- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.561
hazal napiyon.. Bu hafta 300 gr gitcek mi
tesekkur ederim canimnice senelere safiye..iyi gezmeler sana
tesekkur ederim canimoo iyi eğlenceler canım..eşinin doğum günü kutluı olsıun=)
amin canim tesekkur ederimcanımmm eşine nice mutlu yıllaraa inşallah ailece sağlıklı mutluuu hep sizinle...
:44:disarda satiliyor burada kulah icinde epeyde vardikızartma comçok değilse cok sorunlu bir menu değil cnm
amin canim tesekkur ederimmutlu yıllar canım birlikte nice yıllar görürsünüz inş
Safiyecim eşinin doğum günü kutlu olsun inşaallah sağlıklı,huzurlu,hepberaber geçireceğiniz mutlu ve uzun bir ömür geçirirsiniz.
güzelim karbonhidrat fazlaydı.hele simit yeterince kalorili.ve saglıksız haklısın.düzelticem inşBiraz sağlıksız ama ben çanta gerekticek bisi görmedim
Şasirinca ne oluyo hiç mi yemiyorsun
günaydın kızlar
30.04.2012 PAZARTESİ Mesaj Sayımı:
nilipus 7+
ayanalar 7+
hazos87 7+
oyagibi 7+
emidaf 7+
pisiq 7+
melekaysee 7+
rainandthesun 7+
realincir İZİNLİ
tedis İZİNLİ ( nezamana kadar izinli ? )
1.73 (0)
serena (1)
1.73 ve serenanın izinli olup olmadığına hemen bakıyorum mesajları okuyamadım sayım yaparken...
gunaydinnn
kimse yokmu??
selam kızlar nasılsınız
benim dönüş zamanım geldi 12 de çıkcaz evden bugün izinli olabilirim
erken gelirsem girerim takıma öpüyorum sizi
günaydın kızlaaar
dün gece gelemedimm kusura bakmayın
önce sayımlarımı bir yapayım bakalımmm ....
güzelim karbonhidrat fazlaydı.hele simit yeterince kalorili.ve saglıksız haklısın.düzelticem inş
günaydın canım.dileklerine tüm kalbimle eşlik ediyorum.inşallah bundan sonra daha güzel olur herşey.inanmak istiyorum.inanmadan olmuyo be güzelimgünaydın herkese,
Tüm emekçilerin(öğretmen,işçi,doktor vs) iş ve emek bayramı kutlu olsun..daha adil,kamu görevlilerin dövülmediği,öldürülmediği herkesin hakkının verildiği bir Türkiye dileğimle..
iyi canım çok şükür..öğle yemek yedim 10 dak. sonra tartıldım..uzerimde kıyafetler vardı birde reglimin 2. gunu olunca 67.5 çıktım..Aslıya soralım nasıl olacak?
belkide benim tartı beni kandırıyordu..
mutluyum diyetisyene gittim en azından direncimi kıracam sporda yapmama gerek yok su anlık..2 haftada 1 gitcem dolayısıyla hesap verecem bu beni zorluyo ii yani :)
merhaba kızlar.bundan sonra hergün menümü yazıcam buraya.yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum çünkü.acilen toparlanmalıyım
iyi akşamlar arkadaşlar,bugün hiç kaçamak yapmadan bi gün geçirdim diyecektim kiii eşim dondurma aldım diye içeri girdiiineyseki onun dışında güzel bi gün oldu.sizler nasılsınız?
şimdi 15 dakika leslie yaptım. . videonun üstüne müzik attım:)
sonbahar üstümüze çöktü kışın üşüdük baharın rehaveti şimdi sırada yaz sıcağı var.. Ne zaman sarılıcaz spora:)
evet spora devam ediyorum canım.ya bana öyle liste falan verildiğinde daha kötü oluyo.bilmiyorumki,daha önce istediğim kiloyu verebildiğimden yine verebilirim diye düşünüyorum.tamamen bana bağlı yani.kuzu senin düğünün var niye bi diyetisyene falan gitmiyosun..sen bi ara sporamı yazlmıştın?
ben de diyetisyende bayaa farklı çıkıyorum niye böyle oluyorki yaa :44:
evet canım menüleri buraya yazmayınca ucu kaçıyo yazmak lazım hergünn
off bnm de annemler 3 gündür diyet filan bırakmadılar banaa
dans etmek çok iyi geliyo yaa özellikle oryantallannemler gitsin hemen başlıcam ben valla spora yoksaa kilo alıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?