Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah canım inşallah senin deee ben henüz öğrenciyim ama staj zamanı işçi gibi çalışıp tek kuruş para almıyoz bi de üstüne hastaların malzeme parasını biz veriyozz ... adalet şart !! inanmak istiyorumm...

Son düzenleme:
evet spora devam ediyorum canım.ya bana öyle liste falan verildiğinde daha kötü oluyo.bilmiyorumki,daha önce istediğim kiloyu verebildiğimden yine verebilirim diye düşünüyorum.tamamen bana bağlı yani.

bende de ole oluyodu da..sana kaç dilim ekmek kaç kaşık neyden yiyecegini verince ölçünü biliyosun en azından.birde 15 gunde bir gitcem zorunlu hissediyorum kendimi..birde sürekli değişiyor listen oda guzel bi hafta yasagın varsa sonra o yasak kalkıyor..ne bileyim birinin bize bekçilik yapması gerekiyor sanırım :)
ben şahsen otokontrolümü kullanamıyorum uzun vadede..2 hafta koruyorsam obur hafta bozuyorum

yok gitmediler yarın akşam gideceklerr ... gitmesinleeeer
ama onlar geldiğiden beri diyet falan kalmadı ben dee :26: ama yarın dan itibaren çok sıkı telafi yapcemmm

bende öğrenciyken ailemi çok özlerdim ama bizim ortam çok eğlenceliydi.özellikle 1. sınıfta çok kötü geçti..sen birAZDA derslerden bunalıp sanırım çok ihtiyaç duyuyosun..sosyal ortamda yoktur sivasta :)

evettt şuan beni anladığını hissediyorummm ... sosyal hayat olsa da dersler çoğu zaman izin vermiyor ya da cebimde para olmamasıı

Merhaba arkadaşlar,bu yeni diyetim beni hiç acıktırmıyor ve enerjim de gayet yüksek ve şimdiden tartıda güzel şeyler olacağını hissediyorum,bu hafta regl oldum,sanırım hem onun şişlikleri gidiyor hem de diyetin faydasını görüyorum,sizler nasılsınız?

ellerine sağlık cınım

ben nöbetçiyim gelemeyebilirim diye yazmıştım ama özel izin istememiştim

malum dün nöbette ne yediklerimin hayırı oldu nede spor oldu
benin böyle işte 4 gün dikkat edip 3 gün nöbette gidiyorr

bugün sabah nöbet çıkışı anneme gittim.yavrum simit almış beraber yiyelim diye(1/2 simit yedim)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…