- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.341
Karbonhidrat abla :) :) :) :)2c minik top kek yagsız ev yapımı havuçlu kek
ara
1/4 simit
ara
1 elma
ögle
çeyrek tavuk döner(kızkardeşim yaptırıp getirmiş çocuklara onlardan kalanı yedim kendiminkini yemedim)
akşam
3y.k. şehriye çorbası
3 y.k. kırmızı biber üzerine
1y.k.pilav
herkese iyi geceler umarım sabaha kilolardan enazından gram gram vermiş olarak uyanıyrız
herkese iyi akşamlar.beni ösledinizmi??:26::26:ben sizi çok ösledim de
ya bi koşturmacadır gidiyo bende.daha anca pc başına oturabildim bgn.dünü hiç saymıyorum zateninşallah sonu hayırlı olur
Ben iki kez kendini bilmez doktorun oyununa geldim bende bıçaklamasamda şöyle faceten falan dürtmek isterim doğrusuya sorma hazalcım.hata bile yapmış olsa.hak böylemi aranır.hakettimi bu doktor ölmeyi şimdi.6 aylık hamileyimş eşi.ya cok küfredesim var,çok söylenesim var ama susuyorum..ne oldu da insanımız bizi düşman beller oldu..Allahız izniyle şifa veren ele uzanan eller kopsun başka bişey demiyorum
amiiiin inşallah.Hoşgeldin tubacim.. bu koşuşturman sana eksi kilo olarak geri döner inşallah
her meslekte çürük elmalar oldugu gibi bizim meslekte de var elbet.ama şu bir gerçekki hiçbir doktor arkadaşım hastasının hayatını bilerek tehlikeye atmaz,ATAMAZ.bi hata varsa da ortada hakkını aramanın yolu yordamı bellidir..Ben iki kez kendini bilmez doktorun oyununa geldim bende bıçaklamasamda şöyle faceten falan dürtmek isterim doğrusu
amiiiin inşallah.
her meslekte çürük elmalar oldugu gibi bizim meslekte de var elbet.ama şu bir gerçekki hiçbir doktor arkadaşım hastasının hayatını bilerek tehlikeye atmaz,ATAMAZ.bi hata varsa da ortada hakkını aramanın yolu yordamı bellidir..
bugun doktor eleştirmeyin ama olurmu..çok rica ediyorum..çok üzgünüm ,çok kızgınım.diğer forumdan takip ediyorum hamile eşi ya bebeğini düşürmüş yada düşük tehlikesi varmış.Allah sabır versin nediyim(((
Çok güzel olmuş karbonhidrat protein sebzesabah
1 poğaça
öğle
1 kase çorba
salata
akşam
1 küçük but
2 kaşık pilav
ara
2 havuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?