Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohh harikasın valla özgecim bende yarın temizlük yapicim ama derinden değil heheh sil süpür toz al=)

hehehhe benimki ayaklanmadı tabi daha rahatım o yüzden ama heryerini ısırmak istedi arabanın yalamaya çalişti=)

çocuklar uyudular kocişim nöbette dün ben nöbetteydim.bende çıkayım uyuycam çok yoruldum

herkese iyi geceler umarım sabaha kilolardan enazından gram gram vermiş olarak uyanıyrız

herkese iyi akşamlar.beni ösledinizmi??:26::26:ben sizi çok ösledim de
ya bi koşturmacadır gidiyo bende.daha anca pc başına oturabildim bgn.dünü hiç saymıyorum zateninşallah sonu hayırlı olur

aa çok üzüldüm okudum şimdi haberi netten...çok da gençmiş ya=( doktoru ölüyü dirilten olarak görüyorlar....
ya sorma hazalcım.hata bile yapmış olsa.hak böylemi aranır.hakettimi bu doktor ölmeyi şimdi.6 aylık hamileyimş eşi.ya cok küfredesim var,çok söylenesim var ama susuyorum..ne oldu da insanımız bizi düşman beller oldu..Allahız izniyle şifa veren ele uzanan eller kopsun başka bişey demiyorum

Pert olucan kız :) :) o kadar işten sonra

kızlar defnoş pc ye atlıyor :)) ben de yazıcam diye :))) ben çıkıyorum yoksa size ne olduğu belli olmayan bi sürü şey yazıcak şimdi defne :))öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…