Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizde seni ösledik ablacımşu sınavı bi atlat da gel aramıza

Canım benim doktor üç haftada bir buçuk yağ kesin erirken lazım demişti tabi benim bünyeme ve listeme göre konuşmuştu iki kilo senin için gerçekten iyi :) verdiği listeye uyumun nasıldı ??
Ben ikinci buluşmamızda 3 buçuk sırf yagdan vermiştim ama sonra hep bir gibi devam etti az dedi tabi çekti kulağımı ama ben artık ilk zamanlarda uyduğum gibi listelerine uyamiyorum

sagol cnm valla iyi geldi buu

çocuklara okula postaladım sagsalim gittiler sagsalim gelirler inşallah..
Kocişim nöbetten gelcek.
Sonra beni köye bırakcek..

kaç gündür menülerim çok kötü daha dogrusu menü yok zaten ne yedigimi bilmiyorum ..sporda yoktu hocanın işi varmış evdede fırsatım olmuyo.bugün akşam üzeri olcak bakalım spor.dün konuştuk ay dedim geçen hafta yoktu 10 gündür kılımı kıpırdatmadım bugün taam hamlamış olcam dedim.verdi gazı ban çok güzel yapıyon sen hamlamazsın diyee

Kızların hepsi okul işte ama saliha uyanırdı o gelmemiş.yavrum halılar çok yorduherhalde perti pestili çıktı kuzumun yaaa

Son düzenleme:

canım uymaya calıştım elimden geldiğince en fazla kaçamagın 1 dilim ekmek fazla 1 kaşık yemek fazla oldu cok vermişti zaten karnım acayip doyuyodu şimdi biraz azalttı..ama artık tam uymam lazım agustosun başına kadar 58 falan olmam lazım

Benim koca dütletiyo arabayı ben çıkıyom güzellerrrrrrrr hepicinizi çooooookkkkkkkkkk seviyom ve çooooooooookkkkkkkkkkkkkk össsssleeeemmmlllleeee öpüyoooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…