Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hah işte ben de tam öyleyimm bir de güven problemi var bende ..

bende de vardı cnm evli tüm erkelerin aldattığını düşünüyordum..bunun biraz kendine biraz karşındakine güvenini artırmakla ilgisi var..
karşındakinin laflarına bakmayacaksın..davranışlarına bakacaksın kaşı gözü oynuyosa ondan cok hayır gelmez onu bi şekilde anlıyorsun..birde baştan anlaşma yapacaksın bu konuda neyden hoşlanmıyosan sınırlarını net çizeceksin..mesela benim eşim biraz kıskançtır ama cok az..baştan ona ben açık giyinirim..arkadaşlarımla akşam buluşurum vs şartlar koydum dedim evlenince sorun cıkmasın ona gore diye..birde ilişki başladıktan sonra bitmiyor..devam ettirmek guveni saglamak ve elde tutmak için emek vermek gerekiyor..
gerçi bunları anlatmamın hepsi boş..sevdiğin ve güvendiğin biri cıkınca karşına her şey başka gozukecek gozune

ayyy bizim eve alışkın böyle şeylereee annem geldimi bir düzene giriyor sadece

ohhh kavuşma günü bugün o zaman yarından sonra da şööyle güzel bir ohhh çekersin hayırlısıyla
benim de bu hafta çok çok çok önemli bir sınavım ders çalışmak geçiyor zamanım ama buraya da vakit ayırıyorumm umarım sınavlarım güzel geçer....

haklısın canım söylediklerinde ben birazda kısmet diye düşünüyorum doğru insan er ya da geç bir gün bulacak beni. allah herkesi bir başkası için yaratırmış yani birbirleri için. uzaklarda biryerlerde var birileri ...

güzelim benim netim kapalıydı.pazar günü açıldı.ondan mesaj yok

yarın hali yıkıcaz 3000 kalori net yakarım:) kaç posta yıkatir annem :)

kolay gelsin canım hiç sevmem halı yıkamayı bende kalıp var ama güç yok

bulursun bulursun ben bulduysam herkes bulur..benim kadar ayrıntıcı zor bir insan bulduysa herkes bulur

canım sorun ayrıntıcı olmak değil sorun kısmetsiz olmak

günaydın kızlar.oh sonunda yine takımıma gelebildim.uzun süredir yoktum.internet bozuldu o yapıldı pc bozuldu ama artık aranızdayım.hepinizi çokkkkkkk özledimmmmm

hoşgeldin canım iyisindir inş

elelrine sağlık canım
menekşe izinli değil bildiğim kadarıyla
menekşe kalmış

havalar daha ısınmadı hergün yagmur var burda benim evi mook götürüyo haziranın 9 undan sonra gelde bana da yardım et balım

burasıda öyle canım bir yağmur yağdı öğle sormayın öğle tatilinde eve gelmedim okulda kaldım bende

Son düzenleme:

aah canım inş emeklerinin karşılığını alacaksın

şimdiden kutluyorum canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim

sizi ççoookkkk seviyoooommmmmmmmmmm

gözün aydın canım allah ayırmasın bir daha
inş tiyatro gösterinizde güzel geçer

aslıı cuma günü şöyle güzel bir rakam verirsem bir tanecik çikolatalı gofret yiyebilir miyimmm çoook özledimm

1 tanecik ve gündüz olmak koşuluyla olur ama güzel bir rakam olursa cuma

kızlar kalip sizinle muhabbet etmek isterdim ama kız uyudu ve o uyanana kadar acilen ders çalişmam lazım öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii

allah zihin açıklığı versin canım

nolu azıcık ucundan da bize verseeen
yine de spor kadar etkili olacağını düşünmüyorum yaa

cıkk vermem çok beğendiler bir tepsi olsa yine yerlerdi doyamadılar

spor beni yoruyor diyenlere uygun bence

ya yoksa

bana hep çevremdekiler daha zamanı gelmemiştir diyorlar bende ya yoksa illa allah bana birini yazacak diye bişey yok
belki evlilik yok benim kaderimde

dünkü menüm

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
5 dilim sucuk
domates
2 bardak çay
1 dilim ekmek

ara
6 erik

akşam
2 kase çorba
salata

ara
1 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…