- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.761
günaayydın ballar
allah razı olsun bebegim ya şuan ceza çekecek halim yok sagol anacıgım
24 mayıs perşembe küçük oglumun dogum günü var ..
bakalım o gün yapamam da ertesi gün onu yapcam.aslında hiç fırsatım yok yavrum alışkınlar işte...
yaniinanın dün tümgün bulaşıkları bile lavaboda biriktirdim gece 11 30 dan sonra yıkadım sonra buraya ugradım yatmam2 yi buluyo..
yani öyle pis bi kadın oldum
ayy evet ayşe ben senin diyetisyene gittiğini unutmuşum,ben de diyetisyene gitmek çok istedim ama bizim buralarda yok bir de olsa bile herkese aynı listeyi veriyorlar ne test ne tahlil,ben de güvenmiyorum onlara,ben de bugün karataya tekrar başladım çünkü onu yaparken hem acıkmıyorum hem de bağırsaklarım harika çalışıyor,inşaallah tez zamanda hedeflerimize ulaşırız.canım ben diyetisyene gidiyorum artık..15-20 gun oldu..
ayçanın iki katı veriyor neredeyse ve cok mantıklı anlattıkları asla az yemeyin aycada cok az canım senin için..
karnım fazlasıyla doyuyor diyetisyenle ne tatlı krizi ne acıkma süperim vallaha..
henuz cok kilo veremiyorum..cunku vucudum yeni duruma alışacakmış bi az yedim bi cok ya metabolizmayı bozuyormuşuz
gidebiliyorsun bi idyetisyene git ve uzun süre devam et cnm..onlar ince hesaplarla bir şekilde biliyorlar zayıflatmayı..
diyetisyenden beri saçım cildim sonra bagırsakklarım cok cok iyi
eminecim biz de seni özledik,ben de geçen hafta izinliydim gittim geldim baktım sen hala yoksun,neyse topik giderek eski yoğunluğuna ulaşacak inşaallah.günaydın kızlar.oh sonunda yine takımıma gelebildim.uzun süredir yoktum.internet bozuldu o yapıldı pc bozuldu ama artık aranızdayım.hepinizi çokkkkkkk özledimmmmm
emoş biz de seni seviyoooooooooooooz canımmmm şu sınavı bi hayırlısıyla atlatırsın da inşaallah sohbetlere daha rahat katılırsın canım.ben çıkıyom güzeller.
malum köye gitcem şimdi..akşama gelirmiyim bilemem .akşamları genelde facede oluyom ama soru çözüyoruz ya pek muhabbetim yok bu sıra ama sizi çççoookkkkk seviyom beeennnnnnnnnn
emine hep aynıyız canım işin biteceği yok. en güzeli işler henüz tam birikmemişken yapıp büyümesine izin vermemek,çünkü ben de ütüyü çamaşırı yıkamayı ve toplamayı,bulaşığı biriktirince işin içinden çıkamıyorum 2 gün dinlendiğimin acısı 3 katı fazla bişekilde çıkıyokızlar yemeğimi yaptım şimdi de evi toplama zamanı.offff offfffff.niye yetişmiyor hiçbir şey ya
emine hep aynıyız canım işin biteceği yok. en güzeli işler henüz tam birikmemişken yapıp büyümesine izin vermemek,çünkü ben de ütüyü çamaşırı yıkamayı ve toplamayı,bulaşığı biriktirince işin içinden çıkamıyorum 2 gün dinlendiğimin acısı 3 katı fazla bişekilde çıkıyo((
arkadaşlar bu akşam belki tekrar gelemeyebilirim malum çoluk çocuk azıcık hasret gideririz,ama yine de fırsat bulursam gelmeye çalışırım,herkese selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?