- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.601
annemde de vertigo var canım.. çok stresli ortamlarda bulunmamaya dikkat etmesini söylemişlerdi.. bi de ani hareketler yapılmaması gerektiğini söylemişlerdi.. kendine dikkat et canım.. geçmiş olsun..
Sen kendi çocuklarınla uyan inşallah:)
diyetsiz bir gün oldu aslında.. onu bunu kırmazsan işte böyle diyetini küstürürsün ahahh papatyaa ahhhh
amaaa şu dakkadan sonra toparlanma zamanııııı
gelelim menüme..
sabah
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
yarım kk kaşar peynir
1 çk bal
ara
bir kaşık kadar kuruüzüm
öğlen
çiğ köfte dürüm
ara
1 köfte kadar höşmerim
ara
1 bardak kadar leblebi
ara
10 badem
akşam
10 kaşık kısır (ne alahaaa dee imii çiğköfteynen kısır)
ARA
1 ELMA YİYCEM İNŞ
SPOR
40 DK YAPICAM İNŞ
SPOR SONRASINDA
1 MADEN SUYU
hoşbuldum cnm.iyiym hamdolsun,koşuyorum bolbol :) sen nasılsın?
aaa aşkkk olsunnn hayatım tanıştıkk seninleeeeeee:13::13::13::13::13:
cnm ya kusura bakma yeniydim ya daha o zaman kafam çok karışıyordu eni yeni oturdu isimler
amannnn ben gormedim ama
geçmiş olsun cnm sınawdı diyetti derken olmuş iştekızlar rahatsızlığım vertigo çıktı yaygın bir hastalık stresten olabiliyormuş önemli değilmiş ama ilaç içicem 1 ay kadar umarım geçer çünkü bu baş dönmeleri hiç çekilmiyorrr !!!
ben şimdi yemek yicem sonra da derse oturucam...
yarın akşam gelmeye çalışıcam görüşmek üzereee
kızlar bundan sonra geç saatlerde saat 9dan sonra foruma gelemem takımda öcü var :) :) :)
canım benim açımdan hiç bi sakıncası yok böyle bişeyin ama tabi son kararı kaptanımız verir.
Aaaa o hastalıktan birçok kişi de duydum eşimde de vardı ilaçlar iyi geliyor ama onunki geçti çok şükür,bir de regly dönemine yakın başdönmesi olabiliyor mesela bende olur.:111::111::111:
nuuuurrr napann
canıııım telefondan giriyordum ancak gorebildim yattım öyle telefonda forumda dolanıyorum sen napannn ??
Menekşe ben çıkıyorum telefonun şarjı bitiyooo iyi geceler canım...
napıyım bende hebire yiyom 2 gündür ablamda :) neyseki yarın anneme geçeçem...ablamgilde koca bi ineği yedim diyebilirim hehe :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?