- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.321
yzvruşlar ben geldim bütün gün temizlik yaptım ve doğru düzgün hiç oturmadım ama camlar vitrin içleri dışları masa sandelyeler içdış ne varsa bitirdim bitek ahizeler kaldı yarın da onları halledecem...off valla acayip yorgunum ama platesimi yapacam yinede birazdan :)
güle güle giysin zilli :)) ne güzel oturtabilmişsin benim ki mümkün değil durmuyor tepesine çıkıyor kız benim kız götünün üstünde duramıyor hiç :))))canım ben bütün gün temizlik yaptım bırak pc ye oturmayı açmadı bile bgn pc yi...
önce sporumu yazayım bu gün çok yoruldum yaa..
30 dak tempolu yürüyüş 1 saat salonda spor.30dak tempolu yürüyüş daha
afiyet olsun pidesi az olsun
canımm seni fac. gördüm ve şunu diyebilirm kiiiiiii
cnm sagol.ama bende seni göreydim keşkem:44:
amin cnm sagolasın..öylemi.ben izmiti çok bilmem.gebzedeyiz biz..ama bi sekapark var..muhteşemcanım Allah işini gücünü ras getirsin inşallahhhh
kocaeli diyince ağlayasım geliyorrr yaaa annemmm var ordaaa
ya sorma hazalcım.hata bile yapmış olsa.hak böylemi aranır.hakettimi bu doktor ölmeyi şimdi.6 aylık hamileyimş eşi.ya cok küfredesim var,çok söylenesim var ama susuyorum..ne oldu da insanımız bizi düşman beller oldu..Allahız izniyle şifa veren ele uzanan eller kopsun başka bişey demiyorumaa çok üzüldüm okudum şimdi haberi netten...çok da gençmiş ya=( doktoru ölüyü dirilten olarak görüyorlar....
bencede ya aynen katılıyorum sana=)))))))))))ama çok güzel olmuş yaaaaaaaaa
bitmedi mi canım hala temizlik
tşk edrm canım öyle valla bütün çocuklar öksürüyo ateş filan herkes berbat durumda
sen nasılsın
kızlar ben iyice şifayı kaptım hap kullanıyorum ama fayda etmiyor
bari pazartesi iyice kötü olmasam
off sen anlattıkça canım çekiyo ama havalar soguk yaaa
yzvruşlar ben geldim bütün gün temizlik yaptım ve doğru düzgün hiç oturmadım ama camlar vitrin içleri dışları masa sandelyeler içdış ne varsa bitirdim bitek ahizeler kaldı yarın da onları halledecem...off valla acayip yorgunum ama platesimi yapacam yinede birazdan :)
ohh harikasın valla özgecim bende yarın temizlük yapicim ama derinden değil heheh sil süpür toz al=)
hehehhe benimki ayaklanmadı tabi daha rahatım o yüzden ama heryerini ısırmak istedi arabanın yalamaya çalişti=)
pilav olmasa iyimiş yerine sebze falan ama oluyo arada işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?