Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sucuk olmasa iyi olurmuş.. araların çok iyi.. spor da varsa günlük alınan kalori miktarı açısından iyi denilebilir..

evet sucuk kötü oldu ama annem sen yemeyince benimde canım istemiyor dedi benim için haşlayarak yapmış fln bi çatal aliyim dedim oldu 4 çatal bir daha böyle şeylerde 1 çatalla yetinmem gerekicek :)

evet sucuk kötü oldu ama annem sen yemeyince benimde canım istemiyor dedi benim için haşlayarak yapmış fln bi çatal aliyim dedim oldu 4 çatal bir daha böyle şeylerde 1 çatalla yetinmem gerekicek :)

ben de annemle aynı zamanda masadaysak yiyomuş gibi yapıyorum bazen.. yoksa yakamı bırakmıyo..

ben de annemle aynı zamanda masadaysak yiyomuş gibi yapıyorum bazen.. yoksa yakamı bırakmıyo..

ben bu konularda baya sinir olmaya başladım artık hani anneme bişi diyemiyorum kıramyorum da dışarda yapılan ye ye ye ısrarlarına sinir oluyorum sanane kardeşim can benim canım yemem gerekiyorsa yerim zaten

güzel olur ceza bulunur da ödül nasıl bişey olabilir ki :)

günaydınlar güzellerr
çok özledim sizi
ama son 2 gün inşallah cumartesi sınav pazara döneriz.
Pazar gece en geç pazartesi eski tempodan daha hızlı gelecegim inşallah
dedim ya çok özledim sizi........

Son düzenleme:
günaydııııınnnnn

tatlım ben de yaptıkça vücudumu daha iyi tanımaya başladım, yanlış bişey söylemek istemem ama neredeyse tüm hareketlerde (kas uzatma hariç) hem kalçayı sıkmak (asla dizleri değil) hem de kalça sıkmayla birlikte zaten kullanmaya başldığın pelvis kemiğini (tüm bikini bölgesini kaplayan kemiğimiz) sırtının pozisyonunu değiştirmeden öne almak gerekiyor. zaten herhangi bir hareketi bunları yapmaya çalışarak denediğinde, yanma ve zorlanma hissediyorsun. olması gereken bu canım.. videoda gerekli yönlendirmeler var, istersen hareketleri yapmadan, şöyle notlar ala ala birkaç kere izleyiver.. yaparken dikkat edemiyo insan )

öncesinde sadece izlemek iyi oluyo.. yoksa durdurup durdurup bakmak gerekiyo..

herkese günaydııın
sınavdan geldim ben şimdi hemen mesaj yazıp çıkacağım arkadaşıma gideceğim akşam onda kalacağım ders çalışacağız...

öğretmen çok önemli gerçekten yaa her babayiğit o okuldan mezun oldu diye öğretmen olmuyo gerçektenn ... sözüm melisten dışarı kızlar

canım aslında fikir çok güzel ama ben kendimi bu kadar sıkarsam gözüm döner biliyorum bırakıveririm diyeti. bir de herkes spor yapamıyor ...
ama birbirimizin yaptıkları yerinee neticeleri sonucunda cezalandırabilir veya ödüllendirebiliriz. mesela kilo alanlara ceza en çok verene ödül gibii

günaydınlar güzellerr
çok özledim sizi
ama son 2 gün inşallah cumartesi sınav pazara döneriz.
Pazar gece en geç pazartesi eski tempodan daha hızlı gelecegim inşallah
dedim ya çok özledim sizi........

canımm hakkında hayırlısı olsun allah yüzünü güldürsün çalıştığının hakkını versinn
biz de seni çok özledikk sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…