Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dukan gurubum için bugün tartı günüydü, 800 düşmüşüm.. ama korkmuştum aslında çünkü dünden beri şişkinlik hissediyorum.. kasıklarımda da yoğun bir ağrı var ( sıcak su torbasıyla çözmeye çalışıcam, olmadı bi de ısırgan falan kaynatıp arınmaya çalışayım :SS son çare de soğan kürü :/ (yarın sebze günümde içebilirim anca)

bugün sporumu yine yaptım ama genel temizlik ve ufaklıkla uğraşmak dışında fazla hareket etmedim.. Birazdan yürüyüşe çıkıcaz ama tempolu olmaz sanırım. Eşim fıtık ameliyatı geçirdi çünkü.. birlikte yürüdüğümüzde tempoyu ona göre ayarlıyorum.. haftasonu içinse kayınpederimin 40'ı için yemek dağıtıcam, eve gelenler de olacak haliyle.. en az 30 kişi.. onun için de biraz yavaş tempoya aldım kendimi sanırım..

pelvisi artık anladım tuvaletin gelmişte tutuyormuşsun gibi önü ve arkayı sıkıcakmışsın sırtının şeklide değişmiyor hem.. karın hareketlerinde hem pelvisi öne almak hem kaburgayı kapatmak hemde kalçayı serbest bırakmak gerekiyormuş :) zamanla yapıcaz bunları da mesela ben bu sıralar hem kalçayı sıkıp hem dizlerimi serbest bırakamıyorum pek fazla seninde öyle mi?

kızlarr utanarak söylüyorum ama ben yaramazlık yaptıımm bugün şiştim baya.. ama geçenki gibi fazla isteyerek iştahla yemedim ki her bozduğumda yediğim şeyleri de yemedim öyle bir isteğim kalmadı da bugün şöyle bişey oldu çok sıkıcı bir gündü sıkıldım evde canım bişeyler yapmak istedi napıcağımı bulamadım sonra süt içtim fln canım bişiler yemek istedi ama bi yandan da o kadar yemek istemiyorum ki öyle saçma bir durumdaydım sonuçta yedim bişiler midemi şişirecek kadar ama istemeye istemeye bunun ne gibi açıklaması var kii ??

merhaba bayanlar,
zayıflama yarışmasına katılmak istediğimi yazmıştım buradan ve 5.takımdan cevap gelmiş.5.takıma gidip aralarına katılmak istediğimi yazdım ama ya arada kaynadım ya unutuldum(
sizlere katılabilir miyim?
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topikine yazmıştım ama buraya tekrar yazim kısaca kendimi tanıtim.
28yaşındayım öğretmenim kocaelinde oturuyorum. daha önce 3.takımdan mezun oldum orada 71le başlayıp 58le çıktım valla pilates aerobik falan 38bedende taş gibi hatun olmuştum ama hamilelik sonrası göbek belimde can simidi bıngıl bılgıl bacaklar ve yine 71kiloyum. yaklaşık 2ay önce kızımı doğurdum. emziriyorum ve emzirmek gerçekten acayip acıktırıyor beni.
buraya hergün girip paylaşım yapabilirsen bekleriz denilmiş ama malum bebiş küçük huysuz olduğu oluyo rahatsız olduğu oluyo.birde eşim bankacı ve çok yoğun çalışma saatleri pazar vgünü ve akşam en erken 7de evde.eşim evdeyken normalde çok bir arada olamadığımız için birlikteyken çok fazla tv izlemiyoruz ve hiç tek başımıza pc ile uğraşmıyoruz.. elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışırım ama zorunluluktan yapamadığım zamanda beni mazur görürseniz size katılmak istiyorum. daha önceleri çook denedim ama tek başıma kilo verme işini yapamıyorum böyle birlikte hesap verme çekincesi ve ağır şey yediğimi söylemeye utandığım için daha iyi kilo veriyorum...işte bende durumlar böyle sizlerden haber bekliyorum...

ay evet, özellikle ilk gün sudan çıkmış balık gibiydim :)) tepemde despot bi hoca varmış gibi :)) dizleri kilitlemeyin dedikçe farkediyordum kilitlediğimi, şimdi notlar aldım ajandama, videoya bakmadan yapıyorum.. Gerçkekten sessiz bir ortamda yapmak kolaylaştırıyor işleri, konsantrasyon çok mühimmiş :))

Arkadasta olduğum için menümü mavi yazamıyorum...

