- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.541
Iyi geceler ööretmenim:)
Ben mutfağın kapısına böyle bi sistem isterm :) :)
3 idiots(3 aptal) her anne baba ve öğretmenin izlemesi gereken bir film..çok begendim.
günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii
oy oy kolay gelsin hepimizee
ara öğünler goruyorum
bakalımm bakalım ablamm bana neler yapmış kahvaltıda :))))
64.6 tabi benim ilacın çok etkisi oldu acikmiyorum uyumuyorum:) bide üstüne temizlik
aslıııı yeni alacagımız kişi hırslı 65 kilo civarında olsun litfennnnnnnnnnnnnnnnn
ben yarışmak istiyorum biriyle..
herkese merhabalaarbir fırsat buldum geleyim dedim. nasılsınııız ?
kızlar benim 1 haftadır süren baş dönmesi problemim var sürekli başım dönüyor anlama veremiyorum bugün doktoro gidicem umarım ciddi birşey çıkmaz... siz neler yaptınız ??
kızlar bu arada bnm aklıma bir fikir geldi ama sizin onayınız lazım..
sizden tamamen uzak kalmak istemiyorum takımdan da çıkmak istemiyorum günde en azından yarım saat girebileceğimi düşünüyorum. ben yine izinli olsam 7 mesaj zorunluluğum olmasa ama hergün mutlaka gelip birşey yazsam ve menülerimi paylaşsam cuma günleri de bildirimlerimi yaparım ama böyle birşeyi ancak sizin ve aslının izni olursa yapabilirim ... bu şekilde tamamen de takımdan uzak kalmam...
bende yeni geldim. hoşgeldin sende :) kaç kilosun hedefin ne biraz bahsetsen
kızlar rahatsızlığım vertigo çıktı yaygın bir hastalık stresten olabiliyormuş önemli değilmiş ama ilaç içicem 1 ay kadar umarım geçer çünkü bu baş dönmeleri hiç çekilmiyorrr !!!
ben şimdi yemek yicem sonra da derse oturucam...
yarın akşam gelmeye çalışıcam görüşmek üzereee
kızlar artık ofisimizde öğle yemeği yapan bir bayan var veee ben artıkkk yemek yiyorum unutmuyorummm
kızlar rahatsızlığım vertigo çıktı yaygın bir hastalık stresten olabiliyormuş önemli değilmiş ama ilaç içicem 1 ay kadar umarım geçer çünkü bu baş dönmeleri hiç çekilmiyorrr !!!
ben şimdi yemek yicem sonra da derse oturucam...
yarın akşam gelmeye çalışıcam görüşmek üzereee
yeriniz olduğunu duydum çok sevindim..ben de artık bu gruptayım
gün içinde hep bilgisayarla haşır neşirim işimden dolayı.. ama çok fırsat bulamıyorum.. mümkün olduğunca paylaşımda bulunmaya çalışıcam aynalar arkadaşım..
önce 14. grubu bi araştırıyım.. napiyolarmış bu hatunla hee
bende yeni geldim. hoşgeldin sende :) kaç kilosun hedefin ne biraz bahsetsen
hoşbuldum :) ben 18 yaşındayım 4 yıl önce 76 dan 60'a düştüm. 2 yıldr da 60'dan 50 ye düşmeye çabalıyorum.2 gün yapıp 3.gün bozuyodum ertesi gün tekrar başla aynı daireyi çizip durmaktan bıktım dedim bu defa olması lazım artık yeter sonunda 2 hafta düzgüncene yaptım 58'e düştüm ama şok diyet gibi bişiydi tekrar 60 oldum 3 günde.bir haftada 2 kilo verirsen 3 gündede alırsın tabi :) 1 haftadır spor yapıyorum bıkmam bu defa inşallah.. o kadar çok istiyorum ki 36 beden giymek..bu yaşımda 40 giymek zoruma gidiyor.bu grubu sevdim desteklerle inşallah oluruum artıkve şimdide spor yapmam lazm hiç canım istemiyor o da ayrı konu :)
canımm ben 59.5 kiloyum bu sabah itiabarıyla..bundan bir sene evvel zayıflamaya karar verdiğimde 64 idim.. azmettim bol spor yaptım sağlıklı bi şekilde 53 e kadar indim.. ama bu kadar zayıflık çok fazla diyenlere kandım.. biraz kendimi serbestledim.. sonra derken 57-59 arası dolaşır oldum.. sporumu hiç bırakmadım ama.. eskisi gibi olmasa da iki günde bir yarım saat gibi devam ettim..
gel gelelim ben o halimi sevmiştim ve 53 değil de 54-55 olmaya yeniden karar verdim.. eskisi gibi idmansız bir vücudum yok.. zaten çok almamışsın hatta hiç almamışsın diyenler de oluyo.. bunu spora borçluyum tabii ki.. verebildiğim kadar vericem aslında 55 de hikaye.. sağlıkla olmam gereken kiloya ulaşmak amacım..
