Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilo bildirimi yapıyım aklımdayken sonra unutuyorum 53.2
kızlar sizce daha zayıflamalımıyım aslında artık yaptığım herhangi bişey yok ama gidiyor işte kilom kendiliğinden..inşllah 50 nin altına düşmem...

günaydın kızlar hepinize kocaman öpücüklerle günaydın. kolay bir cuma ve keyifli bir haftasonu dilerim şimdiden.

kilomda değişiklik yok 119.6 dayım hala ve hala regl olmadım

kızlar dün kendimi berbat hissediyordum.uyumuş kalmışım.hiç giremedim foruma.cezalıyım neyse hafta sonu çekerim cezamı

tebrikler canım.ne güzel hiçbir şey yapmadan gidiyor kiloların.boyun önemli canım daha kilo vermeyi istemen için

bende kilo bildirimi yapayım kızlar.
geçen hafta:80.5
bu hafta:80.3

gide gide 200 gram gitmiş ama regl olmak üzereyim şiştim ödemden.

kızlar kendime diyet ve spor listesi yaptım.bu hafta tamamen ona uyacağım.haftaya çok iyi rakamlar bekliyorum.yaptığım diyet listesi diyetisyenin verdiği listeyi birazcık değiştirdim.spor ise günde 1 saat.eğer istediğim gibi veremezsem diyetisyene gitmeye karar verdim

Günaydınlaaar :80:
Okuldan selamlar iki saattir asistanları bekliyoruz ders bir türlü başlamadı ben de bir bakayım dedim uzun zamandır gelmedim nasılsınız ???
Kilo verenleri tebrik ediyorum ayrıca umarım bu hafta iyi bir derece alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…