Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar normalde çok sakin bir insanımdır ama bugün bir kadın trafikte beni çıldırttı.park yeri yüzünden bana sataştı cevabını da aldı.karşılık veremeyince bana orta parmağını gösterdi tabii arabanın içinden cüssem görünmüyor bunun üzerine ben hışımla arabadan inince bir kaçışı vardı ki sormayın ama o kadar sinirlenmiştim ki valla saçlarını yolacaktım.ucuz kurtuldu

kızlar birazdan misafirim gelecek şimdilik çıkıyorum.bu arada akşam yemeği yemedim hadi hayırlısı.misafirler erken giderse girerim yine sayfamıza.

menümm:
sabah:2 diim tahıl ekmek,1 kk peynir,1 yumurta,6 yeşil zeytin
ara:4 dilim kavun
öğle:5 yaprak sarma,3 kaşık taze fasulye,yoğurt
ara:1 elma
akşam:ton balıklı salata (ton balığının yağını süzdüm),1 dilim tahıl ekmek,1 bardak ayran
ara:1 bardak süt ya da 1 meyve
su:3.5 litre( galiba fazla oldu)
1 adaçayı,1 tanede başka bitki çayı içerim

spor: 2/21 callanetics,3 mil leslie,8 dk karın egzersizi

bu sıralar ilk defa bu kadar canım tatlı bişi istemeden 2 gün geçirdim bu hedefime kadar devam eder inşallah :)

kilo almak isteyen arkadaşlarında yarışmaları varmıış katılsam açık ara birinci oluruummmm :))

Way zilliye bak bide el yapıyo..

kıızlaaar herkes nerdee??
ünlü bir diyet'ide biraz önce 'un'lu bir diyet diye okudum ya daha ne diyiimm ben kendimee

selm kızlar nasılsınız
ben 3 bölümlük bir belgesel izledim insan beyni diye
biraz kendimi geliştiriyim dedim

ah ah ah.canım uykuya hasretim inan 8 saat uyumak(kesintisiz)neler vermezdim.5 yıldır en fazla 5-6 saat fazlası haram.
canım hayırlısıyla seneye çıkacak tayinin.emine dediydi dersin

inş canım

teşekkür ederim de ordan baktım zaten yapıyorum profile yapıştırmaya geliyor sıra formata uygun değil diyor aslında herşeyi yazılana uygun yaptım ama olmadı..

canım sen bana kopyala göndersene bi
yapıştırdığın linkin başından sonunda bazı yerleri silmen gerekiyor
sen onları yapmadığın için olabilir

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
2 tulumba tatlısı

akşam
1 kase çorba
salata

ara
2 bardak çay

SABAH--1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin

ARA--1 avuç leblebi

ÖĞLEN--8 kaşık kısır

ARA--1 yemek kaşığı kuruüzüm

AKŞAM--1 haşlanmış patates, 1/2 yufka, 1 yumurta

ARA--10 badem

öyle uzaktan şeetmeye benzemiyomuş.. iyi yapmışın canım... ohh olsun öyle densizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…