Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heheh çıkarmış valla acısını=) kız böyle didişmeyin ama yaaaa ev çekilmez hale gelir o zaman

ben diş buğdayı diye biliyorum =) ama bizimkinin diş çıkaracağı yok hehehhe hafif kabarık gibi ama bilmiyorum=) alla alla yine mi ishal oldun yediğin bişi dokunuyor sana heralde canım ya bi takip et ne dokunuyor acaba...

pardonda bu arada senin koca napıyor?

ezikliğe bak yaa en nefret ettiğim insan tipi istenmiyorsan ne diye zorluyorsun gurur yerlerde resmen...
sen hiç cevap vermiyormusun hala oyacığım

yok ya biraz önce aramıs açmadım sms atmıs musait oluca arar mısın birşey soracagım diye. tabiki hiç musait olmayacagım. böğğğ

bugün ki menum

sabah
yok

öğle
1 kase düğün çorbası
tavuklu sezar salata

ara
sade soda

akşam yok

bugün spora gidicem 2 saat biliyorsunuz.

kızlar hiç sormayın yeni bir iş vardı müdürüm şartnemeyi sen oku bana bilgi verirsin malityetleri çıkartırsınd edi

ben daha önce hiç şartname okumamıştım. bazı şeyleri atlamışım tabi öyle olunca maliyeti de olması gerekenden düşük çıktı ve fiyat da olması gerekenden düşük verildi. müdürüm kalkıp bişey demedi ama kendimi şu an o kadar kötü hissediyorum ki. 50 sayfayı okumaya üşenip atlaayarak okudum ondan oldu

başka müdür olsa sı..ar sıvardı ama bişey demeyince daha kötü hissediyorum şu an

ahh canımmm olsun tadını çıkar üniversitenin valla ahh ahhh o günlere dönmeyi çok isterdim=) dersi asıp batak oynamak gezmek hehehhehe dert yok tasa yok=)

aman ya tadını çıkaramıyorum hiçç. arkadaşlarla çok uzun zamandır birşey yapmıyoruz evden okula okuldan eve. ya herkesin bir işi oluyo ya parası olmuyo ya ders çalışıcam diyo vsvs... bu sene böyle saçma sapan bir monotonlukta ve ders yoğunluğunda geçiyo... herkes çok stresli hocalar çok zorluyor ben de acayip stresliyim. biz de birde bir dersten kaldın mı sınıf tekrarı var sınıfta kalmak da istemiyorum hocalar da pişkin pişkin sizde sınıf tekrarı var dimiiii hıımmm iyi iyi güzel diyo allahım yaa şu seneyi sağ salim bir atlatsamm seneye rahat edicem ama....

bugün ki menum

sabah
yok

öğle
1 kase düğün çorbası
tavuklu sezar salata

ara
sade soda

akşam yok

bugün spora gidicem 2 saat biliyorsunuz.

düğün çorbasına bayılırım afiyet olsun canım yine az olmuş gibi ama sen kendine göre ayarlıyorsan sıkıntı yok.

hmmm tabi pek anlamam bu işlerden ben ama üzülme demekki sevilen bir personelsin sana bişey dememiş hem halledilemeyecek kadar da büyük bir hata değil ki birşey dememiş halletmiş olmalı bir şekilde

Son düzenleme:

evet bana bişey demedi ama onun ezilip üzüldügünü görmek yetti. müdürüm kusura bakmayın benim hatam oldu dedim. hayır senin sucun yok daha önce hiç böyle bişey yapmamıştın benim oturup seninle okumam lazımdı şartnameyi dedi. adamlara da sehven yanlış gönderilmiştir gibi bir mail atıp yeni fiyatları gönderdi ama big boss ne der ona fırcalar mı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…