Sabah=bir elma 3 kırmızı erik bir kase yoğurt
öğle=bir çilekli activia 2 kırmızı erik 5 yeşil erik 3 yeni dünya
Ara=15 fındık 3 zeytin
Akşam 16.00da tavuklu salata
Akşam 18.30da 15 sıkma etsiz çiğ köfte bol marul bir bardak ayran

Beelki saat sekiz gibi bir porsiyon meyve yerim çok acıkırsammm ...

ayy inşallah sonuç alırızz ya :) ben videodan baka baka yaptığım için bakıyorum hatunların hepsi narin ince bacaklı benim bacaklar ordaki adamlardan birazcık ince psikolojim bozuldu ordakiler gibii göbeğimin sıfır olup leğen kemiklerin ortaya çıkmasını istiyoruuum çok şey mi istiyorumm :)

çok güzel bir fikir buu :) şuan eleştiri bekliyorum o zaman been

biz önerilerimizi sunuyoruz aslı bakalım ne diycek.. bu cumadan itibaren işi daha ciddiye alalım.. bunu bir hafta serbest bir hafta belirlediğimiz kuralları uygulayarak devam edelim.. ya da herkes severse bir aya kadar uzatırız..

mesela benim aklıma şu geldi.. herkes bir kişiden sorumlu olsun.. benden a kişisi sorumlu olurken ben de b kişisinden sorumlu olayım.. sorumlu olduğumuz kişinin enn ince ayrıntısına kadar menüsünü eleştirelim.. bizden sorumlu olan kişinin eleştirilerine de sebeplerimizi yazalım.. buna koçluk diyolar bazı yerlerde... bence bunun adı manevi destek..

Son düzenleme:
takım kaptanımız sana dönecektir

bugün 4 saat yürüdüm ayaklarım çok şişti

hastaneye gittim yarın sonuçlar çıkacak bakalım içtiğim d ampulleri işe yarayacakmı..

bugün hem anneme hemde babama hediye aldık kardişimle.. anneler gününde hediye alamamıştık geçmiş anneler gününü kutlamış olduk

fikirleri çok çokk beğeniyorum :) amaa ben kendi adıma bir öneride bulunabilir miyiim.. şu önümüzde ki 1 ay hiç bozmadan devam etmem şart artık her bozduğumda yazıyorum zaten eğer bozarsam 1 hafta kadar uzaklaştırma cezası fln alabiliyo muyuum .. ki hiç hiç bozmam ben bu durumda..

uzaklaşma cezası alınca diyettende uzaklaşırsın canım belki
o yüzden günlük 7 mesaj yazma zorunluluğunu böyle durumlarda senin için 30 a çıkartalım olmaz mı

selam ben takım kaptanıyım hoşgeldin
bizim her gün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var
paylaşım çok önemli bu aralar izinlilerde çok o yüzden paylaşımın önemi daha da artıyor
arada bir giremediğin zaman önceden haber verip izinli olabilirsin
ama bu izin çok fazla olursa açıkçası istediğimiz bişey değil

karneleri süsledim facede yayınladım bakmak isteyenler bakabilir
hediye olarak hepsine yapboz aldım arkasındada küçük bir hikaye var bide lolipop aldım çiçek yaptım ondan oda facede

Uzaklaştırma değil yakınlaştırma cezası al:) aslının dediği gibi 30 mesaj :) ben diyetimi bozdum cezalıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…