Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben iyice şifayı kaptım hap kullanıyorum ama fayda etmiyor
bari pazartesi iyice kötü olmasam

kızlar ben iyice şifayı kaptım hap kullanıyorum ama fayda etmiyor
bari pazartesi iyice kötü olmasam

yzvruşlar ben geldim bütün gün temizlik yaptım ve doğru düzgün hiç oturmadım ama camlar vitrin içleri dışları masa sandelyeler içdış ne varsa bitirdim bitek ahizeler kaldı yarın da onları halledecem...off valla acayip yorgunum ama platesimi yapacam yinede birazdan :)

güle güle giysin zilli :)) ne güzel oturtabilmişsin benim ki mümkün değil durmuyor tepesine çıkıyor kız benim kız götünün üstünde duramıyor hiç :))))canım ben bütün gün temizlik yaptım bırak pc ye oturmayı açmadı bile bgn pc yi...

Bizim burada çok yağmurlu.. Bizde misafirlikteydik eve dönüyos... Istemediğim şeyler yiyiverdim:) o kadar ısrar ettilerki.. Millet üzgün olduğum için yemediğimi sanıyor. Sanki çok yiyince mutlu olucam:) :)

ne yidin

kız dün burası da fenaydı anormal rüzgar vardııı

canım gece o kadar ürkütücüydü kü rüzgar felaketti sonra elektrik gitti zifiri karanlık hiç birşey görünmüyordu :26:

bitmedi mi canım hala temizlik

sabah midem çok kötüydü kahvaltı yapamadım

Menüm
Sabah
1 bardak limonata
.
.
Öğle
7 tane sarma
1tabak dolusu pilav
Okadar ısrar ettilerki
.
.
Ara
.

Akşam
Biraz elma yicem
pilav olmasa iyimiş yerine sebze falan ama oluyo arada işteee

off sen anlattıkça canım çekiyo ama havalar soguk yaaa

önce sporumu yazayım bu gün çok yoruldum yaa..
30 dak tempolu yürüyüş 1 saat salonda spor.30dak tempolu yürüyüş daha

2c minik top kek yagsız ev yapımı havuçlu kek

ara
1/4 simit

ara
1 elma

ögle
çeyrek tavuk döner(kızkardeşim yaptırıp getirmiş çocuklara onlardan kalanı yedim kendiminkini yemedim)

akşam
3y.k. şehriye çorbası
3 y.k. kırmızı biber üzerine
1y.k.pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…