Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kolay gelsin destinam niye tatil yapmadilar siziklava: olurmu oyle sey herkes tatil yaparken calismak kötükedihüso ...... sagol detsinam bugun dengeliycem artik bu aksam spor cdlerimde hazir ......

:roflol::roflol::roflol: kiz gece gece uyku sarhos etmis seni ne o zengin koca hizmetciler ruyanda yalan ruzgari falan mi izledin senkaydirigubbakcemile3

gunaydinnnnnnnnnnnnnn.... demeye unutum ben hemsom uyan sabah olduuuuuuuuuuu ben kahvaltimi yapip yine ugrarim 14 takimin citirlarihihoyyyt

hayırlı sabhlarrrr. sabah sularımı içtim.sirkeli suda dahil.az önce 2 bardak daha sıcak su içtim.toplam 1 litre su etti.hhhaaaaa ben her öğünden önce mutlkaka 1-2 bardak sıcak su içiyorum.neyse 1 kase kelogsumuda yedim.1 saat s0onra kemerimi takıp titriycem şarkıcı azeri bülbül gibii..kaydirigubbakcemile3
öğlene kabak kavururum tabi gelen giden olmazsa.kilom aynı olsa bile bilmiyorum gerçi tartılmadım.ama çook inceliyorum.keşke şimdiye kadar alsaymışım şu kemeri.6 ayda tığ gibi kalırdım yaa.giyemediğim bluzlerimin içine çook rahat giriyorum.yanlardaki simitler eriyooo.kaydirigubbakcemile2
destinammm niye bbende n ısrarala bi rekor bekliyon kııızz.gerçi bende bekliyoomm.rekor değil ama 1-2 kilo gider diyorum.haa akşam yemek yemedim.sadece söğüş domates salatalık ve soğan yedim.yatmadan sirkeli suyumu meden suyumu da içippp hoooooppp yattımm.mirmirmirmir

cok gencsin daha verirsin kilolari citir olursun yakinda bu azimle sen

artık bende çıtırlık kalmadı. kendimi çok yorgun hissediyorum. bu hastalık yüzünden hareket edemiyorum. canımı çok sıkıyor. bu hafta ani bir düşüş yaşayacam. öyle benden beklemeyin 4-3 kilo.:roflol:

gunaydın kızlar
bende klasık kahvaltımı yaptım
bırazdan plates yapcamhihoyyyt
hasta olan arkadaslar-tatlicadiarzu- hadi iyi olun artık:jeyyar: yaz geliyorkaydirigubbakcemile2 cıtır hanımlar olcaz unutmayalımkaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol: kiz gece gece uyku sarhos etmis seni ne o zengin koca hizmetciler ruyanda yalan ruzgari falan mi izledin senkaydirigubbakcemile3

ay bir bilsen ben öyle bir hayatı rüyamda bile göremiyommm. ancak hayal iştesırnaşık şey

kız fıstık topla kendini senden 3 4 kilo isteyen kim 1 1.5 ver yeter...zaten hepimiz senin gibi gayretli olsakta 1.5 kilo versek yine takım birinci....:hooray:

harikasın ..ben 3 gündür degil spor.merdivenlerden aşagıya dün akşam indim.oda kardeşime yemege gittik....yemekten önce 3 bardak su içmiştim..ay nasıl tıkandım..3 gündür kahvaltıya kepek ekmegi koydum...sirkeli suyumu da içmeye çalışıyom.ama verdigimi zannetmiyorum.galiba ben böyle yorucu işler yapınca ellerim de yüzümde şişiyor sanki....eeeeeeeeee aslında ben aga karısı olmalıymışım ya neyse..kaydirigubbakcemile3

aslında beni yoran iş degilmiş. bunu anladım.evde ki dagınıklıkmış. ev toparlanmaya başlayınca moralimde yerine geldi.ay çocuklar bile taşınıyormuyuz diyodu....şu andan itibaren cumaya hazırlanıyorummkaydirigubbakcemile2. duyduk duymadık demeyin... hihoyyyt dostlar düşmanlar.....hihoyyyt heytttttt deli gönül geliyor.......:dance:

a.s. şişt aynalar kız nasılsın biraz daha iyicemisin...

sağol canım biraz daha iyiyim. yürümeyince tabi:roflol: bugün okula yürüyeyim dedim yarım saatlik yol hırıltılı hırıltılı nefes almaya başladım, boğazım acıdı. hareket olmayınca sorun yok.

CANIM BOL BOL ILIK SU İÇ ÖKSÜRÜGÜNE İYİ GELİR... BİRDE 1 TATLI KAŞIGI BAL BİR ÇÇAY KAŞIGI KARABİBER ÇOK İYİ GELİR...BEN BU SAYEDE ATLATTIM...GERÇİ BİR KAVANOZ BALI BİTİRDİM HERHALDE AMA :1shok: PEK KALORİSİ YOKTUR HERHALDEsırnaşık şey

SABAH KAHVALTIM ÇOK SÜPERDİ CANIM... YARIM YUMURTA 1 DİLİM KEPEK EKMEGİ.. DOMATES SALATALIK PEYNİR..ÇOK İYİ DEMİ. ŞİMDİ BOMBA GELİYO.
EVET DOMATESLERİ HAZIRLAYIN 2 KÜÇÜK AMA KÜÇÜCÜK DİLİM EKMEK AMA TEREYAĞLI:tomato: :tomato: :tomato: BEN KAÇTIMMMMMMMMMM

OOOOOOOOOOOOO TÜM KAPTANLAR GELMİŞ. BEN KAÇIYORUM. SİZ HOŞGELDİNİZ.a.s. a.s. a.s.

aynalar öksurugun varsa terlemek yasak bılıyorsun tekrarlar bu hafta kendını ızınlı yazdırabılırsın....

1,73 gunaydın canım kolay gelsın ıyı gördum senı....

ben tefalın tartısını alıyorum kızlar ınsallah guzel cıkar bu...

saat 12 ben hıc acıkmadım....kellogsun ıcıne kayısı dogradım yedım saat 10 da bayagı tok tuttu....

tam sopalıksın klava: haberin olsun. nasıl kurtulursun bundan bilmiyorum :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…