Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 idiots(3 aptal) her anne baba ve öğretmenin izlemesi gereken bir film..çok begendim.

merak ettim bi bakam bu filme

günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii

hoşgeldin canım inş iyisindir
bizde özledik seni
artık ayrılık istemiyoruz

oy oy kolay gelsin hepimizee

amin canım
müdür bize bugün bir kağıt verdi sene sonu istediği evraklarla ilgili
liste uzayıp gidiyor

ara öğünler goruyorum

arada oluyor canım

bakalımm bakalım ablamm bana neler yapmış kahvaltıda :))))

çok abartmamıştır inş

64.6 tabi benim ilacın çok etkisi oldu acikmiyorum uyumuyorum:) bide üstüne temizlik

ilaçtan ilaca fark var
benim ki aldırıyor
seninki verdiriyor işte

aslıııı yeni alacagımız kişi hırslı 65 kilo civarında olsun litfennnnnnnnnnnnnnnnn
ben yarışmak istiyorum biriyle..

tamam canım göz önünde bulundururum

inş kötü bişey yoktur canım bize haber ver doktordan sonra

canım ben sende hergün 7 mesajı dolduracak potansiyali görüyorum
bu yarım saatte 7 mesajı doldurursun sen
gel eskisi gibi devam et olmazsa izin işine döneriz olmaz mı

bende yeni geldim. hoşgeldin sende :) kaç kilosun hedefin ne biraz bahsetsen

canımm ben 59.5 kiloyum bu sabah itiabarıyla.. bundan bir sene evvel zayıflamaya karar verdiğimde 64 idim.. azmettim bol spor yaptım sağlıklı bi şekilde 53 e kadar indim.. ama bu kadar zayıflık çok fazla diyenlere kandım.. biraz kendimi serbestledim.. sonra derken 57-59 arası dolaşır oldum.. sporumu hiç bırakmadım ama.. eskisi gibi olmasa da iki günde bir yarım saat gibi devam ettim..

gel gelelim ben o halimi sevmiştim ve 53 değil de 54-55 olmaya yeniden karar verdim.. eskisi gibi idmansız bir vücudum yok.. zaten çok almamışsın hatta hiç almamışsın diyenler de oluyo.. bunu spora borçluyum tabii ki.. verebildiğim kadar vericem aslında 55 de hikaye.. sağlıkla olmam gereken kiloya ulaşmak amacım..

sen de yeni gelmişsin hoşgeldin sefalar getirdin.. ben buraya üye olalı bayağı olmuştu ama forumları gezerdim arada sadece o.. inşallah tatlı bi ortam yakalarız da vazgeçilmezimiz olur..

annemde de vertigo var canım.. çok stresli ortamlarda bulunmamaya dikkat etmesini söylemişlerdi.. bi de ani hareketler yapılmaması gerektiğini söylemişlerdi.. kendine dikkat et canım.. geçmiş olsun..

kızlar artık ofisimizde öğle yemeği yapan bir bayan var veee ben artıkkk yemek yiyorum unutmuyorummm

güzel haber canım

geçmiş olsun canım benim

bende yeni geldim. hoşgeldin sende :) kaç kilosun hedefin ne biraz bahsetsen

kızlar hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım adım aslı
inş faydamız olur birbirimize
takıma girmek isteyenleri 1 hafta deneme süresine alıyoruz
gerçekten istekli mi kararlı mı kilo veriyor mu paylaşım yapıyor mu buna bakıyoruz
paylaşım çok önemli bu yüzden buraya gelip yazmak için sorununuz olmamalı
en baştan söyleyim eğer hergün buraya gelip en az 7 mesaj yazma durumunuz yoksa takıma girmeyin kızlar
bir çok kişi baştan kabul edip geliyor sonra 3. gün ortada yok bu durumda can sıkan bir durum açıkçası
takıma girdiğinizde sizde farkedeceksiniz paylaşımın ne kadar önemli olduğunu
hergün menüler, yapılan sporlar yazılıyor birbirimize yorum yapıyoruz yanlışlarımızı söylüyoruz
her cuma bildirim yapılıyor öğle 12 ye kadar kısaca kurallar bunlar inş anlaşabiliriz

ocu kendini tanıtmış papatya sende kendini tanıtır mısın
daha önce başka bir takıma girdiniz mi kızlar

diyetsiz bir gün oldu aslında.. onu bunu kırmazsan işte böyle diyetini küstürürsün ahahh papatyaa ahhhh
amaaa şu dakkadan sonra toparlanma zamanııııı
gelelim menüme..

