- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.841
en yakın zamanda :)) yok mu okuldan tatlımm.. hoşlandığındamı yok bakıştığın felen hehehe :))
valla sorma eminecim dün çikolatanın dibine vurdum bak sana sadece yediğim çikolataları yazayım 2 kaşık nutella 2 tane bumba mı ne hindistan cevizli bişi, 1 tane canga mı ne ondan=)))))))))))))
havalar daha ısınmadı hergün yagmur var burda benim evi mook götürüyo haziranın 9 undan sonra gelde bana da yardım et balım
telafi menüsümü buu:26:ben menümü yazıp çıkayım ders çalışıcam daha da gelmem heralde. menüme yorum yapın haa
sabah=bir elma-dört yeni dünya-bir kase yoğurt
ara=iki gün kurusu kayısı
öğle=bir kase yoğurt-bir kivi-bir avuç leblebi-bir kepekli galeta
ara=bir dilim çavdar-bir üçgen peynir-domates salatalık dereotu maydonoz
ara=bi kase leblebi kuru dut karışımı-2 kepekli galeta-bir erikli yovita (neden bilmiyorum ama bir türlü midemi dindiremedim bunlarla bastırmaya çalıştım. 1 saat içinde tükettim hepsini)
akşam=beş yk yoğurtlu kabak-tavuklu salata-bir dilim ekmek
bununla kalmayı düşünüyorum bundan sonra çay içicem sadece..
herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşmek üzereeeee :80:
kolay gelsin canım hiç sevmem halı yıkamayı bende kalıp var ama güç yok
canım sorun ayrıntıcı olmak değil sorun kısmetsiz olmak
hoşgeldin canım iyisindir inş
cık cık yokk :101: etrafımdaki erkeklerin hepsi beş para etmezzz :113: karşıma çıkarsa adam gibi adam olur belkim kısmett ...
evvettttttt kızlar bugun diyetisyene gittim..anlatayım size
3 hafta falan oldu ilk tartıldıgımda 67,5 idim bugun 66,1 cıktım once az dedi diyetisyen sonra yag oranıma baktı cok iyi dedi
ilk başta yağım ve oranı....... :% 30.4 ve 20.5kg
şimdi ise...........................:%28.2 ve 18.6kg
yani yagdan vermişim onemli olan buymuş muhtemelen yağı kasa cevirmişim.onemli olan kilo farkı değil dedi..yeni listemi verdi..
2kg yakın yağ vermişim olleyyyyyy
emoş o yuzden surekli incelip tartıda az kilo vermiş gozukuyorum bebişim sende yağ oranına baktır
valla mutlu oldum kızlar ya 2 hafta sonra tekrar gitcem bu sefer daha azimle yapacam
valla sorma eminecim dün çikolatanın dibine vurdum bak sana sadece yediğim çikolataları yazayım 2 kaşık nutella 2 tane bumba mı ne hindistan cevizli bişi, 1 tane canga mı ne ondan=)))))))))))))
sınavım çok kötü geçtiiii kalmaktan korkuyorum moralim çok bozuk kızlar çok kötüyüm........
bundan sonrakilerede çalışasım kalmadı artık içimdeki umutlar söndü.......
ama bak ne diyorum aslııı bir insan doğarken başka bir insan için doğuyormuşş
evvettttttt kızlar bugun diyetisyene gittim..anlatayım size
3 hafta falan oldu ilk tartıldıgımda 67,5 idim bugun 66,1 cıktım once az dedi diyetisyen sonra yag oranıma baktı cok iyi dedi
ilk başta yağım ve oranı....... :% 30.4 ve 20.5kg
şimdi ise...........................:%28.2 ve 18.6kg
yani yagdan vermişim onemli olan buymuş muhtemelen yağı kasa cevirmişim.onemli olan kilo farkı değil dedi..yeni listemi verdi..
2kg yakın yağ vermişim olleyyyyyy
emoş o yuzden surekli incelip tartıda az kilo vermiş gozukuyorum bebişim sende yağ oranına baktır
valla mutlu oldum kızlar ya 2 hafta sonra tekrar gitcem bu sefer daha azimle yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?