Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya olmayan elbiseye girmenin mutluluğu paha biçilemez visa:)

aa canım geçmiş olsun stresten uzak dur takma dersleri bu kadar yaaaaaaaaaaaaaa
hayır listede olmak önemli değil ben de onu belirttim demin.. eğlenerek sağlıklı beslenmekten ve spordan geri kalmamak maksak..
hoşgeldin canımmmmmmmmmm..bende hazal ben mezun oldum hehehhehee....ama hala burdayım kopamıyorum
ya ben bugün psikopata bağladım ve ayların birikimi olarak ya nasıl söylesem ayy asliii.. Ya ben bugün 1 çavdar 1 beyaz ekmek yedim asli foruma gelmeden allahım sana geliyorum
nasıl yaniiii 2 tam ekmek mi yemiş oluyorsun anlayamadımmm????????????
çok güzelll bir haber canımmmmmmm..yakında 42 olanı da giyersin rahatcaaa..benim kotlarımın bacakları bollaşmış çirkin duruyo off yeni pantolon almam lazım
kocamı özledim (( amaaan kedi köpek gibi yanyana olsak didişiriz uzakta oluncada çoook öslüyos....

öyle olur zaten hep heheheh..ne zaman dönüyorsun evine bakalım

kızlar bu arada dün tartıldım 53.9 çıktım =)))))))) ama hiç bişey yapmıyorum zayıflamak için hatta çikolatanın dibine vurdumm=) 300-500 kop kopppppppppppppp

baklavalar falan ama diyosun yinede inceliyorum...oo cok guzel bir duygu yaa ben uzun süredir yaşıyorum o duyguyu

canım ya azıcık stres ve kaygı iyi ama fazlası sana zarar olur..stresi yönetmeyle ilgili egzersizler var bi araştırsana..

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım..
Ben koşuşturuyorum
ben izin istiyom başka çarem yok asla yapamıyorum aslım duy beni bebegim 10 gün izne ayır beni aşkım...kusura bakmayın kızlar.çok yogunum hep bilgisayar başındayım inanın totom uyuşuyo.çogu zaman aslı görüyo gece 2 lere kadar çalışıyoz burdanda koptum kafamı toplayıp yazamıyom.9 haziran sınav var denizlide gircem 10nunda dönerim gece nasipolursa 11 hazirana kadar izin istiyom bebeklerim aslı ve kızlar degerlendirin lütfen .yoksa zaten ya atılıcam ya diskalifiye olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…