- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.441
ben gece (bu saatlerde yapıyorum şimdilik, haftaya daha erken saatlere çekicem tatlım, ondan yarım gün dedim.. Ölçü almadım. Yarın zabahınan alıveririm gariedeliimm :) ölçüleri aldın mı almayı unutma da bitiminde tekrar başlamak için motivasyon olsun :) yarım gün nasıl oluyor ? =)
kendimizi geliştirmiyoruz haha geriletiyoruz yahuu :)) izleme kuzum öyle nitelikli şeyleri, yoksa halktan kopar, ıssız kalırsın ben sana diyimselm kızlar nasılsınız
ben 3 bölümlük bir belgesel izledim insan beyni diye
biraz kendimi geliştiriyim dedim
selm kızlar nasılsınız
ben 3 bölümlük bir belgesel izledim insan beyni diye
biraz kendimi geliştiriyim dedim
ben gece (bu saatlerde yapıyorum şimdilik, haftaya daha erken saatlere çekicem tatlım, ondan yarım gün dedim.. Ölçü almadım. Yarın zabahınan alıveririm gari
kendimizi geliştirmiyoruz haha geriletiyoruz yahuu :)) izleme kuzum öyle nitelikli şeyleri, yoksa halktan kopar, ıssız kalırsın ben sana diyim
şaka bi yana millet dizi seyrederken yemek yakar, ben de belgesele -dizi seyreder gibi çakılıyorum.. az yakmadım yemek ahh ahh:))
aha emine 2 geldizabahınan yumurta+lor+yağsız hindi füme+ice tea light (piknik olduğundan kelli)
akşamüstü hindi göğüs (az salçalı suyla yağsız pişirdim) yanına yoğurt
bol bol çay içtim (6 kupa falan)
su da 2,5'tan fazla oldu
iştahım yoktu bugün iki dakika da oturamadım, enerji patlıyo sanki.. Tibet 5 zımbırtısı öyle yapar diyordu nette.. ondan mı acepp
sabah tibet 5 yaptım
akabinde parka gittik, -yürüyüş (4 km)
dönünce biraz kestirdim ufaklıkla birlikte
sonra kaynıma hem tibet 5'i hem de callanetics'i öğretmeye çalıştım (bu sırada yine yaptım çoğunu) :))
mutfağa giriştim (4 saat aktif debelendim (yüksek dolaplar dahil tüm mutfağı boşaltıp yeniden organize ettim..)
akşam 7 ile 9:30 arası IHLAMUR AĞACINA DALDIMMM , esnemeli uzanmalı daldan dala geçmeli macera yaşadım, kilo kilo ıhlamur topladım)
gelince kuşburnu süzme harekatı yüzünden telef olan mutfağımı bi daha kapı duvar siliverdim :))
şimdi callanetics 3/21 yapıp, duşa sonna da yatağaaa, öperim kuzularr
günaydıııınnnn kızlaarrr..
bugün hava kapalı yağmur yağcak sanki.. şemsiyemi yanıma almadım.. eğer bi yağarsa mahvoldum..
bugün hava kapalı yağmur yağcak sanki.. şemsiyemi yanıma almadım.. eğer bi yağarsa mahvoldum..
işte tam da bunu diyom ben :))bende kitap okuyorum bol bol ve kendimi cok ıssız hissediyorum..toplumdan kopuyorum..düşüncelerim birçok kadınınkine uymuyor bana uzaydan gelmişim gibi bakıyolar ya da işlerine gelmiyor..
hahahaa niye dediğini tahmin ettim elbet amma kimdir birincim onu da de hele, tanıyamm :))aha emine 2 geldi
işte tam da bunu diyom ben :))
hahahaa niye dediğini tahmin ettim elbet amma kimdir birincim onu da de hele, tanıyamm :))
hangi şehirdeydin sen?
hehehe
1.73 (yani Emoşumuz) şu an izinli..genelde tüm gun yaptıklarını saat saat anlatır ve bir güne cok fazla şey sıgdırıyor..ama o birinci emin ol hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?