- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.421
canım buraya bir bak
yapamazsan yine yardım ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
çok güzel olmuş sporlarla beraber.. afiyet olsun.. akşamki fasulyenin miktarı nedir:44::44::44::44:
tavuk diyetide mi var canım
Sağol kuzu.. Hoş buldum)
Yarım gün öndeyim callan da.. Takip edelim mi sayaçlarımızı :)
Way zilliye bak bide el yapıyo..kızlar normalde çok sakin bir insanımdır ama bugün bir kadın trafikte beni çıldırttı.park yeri yüzünden bana sataştı cevabını da aldı.karşılık veremeyince bana orta parmağını gösterditabii arabanın içinden cüssem görünmüyor bunun üzerine ben hışımla arabadan inince bir kaçışı vardı ki sormayın ama o kadar sinirlenmiştim ki valla saçlarını yolacaktım.ucuz kurtuldu
sıkma canını tatlım.herşeyin hayırlısı.biter elbet bu okul sonra nelere sıkılmışım zamanında diye sıkılırsın
ah ah ah.canım uykuya hasretim inan 8 saat uyumak(kesintisiz)neler vermezdim.5 yıldır en fazla 5-6 saat fazlası haram.
canım hayırlısıyla seneye çıkacak tayinin.emine dediydi dersin
teşekkür ederim de ordan baktım zaten yapıyorum profile yapıştırmaya geliyor sıra formata uygun değil diyor aslında herşeyi yazılana uygun yaptım ama olmadı..
selm kızlar nasılsınız
ben 3 bölümlük bir belgesel izledim insan beyni diye
biraz kendimi geliştiriyim dedim
kızlar normalde çok sakin bir insanımdır ama bugün bir kadın trafikte beni çıldırttı.park yeri yüzünden bana sataştı cevabını da aldı.karşılık veremeyince bana orta parmağını gösterditabii arabanın içinden cüssem görünmüyor bunun üzerine ben hışımla arabadan inince bir kaçışı vardı ki sormayın ama o kadar sinirlenmiştim ki valla saçlarını yolacaktım.ucuz kurtuldu
kıızlaaar herkes nerdee??
ünlü bir diyet'ide biraz önce 'un'lu bir diyet diye okudum ya daha ne diyiimm ben kendimee
kıızlaaar herkes nerdee??
ünlü bir diyet'ide biraz önce 'un'lu bir diyet diye okudum ya daha ne diyiimm ben kendimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?