- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.621
Ivet canım sevgili aslicimolabilir canım sıkkınım bu aralar
1 ekmek derken bir bütün ekmekten mi bahsediyon sen
Ya olmayan elbiseye girmenin mutluluğu paha biçilemez visa:)haaa durun geçmişten önce size bişey söyleyim,dolabımda hala vermeye kıyamadağım 1-2 takım elbisem duruyodu zayıflık zamanlarımadan kalma,işte pekte zayıflık sayılmaz aslında biri 44 diğeri 42 beden,herneyse bugün onları denedim 44 beden ceketim çok güzel oldu 42 bedenin de kolları biraz kastı ama çok sevindim yaaaonların içine bile giremiyordum.
Ivet onlar baya minik 58 kilodan bahsediyorlar:)Minik kuşunuzun yerini başka minik kuşlar alacak gibi salihaaaaaaaa
Canım takım kaptanımız sana ulaşacaktır..pisig evet hergün girebilirim nete .grupta olmak için ne yapmam gerekiyor
kocamı özledim(( amaaan kedi köpek gibi yanyana olsak didişiriz uzakta oluncada çoook öslüyos....
aa canım geçmiş olsun stresten uzak dur takma dersleri bu kadar yaaaaaaaaaaaaaakızlar rahatsızlığım vertigo çıktı yaygın bir hastalık stresten olabiliyormuş önemli değilmiş ama ilaç içicem 1 ay kadar umarım geçer çünkü bu baş dönmeleri hiç çekilmiyorrr !!!
ben şimdi yemek yicem sonra da derse oturucam...
yarın akşam gelmeye çalışıcam görüşmek üzereee
hoşgeldin canımmmmmmmmmm..bende hazal ben mezun oldum hehehhehee....ama hala burdayım kopamıyorumhayır listede olmak önemli değil ben de onu belirttim demin.. eğlenerek sağlıklı beslenmekten ve spordan geri kalmamak maksak..
nasıl yaniiii 2 tam ekmek mi yemiş oluyorsun anlayamadımmm????????????ya ben bugün psikopata bağladımve ayların birikimi olarak ya nasıl söylesem ayy asliii.. Ya ben bugün 1 çavdar 1 beyaz ekmek yedim asli foruma gelmeden allahım sana geliyorum
çok güzelll bir haber canımmmmmmm..yakında 42 olanı da giyersin rahatcaaa..benim kotlarımın bacakları bollaşmış çirkin duruyo off yeni pantolon almam lazımhaaa durun geçmişten önce size bişey söyleyim,dolabımda hala vermeye kıyamadağım 1-2 takım elbisem duruyodu zayıflık zamanlarımadan kalma,işte pekte zayıflık sayılmaz aslında biri 44 diğeri 42 beden,herneyse bugün onları denedim 44 beden ceketim çok güzel oldu 42 bedenin de kolları biraz kastı ama çok sevindim yaaaonların içine bile giremiyordum.
kocamı özledim(( amaaan kedi köpek gibi yanyana olsak didişiriz uzakta oluncada çoook öslüyos....
günaydın kızlarrrrrrrrr
bugünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği azıcık peynir salatalık
öğle:2 dilim ekmekle tost
akşam:2 kaşık pilav 4 kaşık bezelye 1 kase yoğurt
ara:1 küçük kase diyet dondurma
iyi geceler herkese,nasılsınız?ben bugün evdeydim dersim yok çünkü,ev işleri,yemek ve nane dallamakla:) geçti bütün günüm ha bir de akşam misafriliğe gittim,diyet yediğim 3 tane baklava dışında gayet iyiydi.eee sizden nevar ne yok?
haaa durun geçmişten önce size bişey söyleyim,dolabımda hala vermeye kıyamadağım 1-2 takım elbisem duruyodu zayıflık zamanlarımadan kalma,işte pekte zayıflık sayılmaz aslında biri 44 diğeri 42 beden,herneyse bugün onları denedim 44 beden ceketim çok güzel oldu 42 bedenin de kolları biraz kastı ama çok sevindim yaaaonların içine bile giremiyordum.
Teşekkür ederim canım sen de takımımıza hoş geldin umarim faydalı olurusz ve olursun...
Benim hayatım nerdeyse tamamen stres zaten ama artık daha dikkatli olmalıyım ilaç kullanıyorum umarım işe yararlar ...
Ama ben sana baktım listelerde bulamadimsınav döneminden sonra kesin göreceksin söz
Canım kavga edilen ilişki çok iyidir kıymetini bil.. bide suskunluğa boğulanlar var malesef
günaydın ayşecimmmmmmmmmmm..naber
kızlar bu arada dün tartıldım 53.9 çıktım =)))))))) ama hiç bişey yapmıyorum zayıflamak için hatta çikolatanın dibine vurdumm=) 300-500 kop kopppppppppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?