- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.301
canım geçmiş olsun ama ye bişiler ki çabuk iyileşş
neyse ben kaçıyorum iskender yapıyoruz da heheheh=)
Sağol canım eve gidince biraz kendime bakayim.. Yoksa annem yarın hastaneye gidelim dedi.. Tahlil için kan vermek benim için kabus ya nasıl korkuyorum iğneden walla hemşirelerden utanıyorum:) :)
Perşembe günleri sana bişeyler oliy :)
kızlar ben iyice şifayı kaptım hap kullanıyorum ama fayda etmiyor
bari pazartesi iyice kötü olmasam
güle güle giysin zilli :)) ne güzel oturtabilmişsin benim ki mümkün değil durmuyor tepesine çıkıyor kız benim kız götünün üstünde duramıyor hiç :))))canım ben bütün gün temizlik yaptım bırak pc ye oturmayı açmadı bile bgn pc yi...bu kızlar nirde yaaaaa bizde dışarı gittik markete kızımda market arabasının çocuk kısmına oturdu ilk defa çok hoşuna gitti hehehe tam bir zilliiii=) bide kızıma şapka aldık pembiş pembişşş=) fiyonku da var hehehhe
Bizim burada çok yağmurlu.. Bizde misafirlikteydik eve dönüyos... Istemediğim şeyler yiyiverdim:) o kadar ısrar ettilerki.. Millet üzgün olduğum için yemediğimi sanıyor. Sanki çok yiyince mutlu olucam:) :)
kız dün burası da fenaydı anormal rüzgar vardııı
güle güle giysin zilli :)) ne güzel oturtabilmişsin benim ki mümkün değil durmuyor tepesine çıkıyor kız benim kız götünün üstünde duramıyor hiç :))))canım ben bütün gün temizlik yaptım bırak pc ye oturmayı açmadı bile bgn pc yi...
canım geçmiş olsun havalar çok kötü yaa herkes hasta valla..dikkat et canım...
pilav olmasa iyimiş yerine sebze falan ama oluyo arada işteeesabah midem çok kötüydü kahvaltı yapamadım
Menüm
Sabah
1 bardak limonata
.
.
Öğle
7 tane sarma
1tabak dolusu pilav
Okadar ısrar ettilerki
.
.
Ara
.
Akşam
Biraz elma yicem
neyse ben kaçıyorum iskender yapıyoruz da heheheh=)
kızlar ben iyice şifayı kaptım hap kullanıyorum ama fayda etmiyor
bari pazartesi iyice kötü olmasam
yzvruşlar ben geldim bütün gün temizlik yaptım ve doğru düzgün hiç oturmadım ama camlar vitrin içleri dışları masa sandelyeler içdış ne varsa bitirdim bitek ahizeler kaldı yarın da onları halledecem...off valla acayip yorgunum ama platesimi yapacam yinede birazdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?