Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyy okurken yoruldum valla=)))))))))) anamm valla nazardeğmişşşş emoşum sanaaaaaaaaaaaa

herşey yoluna girer canımm inşallah.. biz beklerüz seni cınımmmmmm

ofisi değiştiğinden beri seni ne facede gördüm ne de burda kız bizi aldatıyonmu nirelere takılıyon zilli..

madem seni beğenmiyorlar istifanı niye kabul etmiyolarki:26:​

:2::2::2::2::2::2: geçmiş olsun tabi bakmıyon kendine poğaçayla hayat sürdüren tek canlı örneğisin

aynennn yawrum heem eleştiriyorlar sürekliii sürekliii hemde kabul etmiyorlarr
yokk aldatırmıyım hiçç vaktim olsa zaten sizinle geçiricem ama fırsat olmuyo kii
poğaçayla hayat süren tek canlı ivet benimmm haklısınnn:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

gunaydın cnm naber

İyilik canım,bugün okulum yok evdeyim,dinleniyorum,nette sörf yapıyorum işte böyle...

günaydın kızlarrrrrr..ya benim kız anormal huysuz dün gece de uyandı 1,5 saat ağladı gazımı vardı neydi anlayamadım offf
günaydın hazalcım,hasta olacakları veya diş çıkaracakları zaman sebepsiz yere ağlıyorlar..inşaallah önemli bi durum yoktur,bi ağzının içine baksan belki dişetleri kabarıp,kızarmış veya morarmıştır.
beni de bekleyen ütüler var offfffffffff ıyyyy 15 gömlek miiii 8 pantalon muuuuuuu=) sana bişi diyim mi tüm ütüleri ben yaparım kumaş pantalon hariç=) onları kociş yapiyor =)

ben de pantolon ütülemeyi severim ama gömlek ıyyyhh ama benim ütülerin hepsini ben yapıyom:26:.

inşallah cnm inşallah ameliyata gerek kalmaz kesin olman lazım diyor gercide

direk travma canım..merdivenler yuvarlandım ayagım ters dondu

doktor meniskuse gore falan baya zor bi ameliyat dedi..daha dogrusu sonrası zor
canım ameliyatını ol kurtul.ama sonrası asıl önemli olan evet.azami dikkat etmen gerekecek birsüre.zaten doktorun sana gerekli tüm açıklamayı yapar.sen de merak ettiğin herşeyi sorup ögren ki,yanlış bişey yapmayasın.

neslicim paylaşımın için çok sagol.kitabını alıcam muhtemelen.sabah kahvaltıda ekmek yokmu hiç?daha dogrusu ekmek hiçmi yok?
bide bu yemeklerin ölçüsü yokmu?mesela 2 tabak bulgur pilavı yiyebilrmiyim

sabah kahvaltım
3 dilim bugday ekmeği
9 zeytin
tel peyniri
domates salatalık reyhan nane
1 bardak süt

bundan sonra herşeyi buraya yazıcam inş.bukez kararlıyımbana destek olun olurmu

selam kızlar öğle tatili ve evdeyim
nasılsınız

ben okuldan sonra veli ziyareti yapcam yine
havada bir soğuk yağmurlu sanki kış geliyo

doktor meniskuse gore falan baya zor bi ameliyat dedi..daha dogrusu sonrası zor

moralini bozma canım bel olduğu için daha zor demiştir doktor

günaydın kızlarrrrrr..ya benim kız anormal huysuz dün gece de uyandı 1,5 saat ağladı gazımı vardı neydi anlayamadım offf

geçmiş olsun canım acaba üşüttü mü ki

beni de bekleyen ütüler var offfffffffff ıyyyy 15 gömlek miiii 8 pantalon muuuuuuu=) sana bişi diyim mi tüm ütüleri ben yaparım kumaş pantalon hariç=) onları kociş yapiyor =)

en zoru kocaya bırakmışsın canım
ben hep çift dikiş, üçüz dikiş yaparım

neslicim paylaşımın için çok sagol.kitabını alıcam muhtemelen.sabah kahvaltıda ekmek yokmu hiç?daha dogrusu ekmek hiçmi yok?
tuğbacım ekmek hiç yok ama arada sırada lahmacunu ve lavaşı öneriyor karatay hoca,dengeli bi besin diyo lahmacun için,ama bana inan ekmeği hiç aramıyosun sadece ilk gün kahvaltıda biraz zorlandım ben ama ekmek yerine ağzıma ceviz,badem veya fındık alıyorum arttık hiiiç aramıyorum,1 gün yap daha ilk günden farkı göreceksin,yemek porsiyonlarına gelince bi sınır yok ama dengeli olması şart,1 porsiyon yemek yediysen 1 porsiyonda bulgur pilavı ye ama pilavı 1 öğünde ya akşam ya da öğlen,istediğin kadar yoğurt,salata(yağsız olmayacak) yiyebilirsin bunların glisemik indeksleri 0 olduğu için öğlen yemeğine 1 porsiyon meyve ekleyebilirsin hoca en çok çilek erik ve muzu öneriyor ama gerçekten 2 günden sonra 2 öğün bile yetiyor ama sen yoğun çalışıyosun 3 öğün iyi olur,kalorihesabı yapmıyoruz.

bende çok kıl oluyorum pantolona.. bez falan koyuyuor annem üstüne parlamasın diye.. o kadar ince gidemem walla

ne kadar büyük miden var bi insanın öğün miktarı yumruğu kadar olmalıymış diye biliorum.. eskiden 3 ekmeği direkt işkembeye indiriyordum heralde mide almaz çünkü

sabah kahvaltım
3 dilim bugday ekmeği
9 zeytin
tel peyniri
domates salatalık reyhan nane
1 bardak süt

bundan sonra herşeyi buraya yazıcam inş.bukez kararlıyımbana destek olun olurmu

bak mesela tuğbacım bu menünü karatay diyetine uydurmak için o 3 dilim ekmeği yemeyeceksin,bu yediklerine ek 2 yumurta ve 1 çaybardağı dolusu kuruyemiş(ceviz,badem veya fındık)yiyeceksin ve bi güzeeell doyup enerjik bir 4-5 saat geçireceksin:)))bu arada da sevgili leptin işini yapmak için zaman bulacak ve yağlarını yakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…