Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa hadi ya bilmiyordum öyle olduğunu=) evet ya çok özleniyorr=(

çok beğendim yazıyı ve hüzünlendim=(

sabah=1 kepekli galeta-1 bardak süt-2 kayısı-2 ceviz
ara=3 kayısı-yeşil çay
öğle=3yk barbunya pilaki-1küçük tavuk göğsü-ayran-marul maydanoz dereotu
ara=5 eti form kepekli-zencefilli limonlu çay
2 küçük közlenmiş patates
akşam=yoğurtlu brokoli-3 kepçe yoğurtlu yarma çorbası
ara=3 avuç leblebi-1 elma

bugün kaçtı yine ipin ucu :26:
patatesleri ev sahibimiz getirmiş 2 tane yedim ama cidden çok küçüktü iki tanesi bir orta boy anca eder.
çorumdan da leblebi gelmiş ondan da yedim dayanamayarak... :26:
ama yine kalori hesabı yaptım totalde 1400 kalori ediyor bunun 600 kadarını saat 6dan sonra tükettim.
işte kendi çapımda bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum

kahvaltı
1,5 ev yapımı pogaça
2 tane yumurta beyazı
ögle
1 kase tarhana çorbası
1küçük ekmek köşesi
3 y.k patates kavurma
ara türk kahvesi
ara
1 elma
akşam
1 tabak kuru fasulye
3 y.k. pilav
kuru sogan(limonlu)
karnıbahar turşusu(3 ceviz kadar)

Son düzenleme:

ben patateslere takmadım ama leblebiler çok olmuş canım ve saat itibari ile geç...

32 yk patates miiii

sadece akşam pilav yemesen cillop

ben patateslere takmadım ama leblebiler çok olmuş canım ve saat itibari ile geç...

ya bnm doktor patates havuç tüketmeyin diyor o yüzden böyle batıyor gözümee... evet yemiyecektim o leblebileri...

hemen farketmişin düzelttim ama geç kalmışım

kaçmadııı
anladım ama zaten takılmaktı maksatımm

ben çıkıyorum canlar söylemiştim önemli bir sınavım var yarından itibaren başlıyorumm salı-çarşamba-perşembe yokum cuma sabah görüşürüüüz kendinize ve sevdiklerinize iyi davranın... sevgiyle kalın

Merhaba arkadaşlar,bugün evdeydim ve ev darmadağınık bi haldeydi,toplamak bana öyle zor geldi ki anlatamam.neyse ki biraz adama döndü.sizlerde iyisiniz umarım.

umutsuz ev karıları nı kazasız belasız izledim
ayyy ben izleyemedim bu bölümü((((((

günaydın sevgi pıtırcıklarım. güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. bu hafta iştahınız öyle bir kapansın ki sudan sebze ve meyveden baska hiçbişey yemeyin inşallah. amin:))))))))
amiiiiiiiiiiiin canım bir de bol bol spor yapma hevesimiz olsunu bu duaya eklesek tam güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…