Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ben 2 gündür pc başında yapıştım resmen soru çözüyoz diye..
totom sandalyeyle yapışık ikiz durumunda resmen.
yemekleri hazırlıyom evdekilere kendime ekmek arası koş pc başına
bugün ve bundan sonraki günler ceza verdim kendime.
bu sıra egzersiz de yapamıyorum evde hiiç fırsatım olmuyo
hocada halk oyunu oynuyo kendisi çalışmaları varmış onla ilgileniyo .
bende fırsat bulunca ders çalışıyom neyse 2 hafta kaldı.

24 mayıs perşembe küçük oglumun dogum günü var ..
bakalım o gün yapamam da ertesi gün onu yapcam.aslında hiç fırsatım yok yavrum alışkınlar işte...
yaniinanın dün tümgün bulaşıkları bile lavaboda biriktirdim gece 11 30 dan sonra yıkadım sonra buraya ugradım yatmam2 yi buluyo..
yani öyle pis bi kadın oldum

ben çıkıyom güzeller.
malum köye gitcem şimdi..akşama gelirmiyim bilemem .akşamları genelde facede oluyom ama soru çözüyoruz ya pek muhabbetim yok bu sıra ama sizi çççoookkkkk seviyom beeennnnnnnnnn

canım adaşım sen birde beni görsen.şu an dünden kalmış bulaşıklar lavaboda.canım bizim sorunumuz pis olmak değil ben teşhisi koydum.biz herşeye yetişmeye çalışıp hiçbir şeye yetişemeyen kadınlardanız.o kadar sorumluluk var ki üzerimizde yetişemiyoruz işte.gün 24 saat ve bize yetmiyor

günaydın arkadaşlar,herkese güzel bir hafta diliyorum.bugün eşim geliyor inşaallah:)) hiç bukadar ayrı kalmamıştık,çocuklar da çok özledi onu ben de.yarın da tiyatro gösterimiz var ayyy şu stresten bi kurtulaydım hayırlısıyla.sizler nasılsınız?

ayy evet ayşe ben senin diyetisyene gittiğini unutmuşum,ben de diyetisyene gitmek çok istedim ama bizim buralarda yok bir de olsa bile herkese aynı listeyi veriyorlar ne test ne tahlil,ben de güvenmiyorum onlara,ben de bugün karataya tekrar başladım çünkü onu yaparken hem acıkmıyorum hem de bağırsaklarım harika çalışıyor,inşaallah tez zamanda hedeflerimize ulaşırız.

günaydın kızlar.oh sonunda yine takımıma gelebildim.uzun süredir yoktum.internet bozuldu o yapıldı pc bozuldu ama artık aranızdayım.hepinizi çokkkkkkk özledimmmmm
eminecim biz de seni özledik,ben de geçen hafta izinliydim gittim geldim baktım sen hala yoksun,neyse topik giderek eski yoğunluğuna ulaşacak inşaallah.

ben çıkıyom güzeller.
malum köye gitcem şimdi..akşama gelirmiyim bilemem .akşamları genelde facede oluyom ama soru çözüyoruz ya pek muhabbetim yok bu sıra ama sizi çççoookkkkk seviyom beeennnnnnnnnn
emoş biz de seni seviyoooooooooooooz canımmmm şu sınavı bi hayırlısıyla atlatırsın da inşaallah sohbetlere daha rahat katılırsın canım.

kızlar yemeğimi yaptım şimdi de evi toplama zamanı.offff offfffff.niye yetişmiyor hiçbir şey ya
emine hep aynıyız canım işin biteceği yok. en güzeli işler henüz tam birikmemişken yapıp büyümesine izin vermemek,çünkü ben de ütüyü çamaşırı yıkamayı ve toplamayı,bulaşığı biriktirince işin içinden çıkamıyorum 2 gün dinlendiğimin acısı 3 katı fazla bişekilde çıkıyo((

arkadaşlar bu akşam belki tekrar gelemeyebilirim malum çoluk çocuk azıcık hasret gideririz,ama yine de fırsat bulursam gelmeye çalışırım,herkese selamlar.

aynen katılıyorum canım.mesela dün birazcık ütüm vardı biriktirmedim yaptım şimdi yine ütüm var malum çocuk küçük olunca (aslında dana kadar oldu da)hergün 1 makine çamaşır var.hafta sonunu bekleyince dağ kadar oluyor 3 saatte zor bitiriyorum ütüyü.hergün yapıyorum ütüyü de iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…