- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.741
pöff nerden bulunuyoki öylesiiben daha karşılaşmadım vallaaa
kızlar atv haberi izleyen var mı
yurt dışındaki ünlülerin spor hocası bişi bulmuş çok basit balon şişirerek 6 haftada 6 kilo veriyormuşsun
yatmadan hemen önce bir balonu 10 defa şişirip bırakıyorsun sonra yatıyorsun
bu şişirme sayısı her gün iki iki artıyormuş ilk gün 10 defa şişireceksimniz sonra 12, 14, 16, 18, 20 ... diye gidecekmiş
6 haftada 6 kilo fena değil gerçi sayı gittikçe artıyor ama olsun basit bir spor ne dersiniz yapalım mı
bide spordan önce kahve içilecekmiş
bide sabah 15 derece sıcaklığındaki su ile kuveti doldurup içine gircekmişsin soğuk suyunda zayıflamaya etkisi varmış bizim küvet olmadığı için yapamayacam enime göre leğende yok malesef
kızlar ben bu sıralar diyetten iyice soğudum,henüz tartıya çok fazla yansımadı ama önlem almazsam başını alamamaktan korkuyorum,Ayşeeeee yine ayça diyetini mi yapsak ya ozaman hem güzel motive olmuştuk hem de iyi kilo vermiştik yine yapalım mı?ben bi önlem almazsam hiç iyi şeyler olmayacak.
ya ayşe ya2 mesajla cezaya bıraktın beni ha...
aşkolsun o kadar hukukumuz var balım etme eyleme zaten sabah beri pc başında oturmaktan totoşum acıdı yaa..
neryse yazın bi kenara bi ara çekerim cezamı
günaydın kızlar.oh sonunda yine takımıma gelebildim.uzun süredir yoktum.internet bozuldu o yapıldı pc bozuldu ama artık aranızdayım.hepinizi çokkkkkkk özledimmmmm
canım ben diyetisyene gidiyorum artık..15-20 gun oldu..
ayçanın iki katı veriyor neredeyse ve cok mantıklı anlattıkları asla az yemeyin aycada cok az canım senin için..
karnım fazlasıyla doyuyor diyetisyenle ne tatlı krizi ne acıkma süperim vallaha..
henuz cok kilo veremiyorum..cunku vucudum yeni duruma alışacakmış bi az yedim bi cok ya metabolizmayı bozuyormuşuz
gidebiliyorsun bi idyetisyene git ve uzun süre devam et cnm..onlar ince hesaplarla bir şekilde biliyorlar zayıflatmayı..
diyetisyenden beri saçım cildim sonra bagırsakklarım cok cok iyi
hoşgeldin emine nasılsın?
canım sen cezaya kalmadımki bu saattede yazsan kabul ediyoruz daha oncede olmuştu cezaya kalmadın yani cnm..
hoşbuldum canım benim iyiyim sizleri çok özledlim.sen nasılsın.bu arada hazal mezun oldu mu canım.az kalmıştı onun kilosu
yarın hali yıkıcaz 3000 kalori net yakarım:) kaç posta yıkatir annem :)
.05.2012 pazar
aynalar *** 7+
1.73 *** 7
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 0 cezaya kaldı sanırım izinlimiydi?
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***7+
emidaf ***İZİNLİ
.05.2012 pazar
aynalar *** 7+
1.73 *** 7
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 0 cezaya kaldı sanırım izinlimiydi?
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***7+
emidaf ***İZİNLİ
19.05.2012 cumartesi
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 7+
tedis *** İZinli
rainandthesun *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** canım cumartesi mesaj yok
emidaf ***İZİNLİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?