sen de yeni gelmişsin hoşgeldin sefalar getirdin..ben buraya üye olalı bayağı olmuştu ama forumları gezerdim arada sadece o.. inşallah tatlı bi ortam yakalarız da vazgeçilmezimiz olur..
diyetsiz bir gün oldu aslında.. onu bunu kırmazsan işte böyle diyetini küstürürsün ahahh papatyaa ahhhh
amaaa şu dakkadan sonra toparlanma zamanııııı
gelelim menüme..
sabah
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
yarım kk kaşar peynir
1 çk bal
ara
bir kaşık kadar kuruüzüm
öğlen
çiğ köfte dürüm
ara
1 köfte kadar höşmerim
ara
1 bardak kadar leblebi
ara
10 badem
akşam
10 kaşık kısır (ne alahaaa dee imii çiğköfteynen kısır)
ARA
1 ELMA YİYCEM İNŞ
SPOR
40 DK YAPICAM İNŞ
SPOR SONRASINDA
1 MADEN SUYU
hoşbuldum :) ben 18 yaşındayım 4 yıl önce 76 dan 60'a düştüm. 2 yıldr da 60'dan 50 ye düşmeye çabalıyorum.2 gün yapıp 3.gün bozuyodum ertesi gün tekrar başla aynı daireyi çizip durmaktan bıktım dedim bu defa olması lazım artık yeter sonunda 2 hafta düzgüncene yaptım 58'e düştüm ama şok diyet gibi bişiydi tekrar 60 oldum 3 günde.bir haftada 2 kilo verirsen 3 gündede alırsın tabi :) 1 haftadır spor yapıyorum bıkmam bu defa inşallah.. o kadar çok istiyorum ki 36 beden giymek..bu yaşımda 40 giymek zoruma gidiyor.bu grubu sevdim desteklerle inşallah oluruum artıkve şimdide spor yapmam lazm hiç canım istemiyor o da ayrı konu :)
güzel haber canım
geçmiş olsun canım benim
kızlar hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım adım aslı
inş faydamız olur birbirimize
takıma girmek isteyenleri 1 hafta deneme süresine alıyoruz
gerçekten istekli mi kararlı mı kilo veriyor mu paylaşım yapıyor mu buna bakıyoruz
paylaşım çok önemli bu yüzden buraya gelip yazmak için sorununuz olmamalı
en baştan söyleyim eğer hergün buraya gelip en az 7 mesaj yazma durumunuz yoksa takıma girmeyin kızlar
bir çok kişi baştan kabul edip geliyor sonra 3. gün ortada yok bu durumda can sıkan bir durum açıkçası
takıma girdiğinizde sizde farkedeceksiniz paylaşımın ne kadar önemli olduğunu
hergün menüler, yapılan sporlar yazılıyor birbirimize yorum yapıyoruz yanlışlarımızı söylüyoruz
her cuma bildirim yapılıyor öğle 12 ye kadar kısaca kurallar bunlar inş anlaşabiliriz
ocu kendini tanıtmış papatya sende kendini tanıtır mısın
daha önce başka bir takıma girdiniz mi kızlar
canım senin boyun kaç vermek istediğin kilo 4-5 kilo
açıkcası bu kadar az kilo vermek isteyen birini hiç bir takım almak istemez
1.60 boyum
59.5 im şimdi.. 54 falan olmak istiyorum.. daha çok kilo verirsem hayalet gibi olurum kendimi öyle sevmiyorum..
ayşegülcüm biz bir hafta deneme süresi yapıyoruz bazen daha erken aldığımız oluyor tabi
ama şimdi bu cuma listeye girmeyip gelecek hafta listeye girsen o zamana kadar sen bu azimle 1 kilo verirsin 4 kilo için takıma girmiş olacaksın açıkcası daha fazla kilo vermek isteyenler takım ararken 4-5 kilo vermek isteyen birini takıma almak ne kadar doğru
takımıda düşünmeliyim kilon az olduğu için vermen daha zor olacak
ama seni çok hevesli görüyorum açıkçası kaçırmakta istemiyorum
napacağımı şaşırdım inan :44::44::44:
bu 4-5 kiloyu max 2-3 haftada verebiliceğime inanıyorum.. sonra koruma programı varsa sitenin o kısmında olurum..
bende inanıyorum ayşegül verirsin gibi geliyor
bişey sorcam listede olmak o kadar önemli mi
amacın destek almak kilo vermek değil mi
sen bize katıl adın listede olmuş olmamış ne farkeder
sana elimizden geldiğince yardım edelim olmaz mı ayşegül
hayır listede olmak önemli değil ben de onu belirttim demin.. eğlenerek sağlıklı beslenmekten ve spordan geri kalmamak maksak..
onayladı kendi başıma buyruk gelip bu takımdayım demedim tabiki :) tamam bekliyorum o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?