sabah
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
yarım kk kaşar peynir
1 çk bal

ara
bir kaşık kadar kuruüzüm

öğlen
çiğ köfte dürüm

ara
1 köfte kadar höşmerim

ara
1 bardak kadar leblebi

ara
10 badem

akşam
10 kaşık kısır (ne alahaaa dee imii çiğköfteynen kısır )

ARA
1 ELMA YİYCEM İNŞ

SPOR
40 DK YAPICAM İNŞ

SPOR SONRASINDA
1 MADEN SUYU

canım senin boyun kaç vermek istediğin kilo 4-5 kilo
açıkcası bu kadar az kilo vermek isteyen birini hiç bir takım almak istemez

öğlen ne yapmışsın öyle öğlen kaçırmışsın o ara öğünleri yemeseydin keşke

önce şok diyetleri bırakıyoruz onlar daha fazla zarar veriyor bize bende 3 ayda 85 den 64 e düştüm sonra 100 leri gördüm
ilk amacımız sağlıklı beslenmek olmalı

hoşbuldum aslı.. ben de ayşegül.. ocuye dediğim gibi diyete yabancı değilim 64 le başladım ve 53 e kadar geldim.. sonra nedense eski alışkanlıklarımla yeniler arasında bir yerde durdum ve başladığım ve son bulduğum kilolar arası bi kiloda gidip geliyorum şimdi..
belirttiğin gibi paylaşımın çok önemi var.. insanlar birbirine destek olmayı bıraktığı zaman iş kötüye gidiyor.. foruma şimdiden alıştım ve çok sevdim.. inşallah güzel paylaşımlarımız olur..

1.60 boyum
59.5 im şimdi.. 54 falan olmak istiyorum.. daha çok kilo verirsem hayalet gibi olurum kendimi öyle sevmiyorum..

ayşegülcüm biz bir hafta deneme süresi yapıyoruz bazen daha erken aldığımız oluyor tabi
ama şimdi bu cuma listeye girmeyip gelecek hafta listeye girsen o zamana kadar sen bu azimle 1 kilo verirsin 4 kilo için takıma girmiş olacaksın açıkcası daha fazla kilo vermek isteyenler takım ararken 4-5 kilo vermek isteyen birini takıma almak ne kadar doğru
takımıda düşünmeliyim kilon az olduğu için vermen daha zor olacak
ama seni çok hevesli görüyorum açıkçası kaçırmakta istemiyorum
napacağımı şaşırdım inan :44::44::44:

ben daha fazla kilosu olanları motive ederim sen merak etme.. benim amacım eğlenceli bir şekilde vermek.. hem kendim motive olıyım hem de faydam olsun..

bu 4-5 kiloyu max 2-3 haftada verebiliceğime inanıyorum.. sonra koruma programı varsa sitenin o kısmında olurum..

bende inanıyorum ayşegül verirsin gibi geliyor
bişey sorcam listede olmak o kadar önemli mi
amacın destek almak kilo vermek değil mi
sen bize katıl adın listede olmuş olmamış ne farkeder
sana elimizden geldiğince yardım edelim olmaz mı ayşegül

hayır listede olmak önemli değil ben de onu belirttim demin.. eğlenerek sağlıklı beslenmekten ve spordan geri kalmamak maksak..

burda çok kötü yağmur yağıyor inş elektrik gitmese
ben gelemezsem kızlar anlayın elektrikler yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…