- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.721
anaaam ne güzeeel ben de istiyoruum pastaa
hoşbulduk nurcum,evet öyle olmuş ne yapalım gari kurallara uymalıyız:)Canım hoş geldin özlettin kendini :) olan biten pek bişey yok aslında her zamanki gibi devam ediyoruz ama artık izin almak o kadar kolay olmayacak kaptanımız aslı tarafından kısıtlama getirildi:)
inşaallah canım gerçekten çok büyük bi stress içindeyim bi atlatsaydım hayırlısıyla.Canım umarım emeğinin karşılığını alırsın güzel bir gösteri olur :):)
inşaallah hepsi de güzel geçer,hayırlısıyla tatile kavuşursun.artık dersler değil de sinavlar bayaa yoğunlaştı canım azı gitti çoğu kaldı valla çünkü finaller çok acımasız
canım öncelikle hoş geldin takıma ben neslihan,32 yaşındayım öğretmenim,tartıya gelince fayansın üstünde daha güzel ve doğru sonuç alırsın.ya benim tartımda da bi bozukluk var sanırım.
yerini değiştirdiğimde kilom artıyor ya da azalıyor. gerçek kilomu öğrenemiyorum bir türlü
ayşe ben artık haberleri hiç seyretmiyorum çünkü sinirimi bozan o kadar çok şey var ki.haberleri seyrediyorum doktorlara öğretmenlere saldırıyorlar bakanlar,adalet hiç bişi yapmıyor
çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk öfkeleniyorummmmmmmm
kusup çıkarmak istiyorum yediğim herşeyi lanet olsun. gitti 1 haftalık emeklerim boşa. ağlamaktan gözlerim şişti offfffffff
19.05.2012 cumartesi
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ sanırım
emidaf ***İZİNLİ
.05.2012 pazar(daha tam sayım yapmadım kontrol etcem kızlar,hazır girmişken bakem dedim)
aynalar *** 7+
1.73 *** 5
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** henuz gelmedi
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***4
emidaf ***İZİNLİ
Asli bize pasta vermez :) belki salata yapar :)
ne yapacagımı gerçekten bilmiyorum ama böyle devam ederse şişko bi gelim olcam orası kesinYemeğe odaklanma.. Yemek yemiyorum diye düşünmek daha çok aciktiriyo.. Alternatif birşeyler ye.. Tam mevsimi salatalik domates marul ye yiyebildigin kadar.. Sebze çorbası yap iç..
gelinliğimi diktiriyorum cnm.haftaya provam var.ilkkez tam olarak denicem gelinliğimi.bakalım nasıl durcak üstümde:44:canım gelinliğe baktın mı bakmadıysan çık gelinlikleri dene
gelinliğin içinde kilolu görünc ekendini belki motive olursun
ayşecim ben artık izinli değilim.cumartesinden itibaren sayabilirsin cnmizinlilerde değişim var mı? bu l,isteye gore yapacam
Bunlar konuşurken kulak misafiri oldum.. Yarım gün takım kaptanlığı yapmak istediğini söyledi.. Tabi bizim asli işinin ehli.. Haklı olarak 'eminecim senin ödevlerin var. takımı salihaya gözüm kapalı emanet ederim' didi.. O kadar olgun bi insanım ki hiç duymamış gibi davrandım.. Nöbet tutarken püsküvüt nescafe allah ne verdiyse yidi.. Ben olsam gözümü kırpmazdim
ya ayşe ya2 mesajla cezaya bıraktın beni ha...
aşkolsun o kadar hukukumuz var balım etme eyleme zaten sabah beri pc başında oturmaktan totoşum acıdı yaa..
neryse yazın bi kenara bi ara çekerim cezamı
O çocuklar ölene kadar seni unutamazlar asli.. Çok mutlu ediyorsun çocuklari..çok güzel oldu ama tabi görünüşü öyle yemedim çünkü bir gece buzdolabında bekleyecek
cuma günüde okula tencere götürüp mısır patlattım film seyrederken yediler çocuklarım
gerçi beni üzüyorlar yapmasam mı diye düşünüyorum ama kıyamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?