Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla sorma eminecim dün çikolatanın dibine vurdum bak sana sadece yediğim çikolataları yazayım 2 kaşık nutella 2 tane bumba mı ne hindistan cevizli bişi, 1 tane canga mı ne ondan=)))))))))))))

allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh canga mıııııı biri canga mı dediiii onu ilk yediğimde ağzıma yayılan müthiş lezzettiyle sarhoş oldum resmeeen
hani reklamlarda olurya bır ıssırık alır kız ve kendinden geçer aynen öylee :111: :90:
tabi bunların hepsi löp löp yağ oldu totişte ve göbüşte

ben menümü yazıp çıkayım ders çalışıcam daha da gelmem heralde. menüme yorum yapın haa

sabah=bir elma-dört yeni dünya-bir kase yoğurt
ara=iki gün kurusu kayısı
öğle=bir kase yoğurt-bir kivi
-bir avuç leblebi-bir kepekli galeta
ara=bir dilim çavdar-bir üçgen peynir-domates salatalık dereotu maydonoz
ara=bi kase leblebi kuru dut karışımı-2 kepekli galeta-bir erikli yovita (neden bilmiyorum ama bir türlü midemi dindiremedim bunlarla bastırmaya çalıştım. 1 saat içinde tükettim hepsini)
akşam=beş yk yoğurtlu kabak-tavuklu salata-bir dilim ekmek

bununla kalmayı düşünüyorum bundan sonra çay içicem sadece..

herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşmek üzereeeee
:80:

Son düzenleme:
ya dizlerim hep tahriş oldu.. off 7 tane 6mk halı paspas yollukları hiç saymıyorum bile walla bu hafta 2 kilo veririm

bugünkü menümü yazim kızmak yok :18::18:

sabah
4 dilim ekmek
2 kk peynir

öğle
2 zeytinyağlı dolma
2 parmak kalınlığında kurabiye

akşam
1 kase mecimek çorbası
1 salatalık

telafi menüsümü buu:26:

evvettttttt kızlar bugun diyetisyene gittim..anlatayım size
3 hafta falan oldu ilk tartıldıgımda 67,5 idim bugun 66,1 cıktım once az dedi diyetisyen sonra yag oranıma baktı cok iyi dedi
ilk başta yağım ve oranı....... :% 30.4 ve 20.5kg
şimdi ise...........................:%28.2 ve 18.6kg
yani yagdan vermişim onemli olan buymuş muhtemelen yağı kasa cevirmişim.onemli olan kilo farkı değil dedi..yeni listemi verdi..
2kg yakın yağ vermişim olleyyyyyy
emoş o yuzden surekli incelip tartıda az kilo vermiş gozukuyorum bebişim sende yağ oranına baktır
valla mutlu oldum kızlar ya 2 hafta sonra tekrar gitcem bu sefer daha azimle yapacam

işe yaramasına sevindim canım.. tebrikler.. inşallah azmin devam eder

valla sorma eminecim dün çikolatanın dibine vurdum bak sana sadece yediğim çikolataları yazayım 2 kaşık nutella 2 tane bumba mı ne hindistan cevizli bişi, 1 tane canga mı ne ondan=)))))))))))))

ştt

sınavım çok kötü geçtiiii kalmaktan korkuyorum moralim çok bozuk kızlar çok kötüyüm........

bundan sonrakilerede çalışasım kalmadı artık içimdeki umutlar söndü.......

canım moral bozmak yok inş geçersin bırakma kendini diğer sınavlara çalış ihmal etme

ama bak ne diyorum aslııı bir insan doğarken başka bir insan için doğuyormuşş

bilemem artık benim ki nerdeyse vurdumduymaz adamın biri herhalde bu zamana kadar nerdeydi napam ben onu

sevindim canım bu sana moral olmuştur neden veremiyorum diye takıp duruyordun yakında tartıyada yansır inş

sabah
yemedim

ara
1 dilim pasta

öğle
1 elma

akşam
1 kase çorba
3 kaşık bezelye
2 kaşık pilav
salata

ara
5 erik
2 bardak çay

kızlar hepinizi özledim.geçmiş yaptım biraz ..ayşe diyetisyen gayet iyi moralinide düzeltmiş.menekşem sınavının sonucuu umarım iyi gelir.hayırlı ise bebiş konusu olsun degilse allahım biliyo artık.saliha aslı hazal tugba emine başka kimlerse hepinizi öslediimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…