- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.241
merhaba fadik nasılsın canım?diyet nasıl gidiyor?
canım benimm kusura bakma olurmu çıkmak zorunda kaldım ofistekiler gelince malum durumları biliyosun
iyiyimm sağol sen nasılsıınnnn
kızlar biz bu sene nihayet bi tatile çıkmak istiyoruz,ege veya akdenize gitmek istiyoruz ama otelleri sevmiyoruz eşim de ben de,biz biyere bağlı olmaktansa biryerde konaklayıp etrafı gezebileceğimiz yerleri ,doğa,kültür ve deniz tatilinin bi karmasını tercih ediyoruz ve butik oteller veya nezih pansiyonlar daha hoşumuza gidiyor şimdi bu bağlamda önerebileceğiniz uygun yerler var mı acep?
hayır tatlım ne kusuru uygun oldukça yazıyorsun biliyorum:) ben de iyiyim dersim yok bugün birazda belim rahatsız ben de dinleniyorum evde.
fındık,badem,fıstık gibi kuruyemişeler çok faydalıdır,omega 3 içerir ve zayıflamay yardımcıdırlar ancak kavrulduklarında trans yağ içerirler ve zararlı hale gelirler,kavrulmamış olalarından yiyin!!!
evde zeytinyağı veya tereyağıyla yaptığımız,az unlu dahis olsa,çorbalar çok sağlıklıdır ancak blenderla ezdiğimizde işlenmiş gıdaya dönüşürler ve glisemik indeksleri artar!!!
hertürlü işlenmiş gıdadan uzak durun!!!
şekerin ilk bulunduğu yıllarda eroin gibi burundan çekilen bir uyşturcu olduğunu biliyor musunuz?Karatay hoca araştırmaları referans göstererek şekerin ve şekerli herşeyin sadece zehir olduğunu belirtiyor,çocuğunu seven anne-babalar onları şekerden uzak tutsun.
blendırla ezmesek midede ezilecek zati bunlar :26::26:
kızlarr şuan ofiste nasıl bi haldeyim biliyomusunuz resmen diken üstündeee kimse görmeden bişiler yazıyorummm sabah geçmiş yapayım derken geldiler bende p.c bakamadım mecburr
sabahları işe gelmek bile istemiyorum resmen zaten havalar ve sorunlar yuzunden böylee ruhh gibi dolanıyorum ortalardaaaaaaaa
sizinlede konusamıyorummm fırsat bulamıyorumm
aslııı seni görüyorum aşağıdaa hoşş geldinnn nolurr bana kız birazz yaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ama blendırda ezilince daha güzel oluyor
slm canım nasılsın
üzme sen kendini herşey düzelecek inş
ne konuda kızıyım canım
veli ziyeretine gidecektim ya 4 de gelip alacaklarmış bizi onları bekliyorum
ne bilimm canımmm çok yiyosun az yiyosun felann ikide çantayla vurrr bi kendime geleyimmm
çiçemmm okul kapanıcak ama veli ziyaretlerii bitmiyoo neden ?
seni tebrik ediyorum wallaaaaaaa
kızlar biz bu sene nihayet bi tatile çıkmak istiyoruz,ege veya akdenize gitmek istiyoruz ama otelleri sevmiyoruz eşim de ben de,biz biyere bağlı olmaktansa biryerde konaklayıp etrafı gezebileceğimiz yerleri ,doğa,kültür ve deniz tatilinin bi karmasını tercih ediyoruz ve butik oteller veya nezih pansiyonlar daha hoşumuza gidiyor şimdi bu bağlamda önerebileceğiniz uygun yerler var mı acep?
tatlım bendede aynı sorun oldu..sen bi cıplak sabah kalktıgında wc den sonra tartıl ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?