Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim velileri ben el üstünde tutayım o zaman ben ne dersem o oluyor çünkü

tam dayaklık valla

sonuç olarak çooooooooookkkkkkkk yoruldum ama çocuklarımın heyecanı mutluluğu için helal-i hoş olsun

gözün aydın canım kurtulmuşsun
bende geçen sene çok yorulmuştum

iyi fikirmiş tehdit etmeyede başlamış bak sen şu yaramaza

canım sen ne iş yapıyordun öğle hep hazır şeyler

aslıcım.. 12 den sonra diğer günün mesajları sayılıyo galiba.. benimki 7 yi haydi haydi geçmiştir canım.. oki..

canım yenisin diye bu defa kabul ediyorum ama bundan sonra cıkkk etmem

Menüm:
sabah=bir elma-3 yeni dünya-bir kase yoğurt
ara=2 gün kurusu kayısı-bir zencefilli limonlu çay
öğle=4 sıkma mercimek köftesi-bir elma-3 erik-bir kase yoğurt
akşam(16.30) -ara yiyeceğime akşam yemeği gibi yaptım= 5 sıkma mercimek köftesi-2kk yarım yağlı beyaz peynir-bir dilim çavdar-bir domates-bir salatalık-maydanoz dereotu
ara(18.00)-bir elma 5 erik

saat 18.00 dan beri de birşey yemedim yemeyi de düşünmüyorum sadece çay içeceğim

ellerine sağlık canım
menekşe msj atmış telefondan nete giriyordu pakati bitmiş durumuda yokmuş o yüzden 11 ine kadar izin istedi

aslı kız kesin bu yağmurun üzerine hasta olursun sen ha.dikkat et kendine hemen önlem al bitki çayları felan.uyuma sonra gece kuşu oluyon.günde de fazla birşey yeme ama yanına al da bana postala yiyecekleri

yokcuyumadım
bünyede alıştı heralde sanki hasta olacak mışım gibi oluyor sonra bişey olmuyor

koskoca başbakana mi inanayim sana mi... yatarak para kazanıyorsunuz

Takım sezon finaline mi giriyo??

sağol canım çok yoruldum ama koşuşturmadan

bilerek nasıl boğuluyor canım
Bilmeyerek dimedim yanlışlıkla didim :) göl kıyısında arkadaşlarla otururken yüzme bildiğimi sanarak suya attılar.. Çırpınıyorum suyun altında.. Gülüyorlar numara yapıyo inanmayın diye gülüyorlar.. Tabi ben su yutunca kendimden geçtim:) suyun dibine vurdum.. Sonra sudan çıkarmışlar.. Az daha yanlışlıkla ölüyordum

ben bu ara olayına karşıyım arkadas..

Afiyet olsun güzel olmuş

Varya üstüne atlardim

Bugünki Menüm
Sabah+öğle saat11
1 yumurta
2kk telpeynir
2 domates
1 salatalık
2dilim kepekli
.
.
.

Akşam
16.30
7 adet patates kızartması:)
1 tabak salata
2 dilim ekmek

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun senin için

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapma nesli ya.bende çok zorlanıyorum malum okul,ev,canavar gibi bir oğlan...çok üzüldüm

yaza doğru herkes yoğunlaşıyor galibaa... canım kendine iyi bak burayı aksatmaa va bol bol zayıflaaa

Takım sezon finaline mi giriyo??
eminecim üzülme böyle hepimiz için daha iyi olacak çünkü çok aksatıyorum burayı sonra ben de huzursuz oluyorum.yine görüşürüz canım inşaallah.
yok salişçim sezon finali değil final bölümü benim için ama arada tekrar bölümlerimi yayınlıycam:))) ben burayı tamamen zaten bırakamam canım gelirim ara ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…