- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.801
günaydın kızlar.oh sonunda yine takımıma gelebildim.uzun süredir yoktum.internet bozuldu o yapıldı pc bozuldu ama artık aranızdayım.hepinizi çokkkkkkk özledimmmmm
hah işte ben de tam öyleyimmbir de güven problemi var bende ..
24 mayıs perşembe küçük oglumun dogum günü var ..
bakalım o gün yapamam da ertesi gün onu yapcam.aslında hiç fırsatım yok yavrum alışkınlar işte...
yaniinanın dün tümgün bulaşıkları bile lavaboda biriktirdim gece 11 30 dan sonra yıkadım sonra buraya ugradım yatmam2 yi buluyo..
yani öyle pis bi kadın oldum
günaydın arkadaşlar,herkese güzel bir hafta diliyorum.bugün eşim geliyor inşaallah:)) hiç bukadar ayrı kalmamıştık,çocuklar da çok özledi onu ben de.yarın da tiyatro gösterimiz var ayyy şu stresten bi kurtulaydım hayırlısıyla.sizler nasılsınız?
bende de vardı cnm evli tüm erkelerin aldattığını düşünüyordum..bunun biraz kendine biraz karşındakine güvenini artırmakla ilgisi var..
karşındakinin laflarına bakmayacaksın..davranışlarına bakacaksın kaşı gözü oynuyosa ondan cok hayır gelmez onu bi şekilde anlıyorsun..birde baştan anlaşma yapacaksın bu konuda neyden hoşlanmıyosan sınırlarını net çizeceksin..mesela benim eşim biraz kıskançtır ama cok az..baştan ona ben açık giyinirim..arkadaşlarımla akşam buluşurum vs şartlar koydum dedim evlenince sorun cıkmasın ona gore diye..birde ilişki başladıktan sonra bitmiyor..devam ettirmek guveni saglamak ve elde tutmak için emek vermek gerekiyor..
gerçi bunları anlatmamın hepsi boş..sevdiğin ve güvendiğin biri cıkınca karşına her şey başka gozukecek gozune
hoşgeldin eminecim.özlettin valla.nasılsın?hoşbuldum canım benim iyiyim sizleri çok özledlim.sen nasılsın.bu arada hazal mezun oldu mu canım.az kalmıştı onun kilosu
güzelim benim netim kapalıydı.pazar günü açıldı.ondan mesaj yok19.05.2012 cumartesi
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 7+
tedis *** İZinli
rainandthesun *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** canım cumartesi mesaj yok
emidaf ***İZİNLİ
Allah yardımcın olsun ablacımgünaydın adaş iyilik diyelim inşaallah sonumuz iyi olsun.
şuan acınacak durumdayım
gelinliğimi diktiriyorum cnm.haftaya provam var.ilkkez tam olarak denicem gelinliğimi.bakalım nasıl durcak üstümde:44:
O çocuklar ölene kadar seni unutamazlar asli.. Çok mutlu ediyorsun çocuklari..
yarın hali yıkıcaz 3000 kalori net yakarım:) kaç posta yıkatir annem :)
bulursun bulursun ben bulduysam herkes bulur..benim kadar ayrıntıcı zor bir insan bulduysa herkes bulur
günaydın kızlar.oh sonunda yine takımıma gelebildim.uzun süredir yoktum.internet bozuldu o yapıldı pc bozuldu ama artık aranızdayım.hepinizi çokkkkkkk özledimmmmm
.05.2012 pazar
aynalar *** 7+
1.73 *** 7
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 0 cezaya kaldı sanırım izinlimiydi?
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***7+
emidaf ***İZİNLİ
19.05.2012 cumartesi
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 7+
tedis *** İZinli
rainandthesun *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** canım cumartesi mesaj yok
emidaf ***İZİNLİ
havalar daha ısınmadı hergün yagmur var burda benim evi mook götürüyo haziranın 9 undan sonra gelde bana da yardım et balım
ay ben 2 gündür pc başında yapıştım resmen soru çözüyoz diye..
totom sandalyeyle yapışık ikiz durumunda resmen.
yemekleri hazırlıyom evdekilere kendime ekmek arası koş pc başına
bugün ve bundan sonraki günler ceza verdim kendime.
bu sıra egzersiz de yapamıyorum evde hiiç fırsatım olmuyo
hocada halk oyunu oynuyo kendisi çalışmaları varmış onla ilgileniyo .
bende fırsat bulunca ders çalışıyom neyse 2 hafta kaldı.
24 mayıs perşembe küçük oglumun dogum günü var ..
bakalım o gün yapamam da ertesi gün onu yapcam.aslında hiç fırsatım yok yavrum alışkınlar işte...
yaniinanın dün tümgün bulaşıkları bile lavaboda biriktirdim gece 11 30 dan sonra yıkadım sonra buraya ugradım yatmam2 yi buluyo..
yani öyle pis bi kadın oldum
sizi ççoookkkk seviyoooommmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar,herkese güzel bir hafta diliyorum.bugün eşim geliyor inşaallah:)) hiç bukadar ayrı kalmamıştık,çocuklar da çok özledi onu ben de.yarın da tiyatro gösterimiz var ayyy şu stresten bi kurtulaydım hayırlısıyla.sizler nasılsınız?
aslıı cuma günü şöyle güzel bir rakam verirsem bir tanecik çikolatalı gofret yiyebilir miyimmm çoook özledimm
kızlar kalip sizinle muhabbet etmek isterdim ama kız uyudu ve o uyanana kadar acilen ders çalişmam lazım öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii
nolu azıcık ucundan da bize verseeen
yine de spor kadar etkili olacağını düşünmüyorum yaa
haklısın canım söylediklerinde ben birazda kısmet diye düşünüyorum doğru insan er ya da geç bir gün bulacak beni. allah herkesi bir başkası için yaratırmış yani birbirleri için. uzaklarda biryerlerde var birileri ...
hoşgeldin emineeeeeeee özledik seni amaaaaaaaaa
hoşgeldin eminecim.özlettin valla.nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?