Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar izinli olduğum zamanda neredeyse hiç diyet yapmadım sporda yapmadım.sadece dikkat ettim çok az da olsa gitti kilolar.ama bugünden itibaren diyet listeme uyuyor ve sporlarımı aksatmadan yapıyorum bakalım ne olacak.şimdi ev toplamaya ve yemek yapmaya kalkıyorum.hepinizi çok seviyorum.gelirim yine

cümletten hayırlı sabahlar herkese..ben geldiiim ve kaçıyorumhastalar burda oldugumu görürse üzerime yürür sonra
görüşürüz sonra..öptm herkesi

anaaaam dur kız bak yeni mezun oldun kilo alıp tekrar girme takıma
yok kız almam ben normalde de öyle yiyordum zaten=))))))))) doğum kilosuydu ya gitti bitti eski hazoş geri döndü nihahahahah
sınavım çok kötü geçtiiii kalmaktan korkuyorum moralim çok bozuk kızlar çok kötüyüm........
sıkma canını ya yapmişsindir bişeylerrrrrrr
hahahahah delü yaaaaaaaaa ne güzel anlatmişsşn=)
ya dizlerim hep tahriş oldu.. off 7 tane 6mk halı paspas yollukları hiç saymıyorum bile walla bu hafta 2 kilo veririm
vayyy yavrummmmmmm ellerine sağlıkkkkkkkk
süpersin ayşecimm devamını bekliyoruzzzzzzzzzzz
yine karişirim diyorsun yaniii=)))))))))))))))))
Benim koca dütletiyo arabayı ben çıkıyom güzellerrrrrrrr hepicinizi çooooookkkkkkkkkk seviyom ve çooooooooookkkkkkkkkkkkkk össsssleeeemmmlllleeee öpüyoooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kolay gelsin emoşummmmmmmmmmmmm

uy eminecimm uy gitsin kilolarrrrrrrr

kızlar merhaba ben geldim köyden.şimdi spora gitcem.ama ben çok kötü şeyler yedimmm
aslım ya ben iznemi ayrılsam sınava kadar napsam diyet felan yapamıyorum yapmayı geç kesemiyorum.kendimi veremiyorum şu sınavı atlatıncamı dönsem.ama gitmek istemiyorumda kilo alırsam kızmayın bana 3 hafta napsam bilemedim .söz sonra hep vercem yaaa.......

kızlaar ben canga yı bilimyom yaaa

güzel canım hemde çok.sınaw dönemindesin ama maşallah

umarım emoşcum:))) bebişimlen bekliyoz hahah alıştım haa iyice

kızlar bugün dünkü teori sınavımın uygulama sınavı vardı (aynı ders) veeeeeeee çooookkkkkkk güzel geçtiii çokçok güzel hemde....hocalar bunu göz önünde bulundururda dünküne biraz puan eklerler umarımmmmm

selam kızlar nasılsınız
ben yprgunum ya nöbetçiydim bugün
uykum var
ama uyursam gece uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…