- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.881
ayşem ne var ne uok aşagıda görüyom kuzum seniii
ayşem gelmişin ama ben çıkmak zorundayım aşkımmmm
tedis emine hoşgeldin walla özlettin nerdeyse unutturacaktın kendini
bugünkü menümü yazim kızmak yok :18::18:
sabah
4 dilim ekmek
2 kk peynir
öğle
2 zeytinyağlı dolma
2 parmak kalınlığında kurabiye
akşam
1 kase mecimek çorbası
1 salatalık
Benim koca dütletiyo arabayı ben çıkıyom güzellerrrrrrrr hepicinizi çooooookkkkkkkkkk seviyom ve çooooooooookkkkkkkkkkkkkk össsssleeeemmmlllleeee öpüyoooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok kız almam ben normalde de öyle yiyordum zaten=))))))))) doğum kilosuydu ya gitti bitti eski hazoş geri döndü nihahahahahanaaaam dur kız bak yeni mezun oldun kilo alıp tekrar girme takıma
sıkma canını ya yapmişsindir bişeylerrrrrrrsınavım çok kötü geçtiiii kalmaktan korkuyorum moralim çok bozuk kızlar çok kötüyüm........
hahahahah delü yaaaaaaaaa ne güzel anlatmişsşn=)allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh canga mııııııbiri canga mı dediiii onu ilk yediğimde ağzıma yayılan müthiş lezzettiyle sarhoş oldum resmeeen
hani reklamlarda olurya bır ıssırık alır kız ve kendinden geçer aynen öylee :111: :90:
tabi bunların hepsi löp löp yağ oldu totişte ve göbüşte
vayyy yavrummmmmmm ellerine sağlıkkkkkkkkya dizlerim hep tahriş oldu.. off 7 tane 6mk halı paspas yollukları hiç saymıyorum bile walla bu hafta 2 kilo veririm
süpersin ayşecimm devamını bekliyoruzzzzzzzzzzzevvettttttt kızlar bugun diyetisyene gittim..anlatayım size
3 hafta falan oldu ilk tartıldıgımda 67,5 idim bugun 66,1 cıktım once az dedi diyetisyen sonra yag oranıma baktı cok iyi dedi
ilk başta yağım ve oranı....... :% 30.4 ve 20.5kg
şimdi ise...........................:%28.2 ve 18.6kg
yani yagdan vermişim onemli olan buymuş muhtemelen yağı kasa cevirmişim.onemli olan kilo farkı değil dedi..yeni listemi verdi..
2kg yakın yağ vermişim olleyyyyyy
emoş o yuzden surekli incelip tartıda az kilo vermiş gozukuyorum bebişim sende yağ oranına baktır
valla mutlu oldum kızlar ya 2 hafta sonra tekrar gitcem bu sefer daha azimle yapacam
yine karişirim diyorsun yaniii=)))))))))))))))))ştt
canım moral bozmak yok inş geçersin bırakma kendini diğer sınavlara çalış ihmal etme
bilemem artık benim ki nerdeyse vurdumduymaz adamın biri herhalde bu zamana kadar nerdeydi napam ben onu
kolay gelsin emoşummmmmmmmmmmmmBenim koca dütletiyo arabayı ben çıkıyom güzellerrrrrrrr hepicinizi çooooookkkkkkkkkk seviyom ve çooooooooookkkkkkkkkkkkkk össsssleeeemmmlllleeee öpüyoooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar izinli olduğum zamanda neredeyse hiç diyet yapmadım sporda yapmadım.sadece dikkat ettim çok az da olsa gitti kilolar.ama bugünden itibaren diyet listeme uyuyor ve sporlarımı aksatmadan yapıyorum bakalım ne olacak.şimdi ev toplamaya ve yemek yapmaya kalkıyorum.hepinizi çok seviyorum.gelirim yine
cık cık yokk :101: etrafımdaki erkeklerin hepsi beş para etmezzz :113: karşıma çıkarsa adam gibi adam olur belkim kısmett ...
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh canga mııııııbiri canga mı dediiii onu ilk yediğimde ağzıma yayılan müthiş lezzettiyle sarhoş oldum resmeeen
hani reklamlarda olurya bır ıssırık alır kız ve kendinden geçer aynen öylee :111: :90:
tabi bunların hepsi löp löp yağ oldu totişte ve göbüşte
ben menümü yazıp çıkayım ders çalışıcam daha da gelmem heralde. menüme yorum yapın haa
sabah=bir elma-dört yeni dünya-bir kase yoğurt
ara=iki gün kurusu kayısı
öğle=bir kase yoğurt-bir kivi-bir avuç leblebi-bir kepekli galeta
ara=bir dilim çavdar-bir üçgen peynir-domates salatalık dereotu maydonoz
ara=bi kase leblebi kuru dut karışımı-2 kepekli galeta-bir erikli yovita (neden bilmiyorum ama bir türlü midemi dindiremedim bunlarla bastırmaya çalıştım. 1 saat içinde tükettim hepsini)
akşam=beş yk yoğurtlu kabak-tavuklu salata-bir dilim ekmek
bununla kalmayı düşünüyorum bundan sonra çay içicem sadece..
herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşmek üzereeeee :80:
ya dizlerim hep tahriş oldu.. off 7 tane 6mk halı paspas yollukları hiç saymıyorum bile walla bu hafta 2 kilo veririm
kızlar hepinizi özledim.geçmiş yaptım biraz ..ayşe diyetisyen gayet iyi moralinide düzeltmiş.menekşem sınavının sonucuu umarım iyi gelir.hayırlı ise bebiş konusu olsun degilse allahım biliyo artık.saliha aslı hazal tugba emine başka kimlerse hepinizi öslediimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?