- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.661
tamam :) gitmiyorum canım çok diyet listesi bildiğimden karıştırdım benzerlerinden yedim.canım ben kuralalrı yazayım size menüler mavi yazılıyor
bu arada menünü çok beğendim
doktora mı gidiyorsun
napıyım bende hebire yiyom 2 gündür ablamda :) neyseki yarın anneme geçeçem...ablamgilde koca bi ineği yedim diyebilirim hehe :)))
Ivet canım sevgili aslicim
kızlar bu arada dün tartıldım 53.9 çıktım =)))))))) ama hiç bişey yapmıyorum zayıflamak için hatta çikolatanın dibine vurdumm=) 300-500 kop kopppppppppppppp
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım..
Ben koşuşturuyorum
ben izin istiyom başka çarem yok asla yapamıyorum aslım duy beni bebegim 10 gün izne ayır beni aşkım...kusura bakmayın kızlar.çok yogunum hep bilgisayar başındayım inanın totom uyuşuyo.çogu zaman aslı görüyo gece 2 lere kadar çalışıyoz burdanda koptum kafamı toplayıp yazamıyom.9 haziran sınav var denizlide gircem 10nunda dönerim gece nasipolursa 11 hazirana kadar izin istiyom bebeklerim aslı ve kızlar degerlendirin lütfen .yoksa zaten ya atılıcam ya diskalifiye olcam
ankara eryamanda oturuyorum.sen hangi şehirdesin
Kızlar ben geldım işteyim ama telden giriyorum mecburen
offf kızlar bilgisayarım bozuldu tamda zamanını buldu arkadaşımdan yazıyorum tamir olasıya 3 4 gün giremicem( geldiğimde yer olur dimi.. devam edebilirim aynen...
Ivet onlar baya minik 58 kilodan bahsediyorlar:)
kızlar bu arada dün tartıldım 53.9 çıktım =)))))))) ama hiç bişey yapmıyorum zayıflamak için hatta çikolatanın dibine vurdumm=) 300-500 kop kopppppppppppppp
canım ya azıcık stres ve kaygı iyi ama fazlası sana zarar olur..stresi yönetmeyle ilgili egzersizler var bi araştırsana..
Menüm
Sabah
1 zeytinyağlı dolma
1kk telpeynir
3 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık
Ogle
1çavdar ekmeği
4 zeytinyağlı sarma
Akşam
1 beyaz ekmek
Arasına ketçap
Dün bu kadar yedim.. Fakat gece 12 ye kadar çok ağır iş yaptım duvar sil falan.. Dün sabahki ve bu sabahki tartı arasında -600 gr var.. Ekmekleri yemeseydim 1kg gitmis olurdu:) :)
aslıcım dün maviyle yazmak gerektiğini bilmeyerek yazmıştım..bugün birine demişsin ordan gördüm..
mavi en sevdiğim renktir yıllardır değişmedi..
saliha ekmekler tam bütün ekmek mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?