- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.841
ya bir göz kalemi sürdüm gözlerim fena yandı sulandı ya. hoş tüm gün de excel de çalıştım ondan da olabilir ama bilemedim
iyiyim canım sen nasılsın
D vitamini eksikliği
Ya dengesiz kilo alımı yapıyormus şimdi okudum.. zaten sinirlerim tepemde bi de hastaneyle uğraşıyorum.. Bugünkü halimizede şükürler olsun
bende iyiiym canım ne olsun evdeydim tüm gün
bende oğlumu eğledim yine.bu arada eski okulumdan 1 arkadaşta toplandık birsürü şey yedim.şimdi de kendimi berbat hissediyorum.ya aslı benim motivasyonum bozuldu.eve geldiğimden beri not defterime yeni kararlarımı yazıyorum.motivasyonum tekrar geldi ama sen beni çantalasana iyice aklım başıma gelsin.
canım eski zayıf fotolarını göz önüne koy
ya da beğendiğin vücutlu oyuncuların mankenlerin fotolarını buzdolabına as
yaz geliyor eski tatil resimlerine bak
hastaneye gittim bugün.. Kemik erimesi dedi doktorkemiklerin çok güçsüz birsürü şey dedi.. canımda sıkıldı acayip başıma ağrı girdi..
benim neden kilo aldığım belli oldu
Dengesiz yağlanmanın nedeni
İngiliz uzmanlar, fazla kilolarla ilgili çok bilinmeyen gerçekleri ortaya koydu
Buna göre, İngiliz estetisyen Michael Prager ve duruş uzmanı Ivana Daniell’a göre, kadınların vücudunun bir tarafında daha fazla olan yağlanma ağır çantalardan kaynaklanıyor.
Prager, yaptığı yağ alma ameliyatlarında genellikle vücudun bir bölgesinde yağ depolanmasının daha yoğun olduğunu söylerken Daniell ise bunda moda olan büyük çantaların önemli bir etken olduğunu savunuyor.
Zira, büyük çantaların sebep olduğu yamuk duruş, bir süre sonra yağ dağılımının da dengesini bozuyor. Ağır çantaları da tıpkı ağırlık kaldırmak gibi algılayan vücut, o bölgede yalnızca kas ve iskelet sisteminin değil yağ dağılımının da değişmesini sağlıyor.
Uzmanların önerisi, küçük çanta ve çantayı her iki el arasında sık sık değiştirerek taşımak.
alıntıdır
Sağol sev.gı.lım :)geçmiş olsun canım
aynalar yukardaki paylasimin icin tsk faydali bilgiler edindim..
kizlar kilo bildirimi ne zaman?
canım yıllarca d vitamini iğnesi vurulmuş biri olarak söylüyorum canını sıkma.çaresi var.Allah çaresiz dert vermesin.doktor iğne neyim vermedi mi.bolca güneşlen artacaktır d vitaminin
iyi aksamlar kizlar butun gun kosturdum durdum.
daha yeni oturdum desem yalan sayilmaz:)
bugunku menum
sabah: haslanmis yumurta,sekersiz cay
oglen :1 dilim ekmek ince bir dilim peynir..
aksam : 2 y.kasigi pirinc pilavi 3 y.kasigi kadar bezelye
az once 2 kucuk salatalik yedim..
spor ve su yok malesef cay ve kahve ictim ama sekersiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?