Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam herkese
ben bugün neler yaptım anlatayım
sabah peynir, domates, salatalık, biber, bir bardak yeşil çay ve bi adet etimek yedim. etimek yemek doğru mu yanlış mı bilgi verirseniz sevinirim.
öğle 3 tane diyet bisküvi bir bardak yeşil çay
ara erik
akşam 1,5 kase çorba, 3 kaşık makarna salatası, yarım kase yoğurt.
bol su içtim.
şu makarna salatasını yemeseydim iyi olacakmış...

aynalar makarna gunu desene oglen az yiyorsun aksam cok onu dengelersen daha iyi kilo verirsin bencce ..... bakma bende makarna yedim ama ben tam dayaklik vakayimklava:

aynalar makarna gunu desene oglen az yiyorsun aksam cok onu dengelersen daha iyi kilo verirsin bencce ..... bakma bende makarna yedim ama ben tam dayaklik vakayimklava:

öğlen okulda oluyorum o yüzden daha çok pratik olan neyse onu yiyorum. akşam yemeklerim 18:30'da bitiyor. gece 12 de yatıyorum ve meyvede dahil hiç bişey yemiyorum. 3 kaşık makarnadan bişey olmaz dimi

bu arada daha önce bahsetmiştim biber hapından şipariş gelmiş yarın elime ulaşacak. bakalım faydası olacak mı?

öğlen okulda oluyorum o yüzden daha çok pratik olan neyse onu yiyorum. akşam yemeklerim 18:30'da bitiyor. gece 12 de yatıyorum ve meyvede dahil hiç bişey yemiyorum. 3 kaşık makarnadan bişey olmaz dimi

olmaz ama oglene bi care bul mesela salata yapip gotursen oglen yemek icin arkasindan birde elma veya baska bi meyve gercekten cok azimlisin insallah ideal kilona kavusursun aynalar

canlar nasılsınız ancak uğrayabildim bu hafta nasıldınız ben dikkat etmeye çalışıyorum tuğbacım nasıl gidiyor neslihan uğradımı hiç

kızlaaarrrr beni özlediniz mi.... 2 gündür ne var ne yok..... valla ben ya 98 e indim ya 108 e çıktım.... yorgunluktan ne yedigimi bilmiyom valla şimdi 2 dakikalıgına girdim.biraz geçmişe bakayım .valla ne yalan söyliyim:1closedeyes:...ben sizi çok özledim.....bazılarınınkulagına gitmesinde

ay aşk olsun kızlar okadar sayfa okudum hiç mi özlemediniz beni ya .küstüm işte. görün bakın bu hafata kiloları verim de 4. 1.ligimize tarih yazdırayımm...:Saruboceq:

SAGLIKLI OLARAK KİLOLARINIZDAN KURTULMAK İSTİYORSANIZ...
kaydirigubbakcemile2
GELİN TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM...
hihoyyyt
TAKIM OLARAK ZAYIFLAYALIM....
kaydirigubbakcemile
14.TAKIMA GELİN......:hooray:
kaydirigubbakcemile5

sayın kaptanlar............. sayfaları gezen bazı arkadaşları görünce böyle bi davet edeyim dedim .....:çok üzgünüm: umarım kızmazsınız.a.s.

canlar nasılsınız ancak uğrayabildim bu hafta nasıldınız ben dikkat etmeye çalışıyorum tuğbacım nasıl gidiyor neslihan uğradımı hiç
nolsun be gülüm.aynı.işte bişeyler yapmaya çalışıyoruz.sen ansılsın.daha zayıflıycanmı kız.özletme kendini arda geel.
ay aşk olsun kızlar okadar sayfa okudum hiç mi özlemediniz beni ya .küstüm işte. görün bakın bu hafata kiloları verim de 4. 1.ligimize tarih yazdırayımm...:Saruboceq:

kız özeledikde yani şahsım adına diyeyim eve t özledim.ama sen dedin yaabadana boya yapcam diye.işin olduğunu biliyoruz yani cicimm.sen ver be gözüm yeterki bize böyle ceza ver.hadi bakam .görelim seni deli gööööönüüüüüüüüüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll..................kaydirigubbakcemile5

mirmirmirmir ölüyorum yorgunluktan ama yine de bida bakim kızlara dedim.
of parmaklarım bile yazmıyo..............
eeeeeeee bulamadım şöyle zengin bi koca .:1no2:çekip kurtarsın beni bu hayattan..:1rolleyes:
evde hizmetçiler felan şakkıdı
off off

kızlar gunaydın

bugun tatıl ama bıze degıl malesef....burdayız calısıyoruz..

eylulce afıyet olsun canım bugunden ıtıbaren tekrar baslarsın sıkma canını...

aynalar cok gecmıs olsun ben hala senı cok durgun göruyorum belkıde 1,73 cok neselı bırbırınızı dengelıyorsunuz...ama bende bıraz daha saglıklı beslenmen taraftarıyım...

1,73 sanada kolay gelsın ohh hepınız bıtırdınız temızlıklerı...ben yenı ev alıp tasındıgım ıcın cok sukur 2 sene rahatım...ayrıca gece gelıp yazmanıda tebrık edıyorum...

sıyahcım merhaba hocam nasılsın ıyımısın....gunde 4 saat spor az anacım şöyle 5-6 saate cıkar ....delırdınmı sen yaa...

rosecım gunaydın sanada bu hafta senden ıyı bır rakam beklıyorum...

neslıhan her ne kadar olmasanda sanada gunaydın...

sıbelcım gunaydın...

bana gelınce arkadaslarrrrrrrr bugun cok kötuyum cok moralım bozuk cunku tartım bozuldu...ıkı gundur tartılıyorum 74 cıkınca anladım bır sorun var...sabah esıme tartıl dedım adam 64 cıktı...sımdı yenı tartı bakıyorum önerılerınızı beklıyorum...ben yapamam böyle yaa sınırlerım bozulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…