Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar biz bu sene nihayet bi tatile çıkmak istiyoruz,ege veya akdenize gitmek istiyoruz ama otelleri sevmiyoruz eşim de ben de,biz biyere bağlı olmaktansa biryerde konaklayıp etrafı gezebileceğimiz yerleri ,doğa,kültür ve deniz tatilinin bi karmasını tercih ediyoruz ve butik oteller veya nezih pansiyonlar daha hoşumuza gidiyor şimdi bu bağlamda önerebileceğiniz uygun yerler var mı acep?

Son düzenleme:

canım tatile gitmene çok sevindim ama bildiğim biyer yok arkjadaslarıma yada ablama sorar öğrenirim onlar herr yazz giderlerr çünki

hayır tatlım ne kusuru uygun oldukça yazıyorsun biliyorum:) ben de iyiyim dersim yok bugün birazda belim rahatsız ben de dinleniyorum evde.

canım benim yaa geçmiş olsun biz varya üşütüyoruzz hepppp bide yorgunluk eklendin mi böyle rahatsızlanıyoruzzz:2::2::2::2:
uzan canım evdee hareket etme bari fazlaaa

kızlarr şuan ofiste nasıl bi haldeyim biliyomusunuz resmen diken üstündeee kimse görmeden bişiler yazıyorummm sabah geçmiş yapayım derken geldiler bende p.c bakamadım mecburr
sabahları işe gelmek bile istemiyorum resmen zaten havalar ve sorunlar yuzunden böylee ruhh gibi dolanıyorum ortalardaaaaaaaa
sizinlede konusamıyorummm fırsat bulamıyorumm

canımm bilgiler süper hele şekerle olannnn:26::26::26::26::26::26::26:
şekersiz çay içerimde artık şekerii hiçççç sevmiyorum korktum resmen yaaaa:26::26::26::26:

kızlar bu ardaa sabah kahvaltım ve bu saate kadar yedikelrimi paylaşıyım ve sizde bana kızın nolurrrrrr (((((((

kahvaltıı 7:30

soğuk sandv.

beyaz peynir -salam domates-kaşar peyniri) hepsinden birer dilimdi sanırım
bir bardak çayy
1,5 lt su

1 saat önce
hani sabah ki sandv. vardı yaa onun yarısını yiyememiştim onu yedimm
bir bardak çay

aslııı seni görüyorum aşağıdaa hoşş geldinnn nolurr bana kız birazz yaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

blendırla ezmesek midede ezilecek zati bunlar :26::26:

ama blendırda ezilince daha güzel oluyor

slm canım nasılsın
üzme sen kendini herşey düzelecek inş

ne bilimm canımmm çok yiyosun az yiyosun felann ikide çantayla vurrr bi kendime geleyimmm

ben sana hep az yiyorsun diyorum bu yüzden kilo veremiyorsun çünkü vücut alıştı bu duruma

çiçemmm okul kapanıcak ama veli ziyaretlerii bitmiyoo neden ?
seni tebrik ediyorum wallaaaaaaa

hee git git bitmiyor

aynen bizde şekerim banada önerin

hazalım nabıyon..havuza yazıldım 4 gun sonra başlayacam..olleyyyyyyyyyyy cok mujtluyummmm
asıl şimdi gitsin kilolar
ben sporla cok hızlı kilo veriyorum

Son düzenleme:
tatlım bendede aynı sorun oldu..sen bi cıplak sabah kalktıgında wc den sonra tartıl ok

ben anlayamadım vallahii dediğin gibi sabah tartıldım 70.5 çıktım sonra okula gittim tabi kahvaltı öğle yemeği falan öğünlerimi güzelce yedim okuldan sonra spor salonuna gittim tartı da 72.2 çıktım gün içinde bu kadar fark eder mi yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…