- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.861
iyiyim çokşükür canım.bi koşturmacadır gidiyo.hayırlısı bakalımiyiyim canım sen nasılsın
ay canım kıyamamya dizlerim hep tahriş oldu.. off 7 tane 6mk halı paspas yollukları hiç saymıyorum bile walla bu hafta 2 kilo veririm
bizde seni ösledik ablacımkızlar hepinizi özledim.geçmiş yaptım biraz ..ayşe diyetisyen gayet iyi moralinide düzeltmiş.menekşem sınavının sonucuu umarım iyi gelir.hayırlı ise bebiş konusu olsun degilse allahım biliyo artık.saliha aslı hazal tugba emine başka kimlerse hepinizi öslediimmmmmmmmmmmm
evvettttttt kızlar bugun diyetisyene gittim..anlatayım size
3 hafta falan oldu ilk tartıldıgımda 67,5 idim bugun 66,1 cıktım once az dedi diyetisyen sonra yag oranıma baktı cok iyi dedi
ilk başta yağım ve oranı....... :% 30.4 ve 20.5kg
şimdi ise...........................:%28.2 ve 18.6kg
yani yagdan vermişim onemli olan buymuş muhtemelen yağı kasa cevirmişim.onemli olan kilo farkı değil dedi..yeni listemi verdi..
2kg yakın yağ vermişim olleyyyyyy
emoş o yuzden surekli incelip tartıda az kilo vermiş gozukuyorum bebişim sende yağ oranına baktır
valla mutlu oldum kızlar ya 2 hafta sonra tekrar gitcem bu sefer daha azimle yapacam
sevindim canım bu sana moral olmuştur neden veremiyorum diye takıp duruyordun yakında tartıyada yansır inş
kızlar hepinizi özledim.geçmiş yaptım biraz ..ayşe diyetisyen gayet iyi moralinide düzeltmiş.menekşem sınavının sonucuu umarım iyi gelir.hayırlı ise bebiş konusu olsun degilse allahım biliyo artık.saliha aslı hazal tugba emine başka kimlerse hepinizi öslediimmmmmmmmmmmm
Canım benim doktor üç haftada bir buçuk yağ kesin erirken lazım demişti tabi benim bünyeme ve listeme göre konuşmuştu iki kilo senin için gerçekten iyi :) verdiği listeye uyumun nasıldı ??
Ben ikinci buluşmamızda 3 buçuk sırf yagdan vermiştim ama sonra hep bir gibi devam etti az dedi tabi çekti kulağımı ama ben artık ilk zamanlarda uyduğum gibi listelerine uyamiyorum
günaydınnnnnnn fıstık harika güzel çıtır bal hanımlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?