Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zaten en çok acıktıran şu hamurişleri oluyo.. bende düşünüyorum bu diyeti yapmayı.. çünkü hamurişi, ekmek benim bağırsaklarımın 1 numaralı düşmanı...

son durum nedir bi anlat daaaaaaaaaaaa

ara öğün olayını sevemedimm.. 4 saat aralığı bana da mantıklı geliyo

zaten en çok acıktıran şu hamurişleri oluyo.. bende düşünüyorum bu diyeti yapmayı.. çünkü hamurişi, ekmek benim bağırsaklarımın 1 numaralı düşmanı...

saliha kesinlikle yap,ben araöğünlü beslenirken yiyordum ama çok acıkıyordum ve de sabahları çok afedersin tuvalete çok zor çıkıyordum,şimdi hem güzel doyup hem kilo verip hemde sabahları tuvalete zor yetişiyorum:))))))))))))) .

benim tuvalet olayı kışın rezene kullanırken iyiydi.. şimdi 2 güne çıktı.. tekrar içmeye başladım dün itibariyle.. ekmeğide yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum.. diyeti oturup iiice okumam lazımmm.. ki kolay.. bende işlenmiş hazır ürünleri hiç sevmem.. onlarda beni sevmez

bir de saliş kitabı mutlaka oku çok güzel açıklamalar var sadece zayıflamak için değil sağlıklı yaşamak isteyen herkese lazım olacak bilgiler bunlar.

dün gece tam menüne yorum yazıyordum telefonun interneti bitti

menü güzel fakat öyle tatlı, waffle dikkat et onlara

fındık,badem,fıstık gibi kuruyemişeler çok faydalıdır,omega 3 içerir ve zayıflamay yardımcıdırlar ancak kavrulduklarında trans yağ içerirler ve zararlı hale gelirler,kavrulmamış olalarından yiyin!!!

evde zeytinyağı veya tereyağıyla yaptığımız,az unlu dahis olsa,çorbalar çok sağlıklıdır ancak blenderla ezdiğimizde işlenmiş gıdaya dönüşürler ve glisemik indeksleri artar!!!

hertürlü işlenmiş gıdadan uzak durun!!!

şekerin ilk bulunduğu yıllarda eroin gibi burundan çekilen bir uyşturcu olduğunu biliyor musunuz?Karatay hoca araştırmaları referans göstererek şekerin ve şekerli herşeyin sadece zehir olduğunu belirtiyor,çocuğunu seven anne-babalar onları şekerden uzak tutsun.

anladım canım.kahvaltıyı ekmeksiz nasıl yaparım bilmiyorum ama denemek lazım.söylediğin gibi kuruyemişler ekmeğin yerini doldurabilir.ama 1 dilim olsun yesek olmazmı:26:

inşallah dediğin gibi ekmeğe ihtiyaç duymam.zaten ben sadece kahvaltıda ekmek tüketen biriyim.oyüzden vazgeçmek zor biraz.ama yarın denicem inş

blendırla ezmesek midede ezilecek zati bunlar :26::26:

maya yasağı varmı karatayda.. biraz önce tvde bi adam kilo verenlerin mayalı şeylerden uzak durması gerektiğini söyledii

anladım canım.kahvaltıyı ekmeksiz nasıl yaparım bilmiyorum ama denemek lazım.söylediğin gibi kuruyemişler ekmeğin yerini doldurabilir.ama 1 dilim olsun yesek olmazmı:26:

inşallah dediğin gibi ekmeğe ihtiyaç duymam.zaten ben sadece kahvaltıda ekmek tüketen biriyim.oyüzden vazgeçmek zor biraz.ama yarın denicem inş
tuğbacım ben de ekmeği çok seviyorum ve çok yerdim buna rağmen ben artık istemiyorum sen de yemesen DÜĞÜNE kadar daha çok kilo verirsin ve öğün arlarında daha az acıkırsın,bence bir gün diyete tam uy ve farkı hemen gör.
blendırla ezmesek midede ezilecek zati bunlar :26::26:
salihacım bunlar kitaptan edindiğim bilgiler.
maya yasağı varmı karatayda.. biraz önce tvde bi adam kilo verenlerin mayalı şeylerden uzak durması gerektiğini söyledii
maya derken unlu mamüllerin mayalılarını mı kastediyosun yoksa yoğurt,sirke tarzı fermente olanları mı?eğer unlu mamüllerse zaten yasak ama diğerleri doğal olmak şartıyla serbest.

anladım neslicim.haklısın.yarın karatay günü
ben kitabı almaya gidiyorum.sonra görüşürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…