Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah canım benim.. Bencede izinli olsun o kadar sorumluluğu varki iş ders ev çocuklar.. Ders olmasa kolay tabi onun stressi bitsin aramıza dön yine annemmm

gunaydın fıstık napıyosun denizcik napıyooooo
iyiyiz canım kuduruyor hanımefendi kurtlu gibiii
darısı başımaaaaaaaaaa litfennnnnn
bencideeeeeeeeeeeee
haklısın emoşum aslıı izin ver emoşumaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın minnoslar bugün geç uyandim şimdi kahvaltımi yaptım.. Sabah+öğle olur artık
yuhhh hiç kalkmasaydın cicimmmm
Pis pis konuşma:) yiyen var yemeyen var:)
piki piki sustummmmmmmmmmmm

31 yaşındayım ankarada oturuyorum evliyim çocuğum yok henüz.fakat evde oturmak bana çok kilo aldırdı.73 kiloyum şimdi amacım 60 olmak.tek başıma yapmma biraz zor oluyor en azından burda sizlerle beraber yarışa yarışa kilo vermek istiyorum

Menüm
Sabah
1 zeytinyağlı dolma
1kk telpeynir
3 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık

Ogle
1çavdar ekmeği
4 zeytinyağlı sarma

Akşam
1 beyaz ekmek
Arasına ketçap

Dün bu kadar yedim.. Fakat gece 12 ye kadar çok ağır iş yaptım duvar sil falan.. Dün sabahki ve bu sabahki tartı arasında -600 gr var.. Ekmekleri yemeseydim 1kg gitmis olurdu:) :)

Bugünki Menüm
Sabah+öğle saat13.30

2kk telpeynir
1 salatalık
4 biber kızartması
2dilim beyaz ekmek

Şimdi sıcak su içiyorum akşamda süt içip günü bitirmeyi düşünüyorum dünü telafi etmek istiyorm yoksa o ekmekler bağırsaklarımi durdurabilir

Spor falan yapıyormusun derya

yürüyüş yapıyorum 1 saate yakın onun diışında hareketler yapmaya çalışıyorum ama daha yeni karar verdim diyete dünden beri yani

Süpermis..bizim takım %80 çalışan ve öğrenci olduğu için yürüyüş yapamiyorlar.. burada menülerine yardımcı oluruz.. Bizde az yemek yasak.. Düzgün yicen sağlıklı menülerle yavaş yavaş kilo vericen..

sen neler yapıyosun pisig spor olarak yada neler yapıyo arkadaşlar biliyosundur

Takımin en tembeli benim:) oturarak zayıflıyorum:) arada bi aşka gelip ip atlarım mekik çekerim sonra unuturum:) bizim kızlar leslie sansone egzersizleri yapar.. Yüzmeye giden var.. Spor salonlarına gidenler var.. Sen evdeysen leslie ile başlayabilirsin

hıı analdım aslında sağlıklı kilo için hareket yürüyüş şart bence ama tabi yapamayanlar için bişey diyemiycem..neyse benim çıkmma lazım şimdi görüşürüz sonra umarım

aslında evet evdeyim yapabilirim ama ip atlamak bence en güzeli daha çok efor harcanıyo.sen ne ne kadar sürede verdin oturarak bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…