- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.401
selamlar efendimmm..
biz bugün kahvaltımızı parkta piknik tribinde yaptık, yürüyüş de çıktı aradansabah tibet 5 hareketlerini (dörder kez) yaptım, arttırıyorum her gün.. Kaynım bizde ona da callanetics i bulaştırdım, çok öğrendim ya ben hocalığım kaldı bi hehehee
şimdi bıdığımı yatırıp, mutfağı dökücem.. erzaklar eşyalar ... yeniden organize edicem ... çok zayıflamam lazım anne çooook
merhaba kızlar.hepinizi çoook ösledim.nasıl herkes,umarım yaramaz bi durum yoktur,umarım herkes mutlu mesuttur bense koşturmacaya aynen devam.yavaşyavaş evim gelin evine benziyor çokşükür .face den davetiye yolladım ama herkes ekli değil tabi bende.burdan da duyurmak istedim.ogün yanımda olmanızı çok isterim.
DÜĞÜN
tarih : 24 Haziran 2012 Pazar
saat : 14:00 - 18:00
yer : VATAN DÜĞÜN SALONU
Muratpaşa Mah. Vatan Cad. Mektep Sk. No:11 Murat Paşa Camii yanı AKSARAY/İSTANBUL TEL: 02125247650
KINA :22 Haziran 2012 Cuma saat: 19:00 Sancaktepe Sosyal Tesisleri DARICA
sınavdan mı kaldın canım
çok sıkma canını artık olan olmuş canım kendini yıpratma
merhaba kızlar naber?
bi topik acmışlar anneyiz ama once kadınız diye yazılanları okuyorum sinirlerim bozuldu..
Nasıl bir memleket burası ya..
kürtaj sezeryan bilmem ne..
sanane ya sanane..bi karışmadıgın kadınların bunu kalmıştı onada el attın
HERKES AHLAK BEKÇİSİ BUNCA PİSLİĞİN AHLAKSIZLIĞIN İçİNDE
bana olmadıııçok düzensiz saçma sapan beslendim bu 2 gün
sen hangi doktora gidiyorsun canım hangi hastane
biter canım
bitmeyen iş dünyaya gelmemiştir derdi annem
sınavdan mı kaldın canım
çok sıkma canını artık olan olmuş canım kendini yıpratma
bu söylediklerini duymuşta
sivas yasta
anamm kalmış mı bende kalktım anladımm:26::26::26::26::26::26: tek derrs mi canımm
sen bi güzel telafi edersin
olan olmuş ama çok moralim bozuldu dokunsanız ağlıcam. arkadaşlarımın birçoğu da geçmiş zaten çok kötü oldum
10.Gunde.10.Yas.Genclesin.zip download for free on file share letitbit.netcanım sen nerden indirmiştin videoyu benim bulduklarım ya virüslü ya da açılmıyor
Yağ yakımını hızlandıran meyve
Asıl ismi goji berry olan ama ülkemizde kurt üzümü olarak da bilinen bu meyve aslında 2000 yıllık bir geçmişe sahiptir. Çinde ilaç yapımında sıklıkla kullanılmaktadır.
Tibette ...............
ALINTIDIR
tabi şunu da ekleyeyim hemen, dukan da goji berry'e müsaade var ama kilosu 60 lira falandı.. vs vs. mevzu kopuk olmasın
hele günlerce süren tatlı kas ağrıları yok muuu
merhaba kızlar.hepinizi çoook ösledim.nasıl herkes,umarım yaramaz bi durum yoktur,umarım herkes mutlu mesuttur bense koşturmacaya aynen devam.yavaşyavaş evim gelin evine benziyor çokşükür .face den davetiye yolladım ama herkes ekli değil tabi bende.burdan da duyurmak istedim.ogün yanımda olmanızı çok isterim.
DÜĞÜN
tarih : 24 Haziran 2012 Pazar
saat : 14:00 - 18:00
yer : VATAN DÜĞÜN SALONU
Muratpaşa Mah. Vatan Cad. Mektep Sk. No:11 Murat Paşa Camii yanı AKSARAY/İSTANBUL TEL: 02125247650
KINA :22 Haziran 2012 Cuma saat: 19:00 Sancaktepe Sosyal Tesisleri DARICA
canım uyanamıyorum ki gece uykum gelmiyo
sabahta kalkmak bilmiyorum
amin canım inş
ama bu sene tayin isteme hakkım yok malesef
Hahhh kaldım çok güzelllll !!! çok canım sıkkın çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?