- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.761
günaydın kızlar kusura kalmayın dün nöbet çıkışı eve geldim kahvaltı bulaşık derken uzanınca uymuş kalmışım.öglende kardeşime misafir gelcekmiş oraya gittim gelince yemek bulaşık çocuklara banyo derken gelemedim velhasıl.affedin artıkın
iyilik canım uyandık koşuşturuyoruz iştee
günaydın tofitam.. haberler sende ne yaptın çakma anneyle mevzuyu
günaydınnnnnnnn annemmmmmmm canımmmmmmmm emoşummmmmmm kıyamammm sana çok yoruluyosunnnn çokkkkkk
senin hayatının temposuna ve enercine hayranım
içimden şu türküyü çığırmak geliyo şu an ve dans etmek
ahahahahahahha
lelele sakineeee neden gittin ttütüneeeeeeeeeee gel beraber fukuçuku bak gidiyor makineeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahahahahhahaha
kızlar dün benim için felaketti.oysa çok kararlı başlamıştım güne.ama yiyecekleri görünce bunuda yiyeyem bidaha yemem diyorum delircem ya.öküz gibi yedim dün...valla utanıyom yazmaya..kardeşimin gününde herkes aa çok zayıflamışın ,herkes seni konuşuyo, neler yiyon içiyon ,popo yüz kalmamış dedikçe şımardım herhaldenolcak yaaaakızın bana kızın olayacak yoksa atılacagım takımdan yaaa.zaten cumartesi nöbette yedim birsürü.dünde ipin ucu kaçtı.bazen yeter fazla vermeyeyim bunada şükür,burda sabitleyeyim diyom ama olmamalı .çünkü bunu dedigimde 5 kilo alıyom otamatik olarak.nolcam bilmiyom:18::18::18:neyse ben çıkıyom kızlar makina durdu çamaşırlar serilcek.
ahh yawrummm ne olmadı kiiiiiiii
cuma eve gittim babam evdeydi ayşe hanım yoktu gezmeye gitmiş neyse babamda yemek istedi ara dedim gelsin yemeği hep beraber yiyelim neyseeee ben masayı felan hazırladım oda geldi ama yemek yemicekmiş karnı tokmuşş
bende dedim kii aaa ayşe abla niye yemiyosun bak yemek hazırladım ama insan demekki tok olunca yiyemiyormuş değil mi
evet dediii ama yoksa beğenmedim mi yemeklerimi dedimmmmmm
içimden şu türküyü çığırmak geliyo şu an ve dans etmek
ahahahahahahha
lelele sakineeee neden gittin ttütüneeeeeeeeeee gel beraber fukuçuku bak gidiyor makineeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahahahahhahaha
14.04.2012
CUMARTESİ
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
aynalar İZİNLİ
tedis İZİNLİ
emidaf İZİNLİ
of çok zor işlerin var yaaa...anladımı bari yaptıgı hatayı
ses var görüntü yok. arada mail falan atıodu salak salak şeyler ya. dün gecede 3 de sms atmış beni sabah 09:30 da uyandırır mısın karıcım iş görümem var yazmış ayyyyyyyyyyy bi gitsin ya. sözüm ona bak iş görüşmesine gidiyorum ayakları. istemiyorum ben onu bu saatten sonra
günaydın kızlar.bugün spora gitmedim.karnımda bir ağrı var biraz düzelirsem koşu bandında yürüyeceğim 30 dk.
kızlar dün oğluşumun arkadaşının doğum günü vardı.kendimle gurur duydum çünkü hiç bir şey yemedim ne yaş pasta ne kuru.sadece kahve içtim.ama eve geldiğimde 2 dilim pizzayı da mideme indirdim.incecik dilimli ve sebzeliydi o yüzden pek bir sakınca görmedim çünkü öğlen de yememiştim.aslında benim hatam tüm gün aç kalıp akşam çok yemek.tüm gün yiyip de akşam az yesem harika kilo vereceğim.neyse bu hafta artık sabah öğle daha iyi yiyip akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum.artık 70 leri görmek istiyorum bu cuma
aaaaaaaa emoşşşşşşş valla şaşkınım şuannnn sen nekadar azimliydinnnn yaaaaaaaaa nieee bozuyosun kiiii bakk kızıyorum ama gerçekten hemde şakınım ve üzüldümmmm bukadar gayret ve azime ne oılduuuuuu
kızlar dün benim için felaketti.oysa çok kararlı başlamıştım güne.ama yiyecekleri görünce bunuda yiyeyem bidaha yemem diyorum delircem ya.öküz gibi yedim dün...valla utanıyom yazmaya..kardeşimin gününde herkes aa çok zayıflamışın ,herkes seni konuşuyo, neler yiyon içiyon ,popo yüz kalmamış dedikçe şımardım herhaldenolcak yaaaakızın bana kızın olayacak yoksa atılacagım takımdan yaaa.zaten cumartesi nöbette yedim birsürü.dünde ipin ucu kaçtı.bazen yeter fazla vermeyeyim bunada şükür,burda sabitleyeyim diyom ama olmamalı .çünkü bunu dedigimde 5 kilo alıyom otamatik olarak.nolcam bilmiyom:18::18::18:neyse ben çıkıyom kızlar makina durdu çamaşırlar serilcek.
selamlaar :80: ben geldim
bugünkü sınavım da gayet güzel geçtiisıra önümüzdekiler deee
güzel başladık bakalım sonu nasıl gitcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?