Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim canım. hava ısınmaya başladığı halde burda halen rüzgar oluyor. yürüyüşten döndükten sonra öksürüğüm daha da artıyor. terli terli rüzgarı yiyince üşütüyorum iyice galiba...

benımde acaıp basım agrıyor ve gözlerım şiş...agrı kesıcı ıctım...noldu bıze yaa....

nazar degdı bence nazar :)))))))))))

kızlar benim bu kocam delimi ne diyete başladığımdan beri hergün yemek yiyecekmisin diye soruyor tabi ekmek arası bişeyler söyleyeceği için hayır diyorum
bizimki kendi yemeğinden birparça dayanamayıp bana gönderiyor deli bu deli
neyse üç yudum gönderdiği ekmek arasından yedim bıraktım dayanamadım
bir avuçta erik yedim herhalde öğle yemeği işim bitti form çayı günde iki fincan içiyorum birazdan ikincisini içicem ikindi 4 yulaflı biskivü yemeği düşünüyorum akşamda çorba içicem okadar yanlız tarahana çorbası içsem olurmuki unlu amaa.sa.s

slm nazco ben arada icerim tarhana arkaadslarda yorum yapsin bakalim kalorisi cokmu ?

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2supersin hemsom ha gayrettttttttt

slm kızlar ne haber.. valla ben bugün ii degilim .. sabah kilomu tartıldım gram oynamamış diyete uyuyorum 4 sat yürüyorum.. 4 saat ya başka ne spor yapılabilir aklım almadı.. ya birden gidecem duruyo.. bakalım nolacak.. bugün yaptıklarıma geceyim..
sabah 5 kalkış bir ceviz bir kayısı kurusu...2 saat yürüyüş
7,30 yarım bardak süt
9,00 klasik kahvaltı
öglen bir dilim kepek ekmegi bir porsiyon kaşarlı domates corbası bir adet köfte
akşama lahana haşlıyorum az yaglı yogurt döküp bir dilim ekmekle yiyecem ve ardından 2 sat yürüyecegim..
sizler naptınız bakayım.. bilmiyorum okudunuzmu kk da bir ilk yaşanmış ilk defa diyet guruplarında bir gurup ard arda 3 defa birinci olmuş.. işleri sıkı tutalım kızlar 4 de biz brinci olalım tarih yazar valla :sm_cool: :sm_cool:

bende tarih yazmak istiyorum ama bu haftayı hastalıklarla geçiriyorum. bademciklerim iyice şişti yürüyüş filan yapamıyorum. daha kötü oluyorum. bu hafta çok fazla kilo vermeyecem heralde senağlama ama daha 4 gün var demi belli olmaz:Saruboceq:

of offffffffffffffff ben yartın calışıyorum be
geçmiş olsun canım hava değişiminden galiba herkes hasta iyi bakalım kendimize...
sanada geçmiş olsun kötülemişsin iice ii bak kendine
oofff kızlar ben hastalandım hiç halim mecalim yook.üstelik sancım var.yemeği düşünecek halim bile yok.eve gidip uyumak istyrm
aha al birini vur ötekine sanada geçmiş olsun
benımde acaıp basım agrıyor ve gözlerım şiş...agrı kesıcı ıctım...noldu bıze yaa....

nazar degdı bence nazar :)))))))))))
kızlar noldu böle tek tek dökülüyonuz sizler.. alla ala

ya öle 4 kilo verme sende ver 2 kilo öle zaten her zaman o kadar kilo gitme<z siz dikkat edin kendinize...
şimdi bu kadar hasta içinde bende hasta desem ne olur acaba merak ediyorum.. bogazımın bir tarafı dişim ve agzımda yara.. bugün acilin doktoro antibiyotik tedavisine başladı...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar gene ben geldim
siteye toptan geçmiş olsun demek lazım herkez hasta, iyileşin arkadaşlar artık vitamin takviyesi falan alın ben envy in b vitamini takviyesini alıyorum diyete ilk başladığımda benimde çok başım ağrıyordu birde saat 3 ten sonra uykum geliyordu vitaminleri almaya başladığımdan beri bunlar kesildi vitaminin kiloyada bir etkisi yok acıktırmıyor yani insanı

S2000 ben bu çizelgeyi birtürlü beceremedim siteyi masa üstüne bile kopyaladım ama imzama kopyalayamıyorumsiteye giriyorum kilo çizelgemi hazırlıyorum gerisi olmuyo benim bilgisayardamı bi tuhaflık var anlamadım sırnaşık şeyben bukadar beceriksiz olamam :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

oooooooooooooooooo tüm takım arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize canlarıom.ee bizde naoak iyi olanlar hasta olanlara çorba yapsın bariii.
ahanda nazar var.bu takımın hocası olarak bi okuyuvereyim toptan hepinizi.

nazco kac aydir takimdayim ben bile yapamadim daha yani-tatlicadiarzu-

hemsom oku walla gozumu acamiyom ama agzimi actim aksam soslu makarna yedim walla cok pismanimmmmmmmm ne oalacak benim halim aksama kadar 1 bucuk litre su ictim kalan yarim litre beni bekliyo ha makarna bi tabak baskada bisey yemedim ( yuh zaten makarna yedin baska ne yicen diyen varsa sonuna kadar hakli walla)klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…