Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar.bugün spora gitmedim.karnımda bir ağrı var biraz düzelirsem koşu bandında yürüyeceğim 30 dk.
geçmiş olsun emine, iyi bak kendine yahu hep hasta hep hasta,bi sen bi de aslı.....
hadi inşaallah,olmayacak bişey değil biraz sıksak hepimiz daha güzel sayılar görecez deee...

günaydınnnnn kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmm nasılsınız
hoşgeldin canım,ben iyiyim ama sanırım sen pek iyi değilsin,inşaallah sıkıntıların biran evvel düzelir.
Emoş lütfen bozma kendini ,evet çok güzel kilo verdin ama yeterli değil,hala sağlık sınırları içine giremedik,lütfen salma kendini.daha sağlam durmaya çalışalım ve daha çok spor yapalım.

ayyy emoş kolay gelsin,bugün ben de senin gibiydim,işi tam bitirdim dedim bir de baktım ki küçük oğluş eline bi kalem almış duvarları çizmiş bi güzel,sildim ama çıkmadı(((

bir türkü daha geldi aklıma

makaram sarı baglar lo kız söyler gelin aglarrrrrr niye ben ölmüşmüyem lo asiyem karalar baylaaaarrrr:))))))

tey tey
Ayyy Oyaaaa bu türküyü annem çok sever,bayramlarda kapıya davulcular gelir bizim buralarda,annem onlara hep bu türküyü çaldırırdı...

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 porsiyon çökelik sündürmesi
-2 kupa adaçayı

ÖĞLEN
-4 yemek kaşığı menemen
-2 dilim ekmek
-2 kupa adaçayı

AKŞAM
-4 ızgara köfte
-3 dilim ekmek
-salata
-ayran

YEMEK SONRASI
-1 greyfurt

sabah oğlumla yaklaşık 600 metre yürüyüş(aslında akşam daha fazla yürüyecektim ama çok yoruldum)

selam kızlar nasılsınız

aldığım ilaç gribimi geçirdi ama boğazıma fayda etmedi boğazım şişmeye başladı
yarın nöbetçiyim allahtan içerde nöbetçiyim

selam kızlar nasılsınız

aldığım ilaç gribimi geçirdi ama boğazıma fayda etmedi boğazım şişmeye başladı
yarın nöbetçiyim allahtan içerde nöbetçiyim

selam aslı,bende biyandan mesaj yazıyorum biyandan da oğlumun dersine yardım ediyorum,ve birazdan da greyfurtumu yemek için çıkıyorum,yarın görüşürüz inşaallah bye.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.annemdeydim yeni geldim.annem yurt dışına çıkıyor ve inanılmaz duygusala bağlamış durumda.ha bire ağlıyor.bu arada sevgili oğluşumun peşinde koşmaktan omzumu kapıya vurdum ezdim resmen.hala dokunamıyorum canım yanıyor

selam aslı,bende biyandan mesaj yazıyorum biyandan da oğlumun dersine yardım ediyorum,ve birazdan da greyfurtumu yemek için çıkıyorum,yarın görüşürüz inşaallah bye.

görüşmek üzere canım

geçmiş olsun kötü olmuş
annen neden yurtdışına gidiyor canım orda mı yaşıyor

harika bilgile canım.ellerine sağlık

görüşmek üzere canım

geçmiş olsun kötü olmuş
annen neden yurtdışına gidiyor canım orda mı yaşıyor

yok canım umreye gidiyor.esas o yüzden duygusala bağladı ya.rahmetli babam çok gitmek istemişti ama gidemedi annem gidiyor şimdi ve her dakika babacığımı anıyor.

cumartesi menüm

sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
biber
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle yok

akşam
1 dürüm çiğ köfte
ayran

ara
1 bardak çay

pazar menüm

sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle yok
1 kase çorba
salata

akşam
1 elma

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah yemedim

öğle
1 kase çorba

akşam
1 poğaça
3 kaşık makarna salatası
2 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…