- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.421
kolay gelsin destinam niye tatil yapmadilar sizikızlar gunaydın
bugun tatıl ama bıze degıl malesef....burdayız calısıyoruz..
eylulce afıyet olsun canım bugunden ıtıbaren tekrar baslarsın sıkma canını...
aynalar cok gecmıs olsun ben hala senı cok durgun göruyorum belkıde 1,73 cok neselı bırbırınızı dengelıyorsunuz...ama bende bıraz daha saglıklı beslenmen taraftarıyım...
1,73 sanada kolay gelsın ohh hepınız bıtırdınız temızlıklerı...ben yenı ev alıp tasındıgım ıcın cok sukur 2 sene rahatım...ayrıca gece gelıp yazmanıda tebrık edıyorum...
sıyahcım merhaba hocam nasılsın ıyımısın....gunde 4 saat spor az anacım şöyle 5-6 saate cıkar ....delırdınmı sen yaa...
rosecım gunaydın sanada bu hafta senden ıyı bır rakam beklıyorum...
neslıhan her ne kadar olmasanda sanada gunaydın...
sıbelcım gunaydın...
bana gelınce arkadaslarrrrrrrr bugun cok kötuyum cok moralım bozuk cunku tartım bozuldu...ıkı gundur tartılıyorum 74 cıkınca anladım bır sorun var...sabah esıme tartıl dedım adam 64 cıktı...sımdı yenı tartı bakıyorum önerılerınızı beklıyorum...ben yapamam böyle yaa sınırlerım bozulur...
mirmirmirmir ölüyorum yorgunluktan ama yine de bida bakim kızlara dedim.
of parmaklarım bile yazmıyo..............
eeeeeeee bulamadım şöyle zengin bi koca .:1no2:çekip kurtarsın beni bu hayattan..:1rolleyes:
evde hizmetçiler felan şakkıdı
off off
27 yaşındayım.
gunaydinnnnnnnnnnnnnn.... demeye unutum ben hemsom uyan sabah olduuuuuuuuuuu ben kahvaltimi yapip yine ugrarim 14 takimin citirlarihihoyyyt
cok gencsin daha verirsin kilolari citir olursun yakinda bu azimle sen
:roflol::roflol::roflol: kiz gece gece uyku sarhos etmis seni ne o zengin koca hizmetciler ruyanda yalan ruzgari falan mi izledin senkaydirigubbakcemile3
kız fıstık topla kendini senden 3 4 kilo isteyen kim 1 1.5 ver yeter...zaten hepimiz senin gibi gayretli olsakta 1.5 kilo versek yine takım birinci....:hooray:artık bende çıtırlık kalmadı. kendimi çok yorgun hissediyorum. bu hastalık yüzünden hareket edemiyorum. canımı çok sıkıyor. bu hafta ani bir düşüş yaşayacam. öyle benden beklemeyin 4-3 kilo.:roflol:
gunaydın kızlar
bende klasık kahvaltımı yaptım
bırazdan plates yapcamhihoyyyt
hasta olan arkadaslar-tatlicadiarzu- hadi iyi olun artık:jeyyar: yaz geliyorkaydirigubbakcemile2 cıtır hanımlar olcaz unutmayalımkaydirigubbakcemile2
a.s. şişt aynalar kız nasılsın biraz daha iyicemisin...
SABAH KAHVALTIM ÇOK SÜPERDİ CANIM... YARIM YUMURTA 1 DİLİM KEPEK EKMEGİ.. DOMATES SALATALIK PEYNİR..ÇOK İYİ DEMİ. ŞİMDİ BOMBA GELİYO.
EVET DOMATESLERİ HAZIRLAYIN 2 KÜÇÜK AMA KÜÇÜCÜK DİLİM EKMEK AMA TEREYAĞLI:tomato: :tomato: :tomato: BEN KAÇTIMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?