- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.561
günaydııııınnnnn
tatlım ben de yaptıkça vücudumu daha iyi tanımaya başladım, yanlış bişey söylemek istemem ama neredeyse tüm hareketlerde (kas uzatma hariç) hem kalçayı sıkmak (asla dizleri değil) hem de kalça sıkmayla birlikte zaten kullanmaya başldığın pelvis kemiğini (tüm bikini bölgesini kaplayan kemiğimiz) sırtının pozisyonunu değiştirmeden öne almak gerekiyor. zaten herhangi bir hareketi bunları yapmaya çalışarak denediğinde, yanma ve zorlanma hissediyorsun. olması gereken bu canım.. videoda gerekli yönlendirmeler var, istersen hareketleri yapmadan, şöyle notlar ala ala birkaç kere izleyiver.. yaparken dikkat edemiyo insan)
pelvisi artık anladım tuvaletin gelmişte tutuyormuşsun gibi önü ve arkayı sıkıcakmışsın sırtının şeklide değişmiyor hem.. karın hareketlerinde hem pelvisi öne almak hem kaburgayı kapatmak hemde kalçayı serbest bırakmak gerekiyormuş :) zamanla yapıcaz bunları da mesela ben bu sıralar hem kalçayı sıkıp hem dizlerimi serbest bırakamıyorum pek fazla seninde öyle mi?
ay evet, özellikle ilk gün sudan çıkmış balık gibiydim :)) tepemde despot bi hoca varmış gibi :)) dizleri kilitlemeyin dedikçe farkediyordum kilitlediğimi, şimdi notlar aldım ajandama, videoya bakmadan yapıyorum.. Gerçkekten sessiz bir ortamda yapmak kolaylaştırıyor işleri, konsantrasyon çok mühimmiş :))
benim de aklıma parlak bir fikir geldii biliyo musunuuuzz
bundan sonra herkes menüsünü,ne yerse yesin gerekirse pizza makarna dondurma hamburger,mutlaka yazsın eleştiri ya da beğenilerini görsün ki başka bir zaman onu yerken bir daha düşünsün o na göre yesin ya da yemesin.hem o gün yerken kendini,kilolarını düşünmüyosa bile kk ya yazarken utansın eleştirilicem diye korkup yemekten vazgeçsin. sayım yapan o gün herkesin menüsünü paylaşıp paylaşmadığını kontrol etsin paylaşmayan da ceza alsınn ...
benim fikrimce işte siz nedersiniz ?
benim de aklıma parlak bir fikir geldii biliyo musunuuuzz
bundan sonra herkes menüsünü,ne yerse yesin gerekirse pizza makarna dondurma hamburger,mutlaka yazsın eleştiri ya da beğenilerini görsün ki başka bir zaman onu yerken bir daha düşünsün o na göre yesin ya da yemesin.hem o gün yerken kendini,kilolarını düşünmüyosa bile kk ya yazarken utansın eleştirilicem diye korkup yemekten vazgeçsin. sayım yapan o gün herkesin menüsünü paylaşıp paylaşmadığını kontrol etsin paylaşmayan da ceza alsınn ...
benim fikrimce işte siz nedersiniz ?
takım kaptanımız sana dönecektirmerhaba bayanlar,
zayıflama yarışmasına katılmak istediğimi yazmıştım buradan ve 5.takımdan cevap gelmiş.5.takıma gidip aralarına katılmak istediğimi yazdım ama ya arada kaynadım ya unutuldum(
sizlere katılabilir miyim?
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topikine yazmıştım ama buraya tekrar yazim kısaca kendimi tanıtim.
28yaşındayım öğretmenim kocaelinde oturuyorum. daha önce 3.takımdan mezun oldum orada 71le başlayıp 58le çıktım valla pilates aerobik falan 38bedende taş gibi hatun olmuştum ama hamilelik sonrası göbek belimde can simidi bıngıl bılgıl bacaklar ve yine 71kiloyum. yaklaşık 2ay önce kızımı doğurdum. emziriyorum ve emzirmek gerçekten acayip acıktırıyor beni.
buraya hergün girip paylaşım yapabilirsen bekleriz denilmiş ama malum bebiş küçük huysuz olduğu oluyo rahatsız olduğu oluyo.birde eşim bankacı ve çok yoğun çalışma saatleri pazar vgünü ve akşam en erken 7de evde.eşim evdeyken normalde çok bir arada olamadığımız için birlikteyken çok fazla tv izlemiyoruz ve hiç tek başımıza pc ile uğraşmıyoruz.. elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışırım ama zorunluluktan yapamadığım zamanda beni mazur görürseniz size katılmak istiyorum. daha önceleri çook denedim ama tek başıma kilo verme işini yapamıyorum böyle birlikte hesap verme çekincesi ve ağır şey yediğimi söylemeye utandığım için daha iyi kilo veriyorum...işte bende durumlar böyle sizlerden haber bekliyorum...
fikirleri çok çokk beğeniyorum :) amaa ben kendi adıma bir öneride bulunabilir miyiim.. şu önümüzde ki 1 ay hiç bozmadan devam etmem şart artık her bozduğumda yazıyorum zaten eğer bozarsam 1 hafta kadar uzaklaştırma cezası fln alabiliyo muyuum .. ki hiç hiç bozmam ben bu durumda..
merhaba bayanlar,
zayıflama yarışmasına katılmak istediğimi yazmıştım buradan ve 5.takımdan cevap gelmiş.5.takıma gidip aralarına katılmak istediğimi yazdım ama ya arada kaynadım ya unutuldum(
sizlere katılabilir miyim?
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topikine yazmıştım ama buraya tekrar yazim kısaca kendimi tanıtim.
28yaşındayım öğretmenim kocaelinde oturuyorum. daha önce 3.takımdan mezun oldum orada 71le başlayıp 58le çıktım valla pilates aerobik falan 38bedende taş gibi hatun olmuştum ama hamilelik sonrası göbek belimde can simidi bıngıl bılgıl bacaklar ve yine 71kiloyum. yaklaşık 2ay önce kızımı doğurdum. emziriyorum ve emzirmek gerçekten acayip acıktırıyor beni.
buraya hergün girip paylaşım yapabilirsen bekleriz denilmiş ama malum bebiş küçük huysuz olduğu oluyo rahatsız olduğu oluyo.birde eşim bankacı ve çok yoğun çalışma saatleri pazar vgünü ve akşam en erken 7de evde.eşim evdeyken normalde çok bir arada olamadığımız için birlikteyken çok fazla tv izlemiyoruz ve hiç tek başımıza pc ile uğraşmıyoruz.. elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışırım ama zorunluluktan yapamadığım zamanda beni mazur görürseniz size katılmak istiyorum. daha önceleri çook denedim ama tek başıma kilo verme işini yapamıyorum böyle birlikte hesap verme çekincesi ve ağır şey yediğimi söylemeye utandığım için daha iyi kilo veriyorum...işte bende durumlar böyle sizlerden haber bekliyorum...
fikirleri çok çokk beğeniyorum :) amaa ben kendi adıma bir öneride bulunabilir miyiim.. şu önümüzde ki 1 ay hiç bozmadan devam etmem şart artık her bozduğumda yazıyorum zaten eğer bozarsam 1 hafta kadar uzaklaştırma cezası fln alabiliyo muyuum .. ki hiç hiç bozmam ben bu durumda..
karneleri süsledim facede yayınladım bakmak isteyenler bakabilir
hediye olarak hepsine yapboz aldım arkasındada küçük bir hikaye var bide lolipop aldım çiçek yaptım ondan oda facede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?