Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?
ben bugün yoğun bi pazar geçirdim,sabah kahvaltı,ev temizliği ve ütünün ardından oğluşlarla bir gezinti yaptık,akşam yemeği yedik,bezelye ayıkladım sonra banyo derken işte burdayım.

ya benim tartımda da bi bozukluk var sanırım.
yerini değiştirdiğimde kilom artıyor ya da azalıyor. gerçek kilomu öğrenemiyorum bir türlü
canım öncelikle hoş geldin takıma ben neslihan,32 yaşındayım öğretmenim,tartıya gelince fayansın üstünde daha güzel ve doğru sonuç alırsın.

kusup çıkarmak istiyorum yediğim herşeyi lanet olsun. gitti 1 haftalık emeklerim boşa. ağlamaktan gözlerim şişti offfffffff

canım diyete başlama ve adapte süreci biraz sancılı oluyo hepimiz yaşadık bu bocalamaları,önemli olan kaçamak yaptıktan sonra nasılsa bozdum diyeti deyip kendini salmamak,ertesi gün kaldığın yerden devam etmek.

kızlar ben bu sıralar diyetten iyice soğudum,henüz tartıya çok fazla yansımadı ama önlem almazsam başını alamamaktan korkuyorum,Ayşeeeee yine ayça diyetini mi yapsak ya ozaman hem güzel motive olmuştuk hem de iyi kilo vermiştik yine yapalım mı?ben bi önlem almazsam hiç iyi şeyler olmayacak.

Ayşecim ben cumartesi başladım artık izinli değilim,cumartesi pazar 7 mesajı doldurdum.

Asli bize pasta vermez :) belki salata yapar :)

çok güzel oldu ama tabi görünüşü öyle yemedim çünkü bir gece buzdolabında bekleyecek

cuma günüde okula tencere götürüp mısır patlattım film seyrederken yediler çocuklarım

gerçi beni üzüyorlar yapmasam mı diye düşünüyorum ama kıyamıyorum işte

Yemeğe odaklanma.. Yemek yemiyorum diye düşünmek daha çok aciktiriyo.. Alternatif birşeyler ye.. Tam mevsimi salatalik domates marul ye yiyebildigin kadar.. Sebze çorbası yap iç..
ne yapacagımı gerçekten bilmiyorum ama böyle devam ederse şişko bi gelim olcam orası kesin((((

anam sen benden çatlaksın :))

ya ayşe ya2 mesajla cezaya bıraktın beni ha...
aşkolsun o kadar hukukumuz var balım etme eyleme zaten sabah beri pc başında oturmaktan totoşum acıdı yaa..
neryse yazın bi kenara bi ara çekerim cezamı

O çocuklar ölene kadar seni unutamazlar asli.. Çok mutlu ediyorsun çocuklari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…