin valla ahh ahhh o günlere dönmeyi çok isterdim=) dersi asıp batak oynamak gezmek hehehhehe dert yok tasa yok=)
pardonda bu arada senin koca napıyor?
canım oda yardım ediyo ama malum beceriksiz.zaten gündüzleri mesaide.akşamda çocuklarla ilgileniyo.ama ben kendim abartıyom bazen çok sıkmaz beni yapma etme yorma kendini der ama yardım...
ezikliğe bak yaa en nefret ettiğim insan tipi istenmiyorsan ne diye zorluyorsun gurur yerlerde resmen...
sen hiç cevap vermiyormusun hala oyacığım
ahh canımmm olsun tadını çıkar üniversitenin valla ahh ahhh o günlere dönmeyi çok isterdim=) dersi asıp batak oynamak gezmek hehehhehe dert yok tasa yok=)
bugün ki menum
sabah
yok
öğle
1 kase düğün çorbası
tavuklu sezar salata
ara
sade soda
akşam yok
bugün spora gidicem 2 saat biliyorsunuz.
kızlar hiç sormayın yeni bir iş vardı müdürüm şartnemeyi sen oku bana bilgi verirsin malityetleri çıkartırsınd edi
ben daha önce hiç şartname okumamıştım. bazı şeyleri atlamışımtabi öyle olunca maliyeti de olması gerekenden düşük çıktı ve fiyat da olması gerekenden düşük verildi. müdürüm kalkıp bişey demedi ama kendimi şu an o kadar kötü hissediyorum ki. 50 sayfayı okumaya üşenip atlaayarak okudum ondan oldu
başka müdür olsa sı..ar sıvardı ama bişey demeyince daha kötü hissediyorum şu an
aman ya tadını çıkaramıyorum hiçç. arkadaşlarla çok uzun zamandır birşey yapmıyoruz evden okula okuldan eve. ya herkesin bir işi oluyo ya parası olmuyo ya ders çalışıcam diyo vsvs... bu sene böyle saçma sapan bir monotonlukta ve ders yoğunluğunda geçiyo... herkes çok stresli hocalar çok zorluyor ben de acayip stresliyim. biz de birde bir dersten kaldın mı sınıf tekrarı var sınıfta kalmak da istemiyorum hocalar da pişkin pişkin sizde sınıf tekrarı var dimiiii hıımmm iyi iyi güzel diyo allahım yaa şu seneyi sağ salim bir atlatsamm seneye rahat edicem ama....
düğün çorbasına bayılırımafiyet olsun canım yine az olmuş gibi ama sen kendine göre ayarlıyorsan sıkıntı yok.
hmmm tabi pek anlamam bu işlerden ben ama üzülme demekki sevilen bir personelsin sana bişey dememiş hem halledilemeyecek kadar da büyük bir hata değil ki birşey dememiş halletmiş olmalı bir şekilde
bide ne soracağını yazmaz.. Neyi soracağını merak etmeni bekler.. Haydi li li li li li li yar :)yok ya biraz önce aramıs açmadım sms atmıs musait oluca arar mısın birşey soracagım diye. tabiki hiç musait olmayacagım. böğğğ
bugün ki menum
sabah
yok
öğle
1 kase düğün çorbası
tavuklu sezar salata
ara
sade soda
akşam yok
bugün spora gidicem 2 saat biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?