- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.381
çook geçmiş olsun canım.istersen yarın bi dra git.ballaı limuonlu ıhlamur iç.bide zencefil.birebir çok iyi geliyo öksürüğe.hemde bi taşla iki kuş vurmuş olursun.çünkü zencefil yağ yakıyor.ve karaciğeri temizliyor.allah acil şifalar versin güzelim.a.s.
oofff kızlar ben hastalandım hiç halim mecalim yook.üstelik sancım var.yemeği düşünecek halim bile yok.eve gidip uyumak istyrm
benımde acaıp basım agrıyor ve gözlerım şiş...agrı kesıcı ıctım...noldu bıze yaa....
nazar degdı bence nazar :)))))))))))
benımde acaıp basım agrıyor ve gözlerım şiş...agrı kesıcı ıctım...noldu bıze yaa....
kızlar benim bu kocam delimi nediyete başladığımdan beri hergün yemek yiyecekmisin diye soruyor tabi ekmek arası bişeyler söyleyeceği için hayır diyorum
bizimki kendi yemeğinden birparça dayanamayıp bana gönderiyor deli bu deli
neyse üç yudum gönderdiği ekmek arasından yedim bıraktım dayanamadım
bir avuçta erik yedim herhalde öğle yemeği işim bitti form çayı günde iki fincan içiyorum birazdan ikincisini içicem ikindi 4 yulaflı biskivü yemeği düşünüyorum akşamda çorba içicem okadar yanlız tarahana çorbası içsem olurmuki unlu amaa.sa.s
hayırlı sabhalar. nassnız bakeemmm. ben bomba gibiyim çoook şükür.
sabah 4 bardak sıcak suyumu içtim.ardından 2 kayısı yedi,m .üsütne bi bardak daha sıcak su içtim.şimdide ülker keloks klardan aldım dün.kahvaltı yerine onu yedim şimdi.1 kase yani.birazdan işlerimi bitirip kemrimide takcam.sonrada yürüyüş ve yanlara eğilme yapcam.haydiyin görüşürüz baaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....
yada
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar ne haber.. valla ben bugün ii degilim .. sabah kilomu tartıldım gram oynamamış diyete uyuyorum 4 sat yürüyorum.. 4 saat ya başka ne spor yapılabilir aklım almadı.. ya birden gidecem duruyo.. bakalım nolacak.. bugün yaptıklarıma geceyim..
sabah 5 kalkış bir ceviz bir kayısı kurusu...2 saat yürüyüş
7,30 yarım bardak süt
9,00 klasik kahvaltı
öglen bir dilim kepek ekmegi bir porsiyon kaşarlı domates corbası bir adet köfte
akşama lahana haşlıyorum az yaglı yogurt döküp bir dilim ekmekle yiyecem ve ardından 2 sat yürüyecegim..
sizler naptınız bakayım.. bilmiyorum okudunuzmu kk da bir ilk yaşanmış ilk defa diyet guruplarında bir gurup ard arda 3 defa birinci olmuş.. işleri sıkı tutalım kızlar 4 de biz brinci olalım tarih yazar valla :sm_cool: :sm_cool:
of offffffffffffffff ben yartın calışıyorum beakrepcim yeni bir hafta başladı ama tek düşündüğüm şey yarınki 19 mayıs tatili.ohh be haftasonu dinlenememiştim zaten evde işimde çook.ilaç gibi oldu yaniii inş değerlendiririm.hiç halim yoook kolumu kaldırmaya bile
sanada geçmiş olsun kötülemişsin iice ii bak kendinegeçmiş olsun canım hava değişiminden galiba herkes hasta iyi bakalım kendimize...
aha al birini vur ötekine sanada geçmiş olsunoofff kızlar ben hastalandım hiç halim mecalim yook.üstelik sancım var.yemeği düşünecek halim bile yok.eve gidip uyumak istyrm
kızlar noldu böle tek tek dökülüyonuz sizler.. alla alabenımde acaıp basım agrıyor ve gözlerım şiş...agrı kesıcı ıctım...noldu bıze yaa....
bende tarih yazmak istiyorum ama bu haftayı hastalıklarla geçiriyorum. bademciklerim iyice şişti yürüyüş filan yapamıyorum. daha kötü oluyorum. bu hafta çok fazla kilo vermeyecem heralde senağlama ama daha 4 gün var demi belli olmaz:Saruboceq:
S2000 ben bu çizelgeyi birtürlü beceremedim siteyi masa üstüne bile kopyaladım ama imzama kopyalayamıyorumsiteye giriyorum kilo çizelgemi hazırlıyorum gerisi olmuyo benim bilgisayardamı bi tuhaflık var anlamadım sırnaşık şeyben bukadar beceriksiz olamam :sm_confused::sm_confused::sm_confused:
oooooooooooooooooo tüm takım arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize canlarıom.ee bizde naoak iyi olanlar hasta olanlara çorba yapsın bariii.
ahanda nazar var.bu takımın hocası olarak bi okuyuvereyim toptan hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?