- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.461
anam 1.73 boyu ise (ki öyle olmalı) huyu huyuma boyu boyumaaa :))))
gunaydın kızlarrrrrrrr
fotoğrafta Hüseyin Çeliği gördüm amannn diyimmmm ben almayayım
günaydın ayşeee nasılsıııınn ??yüzme nasıl gidiyoo ?
sagol cnm.inşallah güzel anılarla geçer gider düğünümz.unutmm inşalllah da okadar insanı o ayakkabıların altına nasıl sıgdırıcam onu düşünüyorum ben:44:allah mesut etsin canım herşey çok güzel olur inş
ayakkabının altına benim adımı yazmayı unutma
sagol canım.inşallah hepimizcanım hayırlı uğurlu olsun.çooookkkk mutlu ve zayıf ol emi
tam tarzım..nerde izledin şekerim..
kendimizi geliştirmiyoruz haha geriletiyoruz yahuu :)) izleme kuzum öyle nitelikli şeyleri, yoksa halktan kopar, ıssız kalırsın ben sana diyim
şaka bi yana millet dizi seyrederken yemek yakar, ben de belgesele -dizi seyreder gibi çakılıyorum.. az yakmadım yemek ahh ahh:))
aa o belgesel cok guzel ya ben 2 kez seyrettim..
bende kitap okuyorum bol bol ve kendimi cok ıssız hissediyorum..toplumdan kopuyorum..düşüncelerim birçok kadınınkine uymuyor bana uzaydan gelmişim gibi bakıyolar ya da işlerine gelmiyor..
fotoğrafta Hüseyin Çeliği gördüm amannn diyimmmm ben almayayım
ankarada canım.. basık bi hava var bugün burda..
yok canım dogum tarihiymiş :)
kızlaaaaaarrr
bugün yine geç kalktııım şimdi kahvaltı yapacağımm dün gece çok geç yattım ondan bugün de geç kalktım :26:
bugün bir sürü işim varrevde hiçbişey kalmamış alışverişe çıkmam lazım not almaya gidiceem sonra depoya gidicem malzeme almaya(sınav için) heralde bir 150 lira harcarımmm en azzz bir de akşamm ders çalışmam lazımm yarın sınavım var daaaa çok zor bir ders değil akşam çalışsam yetecekk
hava da burda çooook güzel güllük gülüstanlıkk
sizler neler napıyorsunuz bakalıım ?
sagol cnm.inşallah güzel anılarla geçer gider düğünümz.unutmm inşalllah da okadar insanı o ayakkabıların altına nasıl sıgdırıcam onu düşünüyorum ben:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?