Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahahay aslım valla sesli güldüm ya enime göre leğen deyince... yapalım canım ne kaybetcez (kilo inş )

bende çok özledim canım neyse kavuştuk artık çikolata canavarı

valla sorma eminecim dün çikolatanın dibine vurdum bak sana sadece yediğim çikolataları yazayım 2 kaşık nutella 2 tane bumba mı ne hindistan cevizli bişi, 1 tane canga mı ne ondan=)))))))))))))

valla sorma eminecim dün çikolatanın dibine vurdum bak sana sadece yediğim çikolataları yazayım 2 kaşık nutella 2 tane bumba mı ne hindistan cevizli bişi, 1 tane canga mı ne ondan=)))))))))))))

anaaaam dur kız bak yeni mezun oldun kilo alıp tekrar girme takıma

menekşe hoşgeldin canım aramıza.seninle tanışmadık izinliydim çünkü.ben emine öğretmenim.

hoşbuldk cnm bende tam sana yazmıştım.bende menekşe üniv. öğrencisiyim. hemşirelik üçüncü sınıfım. 21 yaşımdayım.evliyim çocugum yok ama günüm geçti hamile olabilirim heheh :Ç))

Son düzenleme:

tamam cuma günü senden onay aldıktan sonraa bir tanecik yicemmm. oooy çok mutlu oldum şimdi daha azimle diyet yapıcaaaammm
birkere de yap da bizim fakülteye getir aslı bee ne varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…