- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.401
selam herkese
ben bugün neler yaptım anlatayım
sabah peynir, domates, salatalık, biber, bir bardak yeşil çay ve bi adet etimek yedim. etimek yemek doğru mu yanlış mı bilgi verirseniz sevinirim.
öğle 3 tane diyet bisküvi bir bardak yeşil çay
ara erik
akşam 1,5 kase çorba, 3 kaşık makarna salatası, yarım kase yoğurt.
bol su içtim.
şu makarna salatasını yemeseydim iyi olacakmış...
aynalar makarna gunu desene oglen az yiyorsun aksam cok onu dengelersen daha iyi kilo verirsin bencce ..... bakma bende makarna yedim ama ben tam dayaklik vakayimklava:
öğlen okulda oluyorum o yüzden daha çok pratik olan neyse onu yiyorum. akşam yemeklerim 18:30'da bitiyor. gece 12 de yatıyorum ve meyvede dahil hiç bişey yemiyorum. 3 kaşık makarnadan bişey olmaz dimi
bu arada daha önce bahsetmiştim biber hapından şipariş gelmiş yarın elime ulaşacak. bakalım faydası olacak mı?
aynalar ozle degilse yasin kac senin ben 32 yasindayim
nolsun be gülüm.aynı.işte bişeyler yapmaya çalışıyoruz.sen ansılsın.daha zayıflıycanmı kız.özletme kendini arda geel.canlar nasılsınız ancak uğrayabildim bu hafta nasıldınız ben dikkat etmeye çalışıyorum tuğbacım nasıl gidiyor neslihan uğradımı hiç
ay aşk olsun kızlar okadar sayfa okudum hiç mi özlemediniz beni ya .küstüm işte. görün bakın bu hafata kiloları verim de 4. 1.ligimize tarih yazdırayımm...:Saruboceq:
slm 1.73 nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?