- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.861
aman ya tadını çıkaramıyorum hiçç. arkadaşlarla çok uzun zamandır birşey yapmıyoruz evden okula okuldan eve. ya herkesin bir işi oluyo ya parası olmuyo ya ders çalışıcam diyo vsvs... bu sene böyle saçma sapan bir monotonlukta ve ders yoğunluğunda geçiyo... herkes çok stresli hocalar çok zorluyor ben de acayip stresliyim. biz de birde bir dersten kaldın mı sınıf tekrarı var sınıfta kalmak da istemiyorum hocalar da pişkin pişkin sizde sınıf tekrarı var dimiiii hıımmm iyi iyi güzel diyo allahım yaa şu seneyi sağ salim bir atlatsamm seneye rahat edicem ama....
düğün çorbasına bayılırımafiyet olsun canım yine az olmuş gibi ama sen kendine göre ayarlıyorsan sıkıntı yok.
hmmm tabi pek anlamam bu işlerden ben ama üzülme demekki sevilen bir personelsin sana bişey dememiş hem halledilemeyecek kadar da büyük bir hata değil ki birşey dememiş halletmiş olmalı bir şekilde
merhaba kızlar nasılsınız
ben yorgunum hava kapalı insanı boğuyor
bugün ev arkadaşımın günü var hazırlık yapıyoruz bi bakam dedim
siz nasılsınız
günaydın kızlar sabah sabah uçmuş sayfalar hafta sonunun acısını mı çıkarıyorsunuz :)))bizde eve geldik daha yeni bu hafta temizlik haftam bütün evi baştan aşağıya temizlemem lazım bu hafta sonu defneye diş dilgidi yapıcam kimileri dilş ediği kimileride diş düğünü diyor...birde ishal olmuşum yine valla yine zayıflıycam diye korkuyorum artık valla eşim dün artık zayıflama işini bıraksan diyorum dedi yakında kilo al demeye başlıcak bana
anam cadııııııısen de kalkmasaydın keşke yapmasaydıın ben olsam yapmazdım kendi işimi görür çekilirdim kenaraa
heheh çıkarmış valla acısını=) kız böyle didişmeyin ama yaaaa ev çekilmez hale gelir o zaman
yok ya biraz önce aramıs açmadım sms atmıs musait oluca arar mısın birşey soracagım diye. tabiki hiç musait olmayacagım. böğğğ
kızlar hiç sormayın yeni bir iş vardı müdürüm şartnemeyi sen oku bana bilgi verirsin malityetleri çıkartırsınd edi
ben daha önce hiç şartname okumamıştım. bazı şeyleri atlamışımtabi öyle olunca maliyeti de olması gerekenden düşük çıktı ve fiyat da olması gerekenden düşük verildi. müdürüm kalkıp bişey demedi ama kendimi şu an o kadar kötü hissediyorum ki. 50 sayfayı okumaya üşenip atlaayarak okudum ondan oldu
başka müdür olsa sı..ar sıvardı ama bişey demeyince daha kötü hissediyorum şu an
Kızlar bu ara cok ilgilenemiyorum sizinle ne var ne yok napıyosunuz??
kızlar annem gitti az önce eşim bırakmaya gitti offf ne güzel alişmiştik çok zor geliyor=((((
merhaba kızlar nasılsınız
ben yorgunum hava kapalı insanı boğuyor
bugün ev arkadaşımın günü var hazırlık yapıyoruz bi bakam dedim
siz nasılsınız
kızlar annem gitti az önce eşim bırakmaya gitti offf ne güzel alişmiştik çok zor geliyor=((((
kızlar sizce ben geçen gün yazdıgım 2 satlik sporumda ne kadar kalori harcıyorumdur. ben 700-800 arsı diye tahmin ediyorum
toplamda 50 dk bisiklet
20 dk koşu bandında yürüyüş var mesela
ve diger ağırlık kaldırma sopa çevirme mekik vs.
tahmiminz var mı?
sezarla dügün edip günükapamışınbugün ki menum
sabah
yok
öğle
1 kase düğün çorbası
tavuklu sezar salata
ara
sade soda
akşam yok
bugün spora gidicem 2 saat biliyorsunuz.
kızlar hiç sormayın yeni bir iş vardı müdürüm şartnemeyi sen oku bana bilgi verirsin malityetleri çıkartırsınd edi
ben daha önce hiç şartname okumamıştım. bazı şeyleri atlamışımtabi öyle olunca maliyeti de olması gerekenden düşük çıktı ve fiyat da olması gerekenden düşük verildi. müdürüm kalkıp bişey demedi ama kendimi şu an o kadar kötü hissediyorum ki. 50 sayfayı okumaya üşenip atlaayarak okudum ondan oldu
başka müdür olsa sı..ar sıvardı ama bişey demeyince daha kötü hissediyorum şu an
Böyle biseyi ben yapmıştım çok önceden:) telefonu aç Çok önemli sadece 1 dakika tek bi soru sorucam dedim.. Telefonu açtı 'saat kaç' dedim cevap gelmedi..
kızlar ben kaçıyım misafirler gidince gelirim 18.00-18.30 gibi gelecekler
öpüyorum sizi
sezarla dügün edip günükapamışın
az olmuş bebem
akşama kaymış bi gün olmuş gece oturması galiba
kızlar sizce ben geçen gün yazdıgım 2 satlik sporumda ne kadar kalori harcıyorumdur. ben 700-800 arsı diye tahmin ediyorum
toplamda 50 dk bisiklet
20 dk koşu bandında yürüyüş var mesela
ve diger ağırlık kaldırma sopa çevirme mekik vs.
tahmiminz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?