- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.901
hoşgeldn cnm iyiyizselam kızlar nasılsınız
ben yprgunum ya nöbetçiydim bugün
uykum var
ama uyursam gece uyuyamıyorum
Evett olmamış mı?
kızlar merhaba ben geldim köyden.şimdi spora gitcem.ama ben çok kötü şeyler yedimmm
aslım ya ben iznemi ayrılsam sınava kadar napsam diyet felan yapamıyorum yapmayı geç kesemiyorum.kendimi veremiyorum şu sınavı atlatıncamı dönsem.ama gitmek istemiyorumda kilo alırsam kızmayın bana 3 hafta napsam bilemedim .söz sonra hep vercem yaaa.......
Kızların hepsi okul işte ama saliha uyanırdı o gelmemiş.yavrum halılar çok yorduherhalde perti pestili çıktı kuzumun yaaa
aa gitme emoşummmmmm yaaaaaakızlar merhaba ben geldim köyden.şimdi spora gitcem.ama ben çok kötü şeyler yedimmm
aslım ya ben iznemi ayrılsam sınava kadar napsam diyet felan yapamıyorum yapmayı geç kesemiyorum.kendimi veremiyorum şu sınavı atlatıncamı dönsem.ama gitmek istemiyorumda kilo alırsam kızmayın bana 3 hafta napsam bilemedim .söz sonra hep vercem yaaa.......
yaaaa bak gördün müü geçersin benceeeee sıkma canınıkızlar bugün dünkü teori sınavımın uygulama sınavı vardı (aynı ders) veeeeeeee çooookkkkkkk güzel geçtiii çokçok güzel hemde....hocalar bunu göz önünde bulundururda dünküne biraz puan eklerler umarımmmmm
aneyyyyyy yavrum yazık sanaaaaaaaaaaherkese mrb ben geldim herkes iyi Inşallah ben bitmiş durumdayım:) şimdi eve girdik.. Hava çok soğuktu zorla yıkadik.. Tam 3 saat
bahar gelmemiş mi yoksa izinli mi
kızlar merhaba ben geldim köyden.şimdi spora gitcem.ama ben çok kötü şeyler yedimmm
kızlaar ben canga yı bilimyom yaaa
herkese mrb ben geldim herkes iyi Inşallah ben bitmiş durumdayım:) şimdi eve girdik.. Hava çok soğuktu zorla yıkadik.. Tam 3 saat
kızlar bu aralar yorgunluktan benim de canım çıkıyor.okuma bayramı hazırlıkları yapıyorum ama çocukları çalıştırmak beni çok yoruyor.bir grubu çalıştırırken diğer gruplar ses yapıyor valla kafam kazan gibi.hala çocuk sesleri çınlıyor kulaklarımda
kızlar ben biraz koşu bandına çıkcam şimdi de.ne yapayım spora hızlı dönüş yapacağım dedim ne kadar yorulsam da gün boyu sporun yerini tutmuyor.eğer yorgunluktan serilmezsem gelirim yine.
Evet ! Doğru Yaptım 1 saat kadar önce 3 adet yeni dünya yedim yemesem eyiydi ama yedim işte ..
günaydınnnnnnn fıstık harika güzel çıtır bal hanımlarrrrrr
dün artık ne yediysem hala karnım davul gibi
herkese mrb ben geldim herkes iyi Inşallah ben bitmiş durumdayım:) şimdi eve girdik.. Hava çok soğuktu zorla yıkadik.. Tam 3 saat
Annem geçen yaz benim sıkıntılarım yüzünden temizlik yapamadı.. Bu yaza muhteşem bi giriş yapacak:)
bahar gelmemiş mi yoksa izinli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?