Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah tibet 5 (5'er setten)
akşam callanetics 4/21

bugün ufaklıkla çok uğraştım, hava bozuk deyü yürüyüş de yalan oldu.. yarın yine koşturmaca var nasılsa

iyi gecelerrrrr (bakın buna ayrı mesaj harcamıyorum

Anaaaaam karne günü mü geliyoooo :)))
Ben ilkokul öğretmenimiz hiç sevmezdim biliyor musunuz çok terbiyesiz dayakçı bir adamdı ve 5 yılım onunla geçti o Adama rağmen böyle yetiştiğime şaşıyorummm ailem sağolsunnn ...
Umarım çocuklarımız öyle adamların eline düşmez ...
Kaptanım senin iyi bir ögretmen olduğuna eminim bennnnnn :)))

Kızlar ben bu hafta güzel bir rakam veremeyebilirim 4 gündür diyet falan yapmadım ben kızın bana dövün ... En kısa zamanda toparlayacağım kendimi söz veriyorum ...
Yoksa 68 olmayı bırak 70 tekrar çıkıcamm

Ya bende 5 senemi uykucu bi öğretmenle geçirdim.. Sabah esneyerek gelir hemen uyurdu.. Sınav kagitlarini sınıftaki öğrenciler okur, yine öğrenciler ders anlatır.. Adam sabahtan öğlene kadar kafasına masaj yaptırır(buna rağmen kafasına bi türlü kan gitmedi) bi de yetmez hergün beğendiği beslenmelerimize ortak olurdu...

kızlar şu bugün biraz sapıttım yemek konusunda.öğlen okulda kahvaltı yaptık fazla kaçırdım akşam yemedim ama yine de kendimi suçlu hissediyorum.şunun şurasında cumaya ne kaldı

kızlar bu cumadan itibaren 1 hafta ne olursa olsun TAM DİYET HAFTASI ilan edelim mi kendimize.. yasaklara dikkat ederek sporumuzu her gün mutlaka yaparak örneğin 1 saat yapmayan cezalı olsun.. bence ceza ve ödül sistemi geliştirelim okii..

metabolizma bazen duraklama evresine giriyo.. vermek istesen de veremiyosun .. belki öyledir seninki canım..

menüm:
sabah:2 dilim tahıl ekmek,1 kk peynir,5 yeşil zeytin,4 çatal sucuklu yumurta ( haşlanarak ypldı)
ara:1 sb süt,3 kuru kayısı
öğle:5 yaprak sarma,1 sb ayran,salata
ara:6 kuru üzüm
akşam:1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek,yoğurt
ara:1 elma
su:2.5 litre
1 sb kırmızı meyve çayı
bugün doymak bilmedimmm yaaa...

diğer yazıda mor yazamadım o yüzden sporu buraya yazıyorum tek mesaj sayılabilir.
spor: 3/21 callanetics,3 mil leslie, 8 dk karın egzersizi.

sucuk olmasa iyi olurmuş.. araların çok iyi.. spor da varsa günlük alınan kalori miktarı açısından iyi denilebilir..

nasıl callanetics'i biraz yapabilmeye başladın mı :) şu pelvic kaldırma olayını nasıl olucağını bir türlü anlamadım.. bir kaç gündür göbeğim şişti yapan bir arkadaşında öyleymiş sebebiyse karın hareketlerini yaparken pelvici sıkmamızmı karnımı sıkmamızmı ne gerekiyomuş çok teferrüatlıı bu da ya :) konuya bir bak istersen de tam yapmaya çalışalım ne kadar yaparsak artık öğreniriz elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…